Gość: witchs84 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 13:44 Calypso - zespół muzyczny. Czy wie ktoś jak grają i bawią na weselach. Wiem, że wątki weselne o zespołach były, ale nic sensownego się nie dowiedziałam o zespole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yellow submarine Re: Calypso- zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 15:39 Zespół muzyczny jest od grania. Od bawienia jest wodzirej, kabaret lub niania do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Calypso- zespół IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.09, 22:08 Ja byłam na 2 weselach moim zdaniem super.Wszystkim gościom się podobało,oczepiny fajne nie ciągnęły się w nieskończonośc.Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Calypso- zespół IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.08.09, 20:52 Nigdy nie wzoruj się na opiniach na forum, ludzie tam wypisują różne bzdury. Każdy zespół posiada swoje nagrania demo. A zatem można łatwo wykluczyć zespół który traktuje swoje obowiązki, lakonicznie. Na tym forum możesz jedynie uzyskać informację negatywną ale cóż zawsze krytykują najbardziej właściciele zespołów którzy nie mają odwagi jawnie się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Calypso- zespół IP: 94.254.182.* 03.08.09, 21:21 I wystrzegaj sie "właścicieli" zespołów :) Tylko wesołe ekipy na równych prawach i obowiązkach hehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
amigosciech Re: Calypso- zespół 04.08.09, 22:14 Moim zdaniem grają zbyt bluesowo i nowocześnie jak na wesele. Chociaż może takie było życzenie młodych na weselu na którym byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwy Re: Calypso- zespół IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.08.09, 13:36 < I wystrzegaj sie "właścicieli" zespołów :) Tylko wesołe ekipy na równych prawach i obowiązkach hehehe :D Panie Pawle widzę że dowcip się Panu wyostrzył. Niezła szkoła (w Fanarze tego uczą ?) Odpowiedz Link Zgłoś