Dodaj do ulubionych

FITNES!!!!!!!!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 00:02
Hej dziewczyny gdzie jest jakiś fitness u nas w Ciechanowie,i jaka cena?
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 00:11
      u mnie w domu, gratis:)

joke oczywiscie;]
      • Gość: Natalia Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 17:12
        He he bardzo śmieszne!!
        • Gość: olka Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 19.11.08, 21:34
          www.akademia-fitness.pl tam wszystko znajdziesz, chodzę ponad pół roku i jestem
          bardzo zadowolona. Poza tym korzystam jeszcze z solarium, sauny i kosmetyczki, w
          razie gdybyś czegoś nie wiedziała chetnie pomogę, bo wiem, że początki są
          trudne, tym bardziej jeśli wybierasz się sama. Mój mail olka_czarnecka@o2.pl
          • Gość: MArta Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 12:29
            Tylko nie akademia fitnes,a dlaczego to przeczytaj sobie w poscie Akademia
            Fitnes na tym forum.
            Polecam fitnes w Szkole Tanca Lets Dance na przeciwko muzeum tam gdzie salon
            sukni slubnych Wiktoria.Super zajecia,zwlaszcza Latino Aerobic.
            Ja chodzilam na fitnes wszedzie w ciechanowie i nigdzie mi sie tak nie podobalo
            jak tam.
            • Gość: Olk@ Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.11.08, 18:46
              Również chodzę na te zajęcia- według mnie zajebi_ste:-D... Koleś
              fajnie tyłkiem kręci
              • Gość: Kaja Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 21:34
                To sie tam wybiore od grudnia bo na razie chodze na reuta ale to troche
                daleko,mieszkam w centrum wiec bede miala blizej.Super sprawa z tym latino,
                taniec i aerobik w jednym.
                • Gość: zainteresowana Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 28.11.08, 19:54
                  dziewczyny w sluchajcie ile te zajecia kosztuja??tzn latino aerobic w szkole
                  let's dance?? I kiedy sie odbywaja?? Bardzo zalezy mi na odp, niedlugo
                  studniowka a pupa rosnie:p pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka