Gość: Barbara C. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 20:19 Pilnie proszę o ocenę dr lek. Dariusz Pietrkiewicz, ze szpitala w Ciechanowie. Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ muszę znaleść dobrego ortopedę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ken Re: lek. Dariusz Pietrkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 20:24 kochana z daleka od ciechanowskich ortopedów oczywiście jeśli myslisz o specjalistach.przecież ciechanowscy ortopedzi maja odpowiednią opinię wsród pacjentów. ja bym nie ryzykowałbym na Twoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: lek. Dariusz Pietrkiewicz IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 09:35 Odradzam. Nieprzyjemny, niekompetentny facet. Spartolił już wiele zabiegów w tym mój. Po ciechanowskich ortopedach nie chcą już np. w Warszawie poprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: lek. Dariusz Pietrkiewicz IP: 87.204.168.* 15.05.09, 18:03 Nadęty BUFON!!!Tylko goni za kasą!!!Jako Ordynator krytykuje Dyrektora-tak nie powinno być!!1 Tylko Pani Kałużyńska potrafi zrobić operację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: lek. Dariusz Pietrkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 09:56 W Ciechanowie dobry ortopeda??? To według mojego doświadczenia tak nieprawdopodobne jak występ Madonny w naszym mieście. Jeśli tylko możesz uciekaj jak najdalej od tych "specjalistów" !!! Przez nich mój mąż zostałby kaleką, na szczęście udało mi się w ostatniej chwili wywieść go do Otwocka. Odpowiedz Link Zgłoś
zojdak Re: lek. Dariusz Pietrkiewicz 28.04.09, 22:40 polecam młodą miłą lekarkę P.Annę Włoczewską trudno się do niej dostaćale zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twojezdrowie Re: lek. Dariusz Pietrkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.21, 17:46 Nie polecam lek. med. Dariusz Pietrkiewicz – Ortopedy, a dyrektora Polikliniki w Ciechanowie. Lekarz bez diagnozy daje z góry np. rehabilitację bez zbędnych badań. Czuję ból ucisk pod prawą łopatką przy skoliozie on do mnie zamiast powiedzieć, że rehabilitacja może pomóc pozbyć się bólu to mówi, że skoliozy nie da się naprawić. Czy to się nazywa zdrowe podejście do pacjenta? Zamiast dąć nadzieję na poprawę to nadzieja umiera przed wyjściem z gabinetu… Czekając w kolejce widziałem u niektórych pacjentów smutek jak wychodzili z gabinetu, a wielu ludzi od razu wychodziło z kwitkiem na RTG jakby robił ten lekarz wszystko na akord. Kolejnym problemem u tego lekarza to jest ciągnięcie za język bo nie mówi z góry, że jakieś tabletki czy maści mogą pomóc zwalczyć ból tylko trzeba się go dopytywać… Nie polecam nikomu tego lekarza, bardziej każdego wyśle na tamten świat niż pomoże Odpowiedz Link Zgłoś