Dodaj do ulubionych

Szkoła Policealna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 12:57
Poszukuje szkoły policealnej w Ciechanowie, po której mógłbym iść na
studia 3 letnie do Warszawy. Profil szkoły policealnej najlepiej
gdyby był związany z informatyką, komputerami oraz z pracą przy
komputerze (programy itp.). Z góry dzięki mam nadzieję, że sie coś
dlamnie znajdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Szkoła Policealna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.08, 17:45
      A nie lepiej od razu iść na warszawskie studia? Ale jak chcesz:
      Policealne Studium Informatyczne ul. Płocka 100
    • Gość: Poszukiwacz szkoły Re: Szkoła Policealna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 08:25
      A czy po tej szkole mogę iść na studia np do wawki na 3 lata bo coś
      takiego słyszałem
      • Gość: m Re: Szkoła Policealna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 13:09
        Po tej szkole będziesz miał tytuł technik informatyk, czyli na jakichkolwiek studiach nie możesz robić magisterki bez inżyniera/licencjata.

Jak jesteś dobry idź od razu na Politechnikę Warszawską. Jeśli wystarczy ci wyuczony zawód - poliecalne studium wystarczy.
        • Gość: inżynier Re: Szkoła Policealna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 15:11
          ja jednak gorąco polecam politechnikę
          • Gość: ja Re: Szkoła Policealna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.08, 18:06
            w ciechanowie sa same studium zwiazane z informatyka po ktorych bedziesz mial technika informatyka. osobiscie wybral bym CKU na kopernika. jest to w budynku budowlanki. a polecam z tego wzgledu ze jest tam za darmo i jest bardzo dobry nauczyciel. Marek R ale nazwiska nie pamietam. pracuje bodajze w urzedzie miasta. kiedys robil w zusie
    • kasia12301230 Re: Szkoła Policealna 15.06.21, 11:16
      polecam KKZ w cosinusie, mój brat robił w cosinusie w Elblągu, oprócz nauki w danym kierunku podszedł pod egzamin państwowy i otrzymał dyplom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka