zarek35 03.05.09, 19:33 Strasznie duży ruch jest na ul. Sienkiewicza.. Wszystko obce rejestracje, głównie z Warszawy.. Czyżby wypadek na "siódemce" i ruch był puszczony przez nasze miasto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciechanowianin Re: Wypadek na "7" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:59 Niekoniecznie wypadek. To co się działo w czwartek po południu i wieczorem przy wyjeżdzie z W-wy to istny koszmar. Na Wisłostradzie np. od Trasy Toruńskiej do końca Łomianek korek. Niektóre samochody zatrzymywały się i otwierały maski silników, gdyż się zagrzewały, blokując ruch dodatkowo. Noga bolała od operowania sprzęgłem. Jeśli więc to towarzystwo teraz wraca z powrotem, to co niektórzy cwaniakują przez Ciechanów. Ja się zastanawiam jaką ci spragnieni wypoczynku Warszawiacy mają w takim "wypoczynku" przyjemność? Mnie się przytrafiło uczestniczyć w tym horrorze. Gorsze to było niż osławiony "stau" na autostradzie w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: Wypadek na "7" 03.05.09, 23:02 Żaden wypadek. Po prostu mieszkańcy prawobrzeżnej części Warszawy już dawno odkryli, że przez Ciechanów, Nasielsk, Legionowo jest szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Wypadek na "7" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 23:27 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6564557,Powrot_z_weekendu__tworza_sie_korki.html Powrót z weekendu: Panuje ogromny ruch, co chwilę dochodzi do stłuczek 2009-05-03, ostatnia aktualizacja 50 minut temu Na krajowej "trójce" korek w stronę Szczecina ma tam około 30 kilometrów. Natomiast policja podaje, że na "siódemce" między Mławą a Glinojeskiem korek ma 20 km. Odpowiedz Link Zgłoś