Gość: ciechanowianin IP: 213.199.253.* 13.02.09, 14:18 Witam posiada ktoś może internet sprint.chciałbym się dowiedzieć jak się sprawuje,w jaki sposób jest założony i jaka jest jego cena pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafał Re: UPC internet sprint IP: *.chello.pl 13.02.09, 14:43 Sprawuje się dobrze mam od listopada,jest założony na tych samych kablach co kablówka UPC (którą też posiadam)+modem gratis,instalacja trwała kilka minut, cennik sprawdż na stronie UPC,inna jest cena w pakiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 17:08 Witam. A nie ma przerw w dostawie internetu? Bo w kablówce stale jakiegoś programu nie ma? proszę o odpowiedź, dziękuję, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: UPC internet sprint IP: *.chello.pl 13.02.09, 17:19 Też się tego obawiałem mam kablówke od kilku lat,jak były te mrozy z miesiąc temu to jednego dnia z godzine niebyło łącza,oprócz tego od listopada miałem może ze dwie przerwy takie 15min,a korzystam bardzo często,poza tym wszystko ok jestem zadowolony(nie jestem ich pracownikiem ha ha) Odpowiedz Link Zgłoś
sivram Re: UPC internet sprint 13.02.09, 17:27 a wiecie moze czy upc ma internet bezprzewodowy bo na stronie nie jest napisane lub ten da rade zrobic w miare tani sposob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: UPC internet sprint IP: *.eranet.pl 13.02.09, 17:32 jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: UPC internet sprint IP: *.chello.pl 13.02.09, 17:37 Mają też bezprzewodowy,chciałem taki zainstalować,w listopadzie byłem pierwszym klientem który chciał bezprzewodowy wi-fi i panowie instalatorzy niestety nie potrafili tego podłączyć i podłączyłem przewodowy,może już się podszkolili ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
sivram Re: UPC internet sprint 13.02.09, 17:42 czy ja dobrze zrozumialem ze za wifi trzeba dodatkowo placic 19.90 za miecha plus abonament za net [www.upc.pl/internet/cennik/oplaty_abonamentowe/] Odpowiedz Link Zgłoś
sivram Re: UPC internet sprint 13.02.09, 17:47 atak troszke odbiegajac od tematu jaki net do lapka w ciechu na kablu czy nie (okolice jeziorka)co byscie radzili upc czy moze cos innego play itp. telefon z tp bedzie najprawdopodobniej likwidowany wiec tp i era odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: UPC internet sprint IP: *.eranet.pl 13.02.09, 17:30 dzięki za info pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 18:33 Rafale, a internet z UPC trzyma prędkość? Nie ma jej spadków? Mierzyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: UPC internet sprint IP: *.chello.pl 13.02.09, 18:45 Często mirze,w tej chwili ma prawie 2Mb a przeważnie ma troche więcej niż 2Mb,trzyma prędkość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 20:08 ok dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: UPC internet sprint IP: 212.160.172.* 14.02.09, 04:42 i cena jest przystępna bo za 2 MB płacisz jak sie nie myle tylko 52 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett Re: UPC internet sprint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 00:48 na Aleksandrówce nie trzyma, jest cholernie nierówno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do właścicieli UPC Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 22:21 Witam. Mam pytanie do właścicieli internetu UPC. Posiadam router cerberus ADSL. Czy będzie przydatny do odbiorcu internetu z UPC czy też muszę kupić nowy? Nie znam się na tym... Proszę o informację. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puk puk Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 18:22 Może ktoś odpowiedzieć... dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: UPC internet sprint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:33 Nie nadaje sie. Router adsl jest tylko do laczy typu adsl czyli np nesotrada, netia itp. Do kablowki potrzebny jest router kablowy wan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puk puk Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 18:24 dziękuję za informację, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś