Gość: uczeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 20:39 Czy ktoś wie kto albo w której szkole języków najlepiej przygotowują do tego żeby zdać egzamin First Certificate? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: kurs fce IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.08, 00:39 Bardzo dobrze przygotowują w Alma Mater - praktycznie cała nauka jest nastawiona na FCE. Trzeba robic naprawde sporo, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: kurs fce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 23:29 Ja polecam british school, zdałam w tym roku na B:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any Re: kurs fce IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.08, 00:02 a kto Cię uczył dokładniej? długo uczyłas się w BS? czy też gdzieś indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: kurs fce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 10:14 Uczył mnie p.Bartek, bardzo miły nauczyciel, dobrze przygotowuje, a uczyłam się tam łącznie 3 lata, wcześniej miałam lekcje z p. Olą, nie pamiętam nazwiska, też super nauczycielka. Odpowiedz Link Zgłoś