Gość: Natalia IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 00:02 Hej dziewczyny gdzie jest jakiś fitness u nas w Ciechanowie,i jaka cena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 00:11 u mnie w domu, gratis:) joke oczywiscie;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 17:12 He he bardzo śmieszne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 19.11.08, 21:34 www.akademia-fitness.pl tam wszystko znajdziesz, chodzę ponad pół roku i jestem bardzo zadowolona. Poza tym korzystam jeszcze z solarium, sauny i kosmetyczki, w razie gdybyś czegoś nie wiedziała chetnie pomogę, bo wiem, że początki są trudne, tym bardziej jeśli wybierasz się sama. Mój mail olka_czarnecka@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArta Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 12:29 Tylko nie akademia fitnes,a dlaczego to przeczytaj sobie w poscie Akademia Fitnes na tym forum. Polecam fitnes w Szkole Tanca Lets Dance na przeciwko muzeum tam gdzie salon sukni slubnych Wiktoria.Super zajecia,zwlaszcza Latino Aerobic. Ja chodzilam na fitnes wszedzie w ciechanowie i nigdzie mi sie tak nie podobalo jak tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olk@ Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.11.08, 18:46 Również chodzę na te zajęcia- według mnie zajebi_ste:-D... Koleś fajnie tyłkiem kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 21:34 To sie tam wybiore od grudnia bo na razie chodze na reuta ale to troche daleko,mieszkam w centrum wiec bede miala blizej.Super sprawa z tym latino, taniec i aerobik w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: FITNES!!!!!!!!!! IP: 213.199.253.* 28.11.08, 19:54 dziewczyny w sluchajcie ile te zajecia kosztuja??tzn latino aerobic w szkole let's dance?? I kiedy sie odbywaja?? Bardzo zalezy mi na odp, niedlugo studniowka a pupa rosnie:p pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś