Dodaj do ulubionych

Dobry Dentysta ???

IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 11:46
Witam
Moze ktos polecic dobrego dentyste w naszym miescie ktory oczywiscie nie jest
tez sadysta dla portwela;)
Jak narazie slyszalem tylko pochwaly dla Pana z ul.Zacisze ale podobno wyniosl
sie do wawy i teraz przyjmuje tam ktos o gorszych umiejetnosciach ;)

Z gory dzieki za odpowiedzi Chyba ze ich nie bedzie to dajcie namiary na
protetyka :D
Obserwuj wątek
    • Gość: sss Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 11:50
      Bardzo dobrą dentystką jest Pani Niemeczek tel. 672-29-69
      • madziuniamaciunia Re: Dobry Dentysta ??? 12.05.08, 21:04
        a jak sie ceny kształtują ?? prosze o informacje
        • Gość: jola Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 10:13
          Bardzo dobra Pani Dąbrowska. Przyjmuje na Wojska Polskiego.
      • Gość: gość Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.chello.pl 11.06.08, 00:50
        Tak P.Niemeczek lecząc mi 2 zęby tak mi je wyleczyła, że nadaja się
        do leczenia kanałowego
        • Gość: SSS Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 07:09
          A mi P. Niemeczek tak wyleczyła dwa zęby kanałowo, że inny dentysta robiąc
          zdjęcie RTG był bardzo zdziwiony widząc tak precyzyjną robotę, i nie szczędził
          pochwał pod jej adresem.
    • Gość: ząbek Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.aster.pl 23.05.08, 01:15
      pani z Wojska Polskiego może potrafi zrobic jakies wypelnienie, ale
      jeśli chodzi o leczenie kanałowe, to szczerze odradzam. Sam się o
      tym przekonałem na własnym zębie. Jak poszedłem do stomatologa w
      klinice dentystycznej to pani spytała, kto to tak spierniczył, i że
      studenci lepiej to robią. Zakończyło sie na tym, że w jeden ząb
      musiałem zainwestować ok. 800 zł.
    • swoti Re: Dobry Dentysta ??? 31.05.08, 15:50
      pan Hajwos na Warszawskiej (przy Rajzenii)
    • Gość: słonko Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 15:43
      polecam DOKTORA TENDERENDE NAJLEPSZY STOMATOLOG W CIECHANOWIE !!@!
      • Gość: studentka Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 18:54
        A ja polecam pana Lewko. świetny specjalista. Strasznie boję się chudzić do
        dentysty, a ten pan jest na tyle sympatyczny ,że u niego wizytę jestem w stanie
        znieść. Cała moja rodzina leczy tam zęby.
      • Gość: www Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 08:23
        Może Tenderneda jest i dobry, ale czasami mógłby posprzątać gabinet i pokój z
        aparaturą RTG
    • Gość: bbb Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 10.06.08, 20:59
      w Ciechanowie nie ma dobrego dentysty
      • Gość: XYZ Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 08:46
        A Pani Kowalska - Biały Ząbek, ul. Tatarska? Czy ktoś chodził do
        niej i jak wspomina?
        • Gość: nnn Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:10
          drogo.... z tego co słyszałam
          • Gość: pacjent Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 20:56
            Byłem na Tatarskiej,tyle,że nie u Kowalskiej.Miło wspominam doktor
            Duraczyńską - sympatyczna i kompetentna.Polecam
            • Gość: ozaz Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.defence.gov.au 20.06.08, 06:23
              Ile kosztuje przecietnie prosta plomba w Ciechanowie???
            • Gość: ewa Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.01.09, 18:13
              Ja byłam u Duraczyńskiej i się bardzo zawiodłam. Plomba wypadła mi na drugi
              dzień. A poza tym sprawia wrażenie mało zorientowanej w tym co robi, od początku
              wizyty nie nabrałam do niej zaufania.
          • Gość: bbb Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 11.06.08, 21:19
            drogo znaczy ile
        • Gość: Tomash Młody Tenderenda! IP: *.chello.pl 08.01.09, 19:37
          naprawdę go polecam, za 50 pln od zęba wyleczył mi cały garnitur ;D ma
          nowoczesne metody i wsparcie doświadczonego ojca
      • Gość: Studentka Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 14:55
        Do bbb nie ma dobrego dentysty? Ja myślę, że jest. Może nie
        zwiedziłeś/zwiedziłaś wszystkich gabinetów.
        Ps. Wychodzi na to ,że w tym Ciechanowie to nic dobrego nie ma. Szkoły nie
        dobre, nauczyciele też, o lekarzach się nie mówi, drogi do niczego,wieczorem nie
        ma gdzie wyjść, pracy nie ma itd. Mam propozycje do wszystkich co im tak źle.
        Wyprowadźcie sie chóralnie z tego miasta jak wam tak źle. Więcej samokrytyki dla
        siebie,a mniej narzekania na innych.
        Pozdrawiam
        • Gość: bbb Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.08, 15:02
          uuuuuuuuuuu gratuluję optymizmu,1-raz udało mi się coś napisać i z marszu
          dostało mi się po uszach.
          • Gość: studentka Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 15:17
            Optymizmu?! Tu nie chodzi o optymizm. Poprostu wkurzam się jak widzę ,że Polacy
            tylko narzekać potrafią. Na tym forum co post to narzekanie. Na zasadzie wszyscy
            źli tylko ja "cacy". Popatrzmy na siebie, dopiero krytykujmy innych. Inni
            przynajmniej się starają, otwierają kluby, szkoły, studiują x lat medycynę ,żeby
            uczyć tych niewdzięczników (lekarz jest dobry jak komuś pomoże, a jak nie
            wyleczy bo nie jest w stanie to już niedobry)itd.
            Sorka jeśli odczytałeś to na zasadzie "dostało mi się po uszach".
            • Gość: bbb Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.08, 19:32
              mam tylko 1 pytanie :wyjaśnij mi proszę kwestię"studiują x lat medycynę ," bo z
              tego co się orientuję medycyna to 6,a stomatologia -5.Pozdrawiam
              • Gość: studentka Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:55
                No tak 6 lat medycyna, później jeszcze trochę trwa zrobienie specjalizacji. Tak
                czy siak chodziło mi o to, ze studiują dłużej niż pozostałe osoby i maja bardzo
                odpowiedzialny zawód.
                • Gość: bbb Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.08, 21:26
                  studentko,masz rację,miej satysfakcję ,wygrałaś :))
                  • Gość: studentka Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 11:27
                    :)
                    • Gość: bbb Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 13.06.08, 16:21
                      :((
                      • Gość: bbb Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.08, 22:48
                        Dawajcie to dobry temat ,taki ekscytujący!!!!
                        • Gość: studentka Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 14:42
                          pan bbb wkręcił się chyba w rozmowę :)
                          • Gość: bbb Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 17.06.08, 10:52
                            Chyba z Tobą Studentko!
                            • Gość: studentka Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 11:40
                              Ja myślę, że temat chyba się już wyczerpał... :)
    • Gość: ciechanowianin Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 10:34
      Byłem parę razy u Pani Marii Łukasiak z ul. Gojawiczyńskiej, tuż
      za blokami od ul. 17 Stycznia. Ta Pani jest bardzo dokładna,
      doskonale leczy ubytki kanałowe, jest bardzo cierpliwa a i ceny ma
      nie za wysokie w stosunku do konkurencji. Ponieważ jest dobrą
      dentystką to ma też sporo pacjentów.
    • Gość: nowy dent z zacisz Re: Dobry Dentysta ??? IP: 153.19.108.* 23.06.08, 00:44
      znajde cie ty h***!!
      • Gość: AAA Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 22:09
        A KTÓRY DENTYSTA DOBRZE WYRYWA ZĘBY?
        • Gość: agnozja Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.11.08, 08:38
          Polecam Pana Skrzypczyńskiego. Chirurg-stomatolog.
          • Gość: abc Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 10:48
            dobrze wyrywa Ryszard Tenderenda (starszy) ;)
            • Gość: bbb Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.08, 10:13
              wyrywa dobrze.
            • Gość: on Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 19:15
              polecam tego dentyste
    • Gość: Gość Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 20:50
      Zęby przecudnie wyrywa doktor Tenderenda, a leczy nie wiem ????
      • Gość: sor-bet22 Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.eranet.pl 09.01.09, 19:03
        Polecam dr.Lewko na ul. Witosa bardzo dobry,niedrogi, super
        podejście do pacjenta.
        • Gość: zab Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 09:01
          ile bierzoe od wizyty, zęba
          • Gość: klklo Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 16:46
            U Pana Lewki byłam 80zł ale kilka miesięcy temu. O Tenderendzie
            słyszałam że dobrze usuwa gorzej z higieną
            • Gość: Ewa Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:22
              Doktor Tenderenda nr 1 w rwaniu!! poprostu jedyneczka .
              • Gość: ala19 Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 19:39
                Pan Adrian Hajwos na Warszawskiej, polecam.
                • Gość: ag Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.09, 10:44
                  w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje dr Hajwos
                  • Gość: ala19 Re: Dobry Dentysta ??? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.09, 19:58
                    Trzeba dzwonić i umówić się telefonicznie 501700502

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka