Gość: sylwia IP: 79.191.147.* 08.02.09, 21:10 Czy ma ktoś w Ciechanowie internet z telefonem lub sam internet w Netii ? Jak Wam działa? Jak z otwieraniem stron? Czy sie nie rozłącza? Prosze o opowiedz z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: internet w Netii IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 21:32 telefon mam przez Tp, a internet z netii - strony bardzo dobrze i szybko się ładuje ogólnie bardzo dobrze działa, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soda Re: internet w Netii IP: *.cust.tele2.pl 08.02.09, 21:34 ja mam od roku i jestem zadowolona:telef.+inter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: internet w Netii IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 22:38 Miałem problemy z aktywacją usługi - trwało to chyba ze 3 dni. Potem po jakimś tygodniu na kilka dni nie miałem połączenia z Internetem. Po mojej interwencji, telefonach do Biura Obsługi, wizycie techników z TP (zupełnie niepotrzebnej - miałem dobre łącze na parametrach TP), itp, itd. Duża niekompetencja pracowników Biura Obsługi. Dziś jest dobrze. Mam Tel+int. Internet 1mb, zsynchronizowany na 1312 kbps, rzeczywista szybkość około 1000 kbps. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: internet w Netii IP: *.171.188.70.static.crowley.pl 09.02.09, 14:39 sam net z netii chodzi szybko i sprawnie pomijajac fakt rozlaczania 3x na godzine. Kwestia zalatwienia czegokolwiek u nich czy to przez telefon czy listownie to juz inna bajka bardzo tragiczna. pelna olewka klienta, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lukjab12 Re: internet w Netii 09.02.09, 15:50 Planowałem zmienić Neostradę na Netię, ale widzę, że muszę się jeszcze zastanowić. A co jeszcze polecacie? Interesuje mnie 1Mbit/s. Jakie ceny, rzeczywiste prędkości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc1 Re: internet w Netii IP: *.171.188.70.static.crowley.pl 09.02.09, 16:04 Ja zrezygnowalem niedawno z netii i zasiegnalem tu i owdzie info i zdecydowalem sie na net stacjonarny z Orange. Ceny takie jak TP ale wiadomo ta sama firma :) tyle tylko ze wedlug mnie to najlepsza oferta cenowa a TP jednak ma najstabilniejsze uslugi niestety jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: internet w Netii IP: 212.160.172.* 10.02.09, 18:33 ja mam 1 MG za 69 zł i nie narzekam ale obecnie zastanawiam się nad zrezygnowaniem bo w UPC jest 2 MB za 52 zł na rok jak sie nie mylę i nie musisz mieć tel stacjonarnego jak w przypadku Netii czy Neostrady !! Decyzja jest oczywista dlaczego prawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Re: internet w Netii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 18:49 Rozlaczenie neostrady/netii to wina sprzetu przez ktory sie laczycie. Zainwestujcie w wysokiej klasy router i bedzie ok (livebox i te modemy od tpsa nadaja sie do ... wiadomo do czego;)). Polecam jakiegos linksysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: any Re: internet w Netii IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 21:13 mój internet w netii działa dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś