pierwszy.obywatel 19.03.09, 20:30 Był ciekawy wątek o rzeżbie Gołej Dziewczyny i chciałem się dopisać i nie ma go, dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy.obywatel Re: Rzeżba Gołej Dziewczyny 19.03.09, 20:35 Chciałem napisać, że wiem gdzie ona stoi ta Goła Dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksoholik Re: Rzeżba Gołej Dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:37 pewnie magik słucha radio Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Rzeżba Gołej Dziewczyny 19.03.09, 20:42 o proszę! raz jestem moher, a raz ateista :D większej pochwały usłyszeć nie mogłem. co do tematu- nie wiem. nie widzę go wśród skasowanych tematów. proszę kontynuować dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Rzeżba Gołej Dziewczyny 19.03.09, 21:14 Ponieważ za trzy dni wątek zniknie z oślej ławki więc forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=92929372&a=92929372&v=2&wv.x=1 goła babaIP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: gołyfacet 19.03.09, 15:58 Odpowiedz jest taki uroczy zakątek w Ciechanowie ,gdzie za parkanem ,ale przy otwartej bramie w godzinach pracy firmy stoi rzeżba Dziewczyny Gołej. Ktoś może coś wie więcej ? Niech zagadką pozostanie i miejsce pobytu tej niewysokiej Dziewczyny Re: goła babaIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: amant-esteta 19.03.09, 19:04 Odpowiedz Ja to bym chciał zobaczyć na goło Panią (...), ale nie napiszę ani imienia, ani nazwiska tej Pani, bo jak bym napisał którą Panią chciałbym zobaczyć gołą, to by zaraz skasowali. I tak wiadomo, którą Panią chciałbym zobaczyć nago, to po co mam pisać, że chciałbym zobaczyć nago Panią (...). Re: goła babaIP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: gołyfacet 19.03.09, 19:12 Odpowiedz Dodam ,że Goła Dziewczyna jest mało wypromowana czyli wylansowana ;-) Nie wiem ,czy portal arch.ciechanow.net.pl/ ma jej zdjęcie ? Może właściciel Gołej Dziewczyny nie dostał pozwolenia od pana Prezydenta i jego służb urzędniczych na pokazanie jej nam wszystkim ;-) Re: goła babaIP: *.chello.pl Gość: ubrana baba 19.03.09, 19:38 Odpowiedz To podobno Łydynianka :-) Ale nic więcej nie wiadomo mi na temat tej osobniczki :-)))) Re: goła babaIP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: gołyfacet 19.03.09, 20:00 Odpowiedz Dodam,że nawet strona internetowa tej firmy nie pokazuje i nie chwali tej Gołej Dziewczyny,a chyba nie Dziewczynki ? Nie byłem blisko i nie dotykałem jej z jakiego materiału jest, bo chyba nie jest to Mała Goła Dziewczynka co podpadałoby pod Kodeks Karny ;-) Re: goła babaIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: amant-esteta 19.03.09, 20:04 Odpowiedz To nawet nie wiadomo czy mężatka czy panienka? Kobieta czy dziewica? To co wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołyfacet Re: goła baba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:20 dziękuję Magiku i pierwszy.obywatelu oto miejsce dość duże, architektura-ciechanowa.pl/pds/lokaliz/lok01.html gdzie ta Goła Dziewczyna je ,śpi i pracuje ;-) i nie jest ONA związana z kultem religijnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amant-esteta Re: goła baba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:39 To o co ostatecznie w tej aferze ze skasem chodziło? O gołość, nagość, dziewictwo, niedziewictwo, prezydenta miasta? Trudno mi się z tym pogodzić. Żeby takie rzeczy w Unii Europejskiej w XXI wieku... Ale wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: goła baba 19.03.09, 22:13 Ja wiem, albo myslę ,że wiem , jeśli nie Magik to jego prawa ręka zadziałała ;-),że sobie golyfacet robi żarty i wątek nie ma nic wspólnego z miastem. Jest to realna, a nie wirtualna zagadka z Ciechanowa ! >To o co ostatecznie w tej aferze ze skasem chodziło? O gołość, >nagość, dziewictwo, niedziewictwo, prezydenta miasta? Trudno mi >się z tym pogodzić. Żeby takie rzeczy w Unii Europejskiej w XXI wieku... Ale wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: goła baba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 10:24 Wiem. Ta figura jest na prywatnym terenie pewnej instytucji finansowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Rzeżba czy figura Gołej Dziewczyny 20.03.09, 11:23 Proszę oto z ukrycia zrobione jedno zdjęcie, bo spała ona jeszcze pod drzewem na stojąco,przykryta długimi włosami ;-) fotoforum.gazeta.pl/5,2,pierwszy.obywatel.html Odpowiedz Link Zgłoś
jortex :) 20.03.09, 11:37 i103.photobucket.com/albums/m147/Jortex/Ciech_zima/rzezba.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 11:53 Tak z buzi to mi kogoś przypomina. No, no. Wyobrażam sobie to pozowanie dla artysty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołyfacet Re: Rzeżba Gołej Dziewczyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 12:00 a Jortex podasz link do innych zdjęć ? Odpowiedz Link Zgłoś
jortex Re: Rzeżba Gołej Dziewczyny 20.03.09, 19:01 Zrobiłem tylko jedno zdjęcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś