Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:29 Kolejny olimpijski medalista związany z naszym miastem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szyperski_marek Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:49 A był taki klub MKS Ciechanów - lekkoatletyczny. Był taki trener Witold Suski. Może zamiast wydawać kasę na rozmaite piąte ligi trzeba było jednak pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REAKTYWACJA Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 18:41 polecam w podobnym tonie i stylu forum CC panie Marku,zawsze warto pomyśleć perspektywicznie ,a nie koniunkturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyperski_marek Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 18:56 Niestety, w przypadku naszego forum nie przewidzieliśmy pewnych rzeczy. Tak to jest, gdy się współpracuje z wolontariuszami. A współpracuje się, bo.... "piszemy co chcemy" - jak twierdzą niektórzy wysocy rangą. Bo... wiele by można pisać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reaktwacja Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 19:30 Jest super ,że trzech medalistów może może i nasz Zamek Zrewitalizowane i nasze LOGO Miasta teraz popromować na koszulkach i majteczkach ,gdyby włodarze trochę kasy na sponsoring dali MISZCZOM SPORTU. ps.A może PYTIO jaśniej bo to nie światynia Boga w Delfach Re: Brawo Piotr Małachowski!IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: szyperski_marek 19.08.08, 18:56 Odpowiedz Niestety, w przypadku naszego forum nie przewidzieliśmy pewnych rzeczy. Tak to jest, gdy się współpracuje z wolontariuszami. A współpracuje się, bo.... "piszemy co chcemy" - jak twierdzą niektórzy wysocy rangą. Bo... wiele by można pisać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 18:43 Gratuluję medali olimpijskich sportowcom związanym z Ciechanowem to oczywiste ale Panie Marku...żeby babcia miała wąsy to by ... itd...żeby?! a może ? a może...teraz to można gdybać a jest jak jest ze ,,wszystkim'' i tyle...ale niech Pan ,,działa'' może COŚ wyjdzie i będzie ,,inaczej'' ale czy ,,lepiej''?...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyperski.marek Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 18:59 Tak Panie Marku, bo ktoś pozwolił, by MKS Ciechanów wyniósł się do Płońska, bo ktoś nie pomyślał perspektywicznie... Ja, cóż ja... - zbieram na fryzjera i dobry dezodorant, bo niektórym tchórzom brzydko pachnę w tym mieście.. ps. Może zamiast piramidą Pompidou na zamkowym dziedzińcu lepiej byłoby teraz całą gębą pochwalić się olimpijskimi medalistami? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:18 Na razie na antenie TVP3 chwalimy się naszym stadionem i tym że naszym sportowcom kule i dyski do Łydyni wpadały. Odpowiedz Link Zgłoś
zarek35 Re: Brawo Piotr Małachowski! 19.08.08, 20:31 Brawo Panie Piotrze! Dostarczyłeś nam sporo miłych emocji! A o Ciechanowie miło wypowiedzieli sie komentatorzy zaraz po ostatnim jego rzucie. Cytuję z pamięci: " ..tego 15 letniego chłopca wypatrzył nauczyciel wf, a później trafił do słynnej ciechanowskiej szkoły Witolda Suskiego.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 22:30 Tak, emocje były i to było miłe...no ale wrócę do tej nieszczęsnej wypowiedzi Pana W.Nicmana... no i co Wy się tak tej wypowiedzi uczepiliście, to źle że COŚ wreszcie było w Tv na temat Ciechanowa? Ma swoje zdanie i mówił ,,przenośnią'' i myślę, że tak należało tego słuchać. ...wiem kto ,,załatwił'' w Tv/Panorama , że puszczono ten materiał i chwała Mu za to, że myśli o mieście w którym się ,,praktycznie'' wychował i myśli od czasu do czasu o nim, działając dla naszego dobra...no ale szkoda, że inni tak nie potrafią...no nie wszyscy to prawda...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 22:14 Panie Marku widzę, że Pan skrupulatnie czytał te bzdury...przypominam sobie, że kiedyś stałem koło Pana i...nic nie czułem a co do fryzury może lepiej by Pan wyglądał z łysiną jak moja... no ale czy warto o tym wspominać...a co do chwalenia się medalistami to myślę, że Pan w Czasie Ciechanowa to uczyni...no bo Ja to mogę tylko ewentualnie pokazać Ich prace malarskie w Galerii,,C''. Tak, inni mogą więcej...oj, przepraszam osobiście mogę Ich tylko wyrzeźbić ale z miejsca widzę reakcje ,,szczekaczy'', że znowu Zalewski...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms18 Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 15:31 A zobaczcie to :D : www.sport.pl/sport/1,92385,5608539,Jak_Majewski_i_Malachowski_zostali_odkryci_w_Ciechanowie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 15:37 Miło przeczytać o krajanach, którzy wiele osiągnęli pozostając przy tym noramlnymi, fajnymi ludźmi. A temu co mówi, że im "dyski i kule do łydyni wpadały" polecam orzeźwiającą kapiel w tej właśnie rzece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 15:49 Panie Jarosławie przecież to była na pewno przenośnia..."dyski i kule do łydyni wpadały" ...trochę dystansu do słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:05 Przenośnia, przenośnią, a mnie znajomi pytają, czy u nas rzeka przepływa przez środek stadionu. Wąchock, jak nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:48 Oj, Panie Jarosławie widzi Pan do czego doszło w naszym kraju...nauczyli nas nagrywać i nikomu nie ufamy...troche dystansu przecież życie jest takie piękne...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 16:52 I jeszcze jedno...a jak ktoś powie, że te złote medale to fikcja a na pewno nie ze złta tylko z drewna... to, pewnie znajdzie się ktoś co potwierdzi...dystansu trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 17:17 Panie Marku, mnie też nie wszystko podoba się w naszym mieście. Jednak, gdybym (jakimś przedziwnym zrządzeniem losu) miał okazję powiedzieć do kamery i mikrofonu kilka słów o Ciechanowie, to nie zacząłbym od tego, że u nas "kule i dyski do Łydni sportowcom wpadają". Ale dosyć już o tym. Cieszmy się z "naszych" Olimpijczyków, i z dystansem (jak Pan radzi) podchodźmy do tych, którzy przy każdej okazji chcą zaistnieć w tzw. mediach, chociaż nic mądrego akurat nie mają do powiedzenia (zabawne to zjawisko sami dziennikarze nazwali "parciem na szkło":) Pozdrawiam, życzę miłego popłudnia, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zalewski Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 15:46 ...piękny wywiad...gratuluję trenerowi i mistrzom...a Ciechanów niech się cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paquime Re: Brawo Piotr Małachowski! IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.08, 15:51 Wielkie gratulacje!Zasłużony medal! Odpowiedz Link Zgłoś