Gość: mapey IP: *.centertel.pl 03.10.08, 23:18 jestem zainteresowana nauką języka francuskiego i mam pytanie gdzie najlepiej uczą Co sądzicie o British School?? czy ktoś był na jakimś kursie i co z niego wyniósł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: kurs francuskiego IP: *.gprs.plus.pl 03.10.08, 23:23 Mam taki program dla dzieci "Francuski w pigułce", jest świetny, naprawdę można opanować dzięki niemu podstawy, a przy tym nie ma się wcale wrażzenia, że to nauka tylko świetna zabawa, dla dorosłych także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: kurs francuskiego IP: 213.199.253.* 03.10.08, 23:25 francuski po pigułce? wstydziła bys sie :). mimo, że jest już po 23- ciej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapey Re: kurs francuskiego IP: *.centertel.pl 03.10.08, 23:37 a gdzie można dostać taki program i za ile?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kurs francuskiego IP: *.gprs.plus.pl 03.10.08, 23:41 Taki program był kiedyś w dodatku do Komputer Świat. Mogę przesłać Ci go mailem(jeśli można takie programy przesyłać, bo nie znam się na tym). Bo tej płyty to już chyba nie mam, bo to było z 5 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: kurs francuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 14:06 Daj maila to Ci dam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapey Re: kurs francuskiego IP: *.centertel.pl 04.10.08, 22:32 prześlij na tego maila iw_iwona_w@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kurs francuskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 08:13 koleżanka zapisała się na podstawowy Francuzki dla grupy dorosłych do Access i jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kurs francuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 21:32 Najlepsza nauczycielka jez francuskiego w Ciechanowie jest romanistka z Krasiniaka /dzis na emeryturze/ mgr Liliana Kosciesza. Telefon jest w ksiazce telefonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nassa Re: kurs francuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:27 Z tego co mi wiadomo to Pani Kościesza prowadzi kursy francuskiego w British School Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kurs francuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 13:54 Prowadzi rowniez indywidualne nauczanie tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapey Re: kurs francuskiego IP: *.centertel.pl 07.10.08, 17:01 a na jakiej ulicy znajduje się Access?? nie wiesz może ile płaci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: kurs francuskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 10:51 widziałam ich ogłoszenia w TC Odpowiedz Link Zgłoś