Gość: olcia IP: *.centertel.pl 26.08.08, 10:10 Mam do was prośbę biorę ślub za rok a przyjęcie weselne mam w panderozie jak tam jest jaka obsługa??? podobno jak deszcz pada to z dachu cieknie woda do środka!!!czekam na wasze wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amorak Re: panderoza 26.08.08, 13:26 jak my robilismy tam wesele to nie padało obsługa jak wszędzie młodych i tak obsługują pierwszych sala super ale na małe wesele do 80 osób klimacik tez jest i nikt nie przeszkadza polecam dojechać i zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meżatka Re: panderoza IP: *.ibd.gtsenergis.pl 28.08.08, 09:02 jesli twierdzisz że woda pada do środka po co roezerwowałas tam sale :P ja tam miałam wesele, sala była akurat w remoncie i jakoś woda z dachu nie ciekła do środka! Obsługa super zresztą jak jedzonko i cała reszta :) pozdrawiam właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna boro Re: panderoza IP: *.centertel.pl 29.08.08, 11:37 Z tego co wiem to podobno z tej drugiej dobudowanej sali do tańczenia się leje po ścianach!!!(oczywiście jak pada ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXCLUSIVE Re: panderoza IP: 213.199.253.* 03.09.08, 19:07 Witam Adam z zespolu EXCLUSIVE gralem tam wesele w sierpniu super obsluga i super jedzenie POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: panderoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 20:30 Do przedmówcy - niezły cukier Panie Adamie z Exclusive, chyba coś Pana łączy z właścicielem Panderozy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYSTANS Re: panderoza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:01 Witam! Paweł z zespołu DYSTANS się kłania. Mnie napewno nic nie łączy z panderozą, a z czystym sumieniem też mogę polecić. Lubimy tam grać - cisza spokuj, nikt nie przeszkadza, obsługa sympatyczna, sala niebrzydka, jedzenie ok. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rety Re: panderoza IP: 80.51.237.* 05.09.08, 12:08 no tak, masz racje, najwazniejsze, ze jest spokuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYSTANS Re: panderoza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 12:29 Pozdrawiam kolejnego nauczyciela języka polskiego :)) Zalecam podszkolić się jeszcze troszkę z netykiety. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: panderoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 10:21 czy sala do tańczenia i jedzonko znajduje się w jednej sali? Odpowiedz Link Zgłoś