Dodaj do ulubionych

UPC internet sprint

IP: 213.199.253.* 13.02.09, 14:18
Witam
posiada ktoś może internet sprint.chciałbym się dowiedzieć jak się
sprawuje,w jaki sposób jest założony i jaka jest jego cena
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał Re: UPC internet sprint IP: *.chello.pl 13.02.09, 14:43
      Sprawuje się dobrze mam od listopada,jest założony na tych samych kablach co
      kablówka UPC (którą też posiadam)+modem gratis,instalacja trwała kilka minut,
      cennik sprawdż na stronie UPC,inna jest cena w pakiecie.
      • Gość: zainteresowany Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 17:08
        Witam. A nie ma przerw w dostawie internetu? Bo w kablówce stale jakiegoś programu nie ma? proszę o odpowiedź, dziękuję, pozdrawiam
        • Gość: Rafał Re: UPC internet sprint IP: *.chello.pl 13.02.09, 17:19
          Też się tego obawiałem mam kablówke od kilku lat,jak były te mrozy z miesiąc
          temu to jednego dnia z godzine niebyło łącza,oprócz tego od listopada miałem
          może ze dwie przerwy takie 15min,a korzystam bardzo często,poza tym wszystko ok
          jestem zadowolony(nie jestem ich pracownikiem ha ha)
          • sivram Re: UPC internet sprint 13.02.09, 17:27
            a wiecie moze czy upc ma internet bezprzewodowy bo na stronie nie jest napisane
            lub ten da rade zrobic w miare tani sposob
            • Gość: ciechanowianin Re: UPC internet sprint IP: *.eranet.pl 13.02.09, 17:32
              jest
            • Gość: Rafał Re: UPC internet sprint IP: *.chello.pl 13.02.09, 17:37
              Mają też bezprzewodowy,chciałem taki zainstalować,w listopadzie byłem pierwszym
              klientem który chciał bezprzewodowy wi-fi i panowie instalatorzy niestety nie
              potrafili tego podłączyć i podłączyłem przewodowy,może już się podszkolili ha ha
              • sivram Re: UPC internet sprint 13.02.09, 17:42
                czy ja dobrze zrozumialem ze za wifi trzeba dodatkowo placic 19.90 za miecha
                plus abonament za net [www.upc.pl/internet/cennik/oplaty_abonamentowe/]
                • sivram Re: UPC internet sprint 13.02.09, 17:47
                  atak troszke odbiegajac od tematu jaki net do lapka w ciechu na kablu czy nie
                  (okolice jeziorka)co byscie radzili upc czy moze cos innego play itp. telefon z
                  tp bedzie najprawdopodobniej likwidowany wiec tp i era odpada
          • Gość: ciechanowianin Re: UPC internet sprint IP: *.eranet.pl 13.02.09, 17:30
            dzięki za info
            pzdr
            • Gość: zainteresowany Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 18:33
              Rafale, a internet z UPC trzyma prędkość? Nie ma jej spadków? Mierzyłeś?
              • Gość: Rafał Re: UPC internet sprint IP: *.chello.pl 13.02.09, 18:45
                Często mirze,w tej chwili ma prawie 2Mb a przeważnie ma troche więcej niż
                2Mb,trzyma prędkość
                • Gość: ok Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.09, 20:08
                  ok dziękuję
                  • Gość: karla Re: UPC internet sprint IP: 212.160.172.* 14.02.09, 04:42
                    i cena jest przystępna bo za 2 MB płacisz jak sie nie myle tylko 52
    • Gość: nett Re: UPC internet sprint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 00:48
      na Aleksandrówce nie trzyma, jest cholernie nierówno
      • Gość: do właścicieli UPC Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 22:21
        Witam. Mam pytanie do właścicieli internetu UPC. Posiadam router cerberus ADSL. Czy będzie przydatny do odbiorcu internetu z UPC czy też muszę kupić nowy? Nie znam się na tym... Proszę o informację. Dziękuję.
        • Gość: puk puk Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 18:22
          Może ktoś odpowiedzieć... dziękuję
          • Gość: nie Re: UPC internet sprint IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:33
            Nie nadaje sie. Router adsl jest tylko do laczy typu adsl czyli np nesotrada,
            netia itp. Do kablowki potrzebny jest router kablowy wan
            • Gość: puk puk Re: UPC internet sprint IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 18:24
              dziękuję za informację, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka