Gość: Mixer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 12:54 Podobno salon partnerski empiku planuje swoją lokalizację w naszym mieście. Chciałoby się rzec-nareszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Empik w Ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 13:45 gdzie, gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloemanko Re: Empik w Ciechu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.07.08, 14:23 w tym domu handlowym przy mrówce co go dopiero buduja podobno ma być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mixer Re: Empik w Ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 15:54 gdzie dokładnie nie wiem, ale lokalizacja w Galerii Mrówka jest chtba najbardziej prawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Empik w Ciechu 13.07.08, 23:00 jako dyżurny niedowiarek mółbym zapytać: "A marchewkę kupiłeś?":D ale liczę, że w naszym mieście W KOŃCU(!!!) zawita taki sklep. co do lokalizacji- obojętne gdzie, ważne, żeby w ogóle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Re: Empik w Ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 07:47 Sory ,ale ksiegarnie i kioski w Ciechanowie nie odbiegają już od asortymentu w Empiku . Nie sądzę ,żeby taki sklep podniósł prestiż naszego miasta . W Płocku jak nie było jeszcze galerii handlowych był Empik przy Tumskiej ,ale taki malutki i z cienkim asortymentem to jakoś nie wierzę ,żeby w Ciechanowie był lepszy . Osobiście wolałbym dobrze zaopatrzony sklep AGD/RTV coś na wzór Saturna ,gdzie można byłoby kupić wszystko od ręki ,a nie na zamówienie ,a także jakieś szybkie jedzenie np. (oczywiście) McDonald ,bo czasami lubię zjeść szybko i niezdrowo ,nie wychodząc z samochodu ,a dodam ,że jestem szczupły i zdrowy ,może za parę lat odezwie się tryb życia ,ale nawet osoba żyjąca najzdrowszym trybem życia może wcześniej umrzeć (genetyczne uwarunkowania lub tragedia drogowa). Wracają do prestiżu to na pierwszym miejscu dodają miastu duże firmy znane na całym świecie np. Bauer ,a także sami mieszkańcy - wykształceni (nawet we własnym zakresie - papier o niczym nie świadczy dzisiaj ) ,otwarci ,zrelaksowani na drogach,chodnikach :) itd. Po prostu tworzący przyjemny klimat w mieście . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Empik w Ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 09:34 Ogloszenie Empika o poszukiwaniu lokalu do wynajecia w scislym centrum miasta w wyborczej bylo emitowane juz ok. 1,5 roku temu... Takze nie wiem po co ten szum i watpie, aby na lokalizacje wybrali Galerie Mrowka, przeciez to strasznie daleko od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Empik w Ciechu IP: *.finat.com.pl 15.07.08, 09:59 Ogłoszenia ukazały się bodajże 3 dni temu na stronach internetowych portali(np. jabrapido, czy szybkopraca.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Empik w Ciechu 20.07.08, 12:16 Forum ma kilka stron,czasem przydaje się wyszukiwarka. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Empik w Ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 09:31 W obydwoch tematach ich wyslales do wyszukiwarki i teraz ludzie zglupieja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Empik w Ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 10:54 W tej chwili można gdzieś w Ciechanowie kupić ORYGINALNE płyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Empik w Ciechu IP: *.finat.com.pl 24.07.08, 11:19 może w tych naszych wspaniałych księgarniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowcy.B Re: Empik w Ciechu IP: *.gprs.plus.pl 24.07.08, 11:22 u grabusa na warszawskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Empik w Ciechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 16:01 Napisalem ORYGINALNE jak bym chciał takie jak od grabusa to bym na bazerek przy pkp poszedł. A co do naszysz ksiegarni, tam mogą być może ktoś sprawdzal? Wydaje mi sie że najprawdopodobniej płyty mogły by być w ksiegarani na warszawskiej bo ta jest chyba nalepiej zaopatrzona, nie wiem musze sprawdzić. Gdyby ktoś wiedział to prosze niech napisz :P Odpowiedz Link Zgłoś