Dodaj do ulubionych

DODA w Sopocie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:37
jak wam się podoba nasza dodzia??
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: DODA w Sopocie IP: *.chello.pl 07.08.09, 20:41
      nieporozumienie wielkie
      • Gość: agus Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:46
        no cóż nie jestem zwol;enniczką panienek o niskim IQ która tylko
        cycki umie wystawiać na wiatr hehehe.
        • Gość: rura Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:05
          Z rurą jej do twarzy.
          • Gość: gosc Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:25
            rośnie konkurencja - Ewa Farna.
            Natalia Lesz to dopiero żenada. delikatnie mówiąc niezgrabna
            i słabiutki głosik.
    • Gość: toy Szanuję Dodę ,a nawet podobają mi się jej piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 21:46
      Rozsławiła Ciechanów lepiej ,niż Bralczyk,Siemiątkowski czy
      Gogolewski . Bo kto wie w Polsce ,gdzie urodził się Bralczyk ? Co z
      tego ,że w chamski sposób ? Był u nas TVN 2x dzięki niej . Nie ważne
      co ,ważne żeby o tobie (o Ciechanowie) mówili . Zakopane ma turystów
      cały rok ,mimo tego że wszyscy wiedzą jacy wredni potrafią być
      górale ,a samo miasto jest bardzo zaniedbane . Coś się tam
      ruszyło ,ale co z tego jak góral morduje konia na oczach turystów
      (którzy sami też nie są bez winy). Powinny na morskie oko jeździć
      melexy czy samochody elektryczne . Nie każdy ma siłę ,a np. przed
      śmiercią chce zobaczyć góry .
      Wg. mnie większość negatywnych wypowiedzi o Dodzie bierze się z
      tego ,że w młodym wieku jest milionerką . W USA miałaby 50x większy
      majątek .
      • magik1985 Re: Szanuję Dodę ,a nawet podobają mi się jej pio 07.08.09, 23:20
        Toy, piszesz, że nikt nie wie, gdzie urodził się Bralczyk. A ile osób tak
        naprawdę to obchodzi? Ile osób obchodzi, gdzie urodziła się Doda? Co Nas
        obchodzą jej miliony (słuchaczy, a może miliony dolarów?)niech sobie żyje i daje
        żyć innym ;)
        • pierwszy.obywatel Re: Szanuję Dodę ,a nawet podobają mi się jej pio 08.08.09, 08:29
          Tak naprawdę to szkoda mi rodziców Dody za to co ta małomiasteczkowa dziewucha
          wyprawia za bycie gwiazdką, no ale takie czasy i takie zapotrzebowanie na
          kóltórę w 21wieku.Media pazerne na kasę sprzedają wieści,ludzie pazerni na
          wieści,że 'patrzajta to ona nie lepsza niż my'.
          Ciekawy i kontrowersyjny wyrok jeden z tysięcy jak to w Polsce i świadczący o
          poziomie kadry sędziowskiej.
          www.tvn24.pl/-1,1613675,0,1,doda-triumfuje-nad-faktem,wiadomosc.html
          W ustnym uzasadnieniu wyroku sędzia Monika Dominiak podkreśliła, że
          tym naruszeniem było podanie przez gazetę m.in., że Doda i Majdan zwracają się
          do siebie obraźliwie; że wzajemnie podejrzewają się o zdradę; że sprzedają
          filmiki ze scenami intymnymi ze swym udziałem; że "Doda handluje swymi
          wdziękami".

a tu to już pani sędzia samą siebie przebiła

Sędzia uznała, że "był to jeden z pierwszych tak zjadliwych artykułów" i
          wywołał negatywne dla Dody reperkusje w jej rodzinnym mieście.
          • Gość: Stasiek Re: Szanuję Dodę ,a nawet podobają mi się jej pio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 13:25
            szkoda gadać
          • Gość: gość Re: Szanuję Dodę ,a nawet podobają mi się jej pio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 14:58
            Niektóre wypowiedzi są troszkę złośliwe ale jednak prawda jest taka, że Doda
            zdobyła "sławę" dzięki skandalikom, które podrzucała sprytnie mediom co jakiś
            czas i swojej urodzie. Talent piosenkarski ma, ale nie aż taki aby z tego powodu
            być gwiazdą z pierwszej półki nawet w Polsce. Odpowiadając więc jednemu z
            dyskutantów na uwagę, że rozsławiła miasto, można by sobie wyobrazić, że taką
            samą sławę przyniósł by naszemu miastu inny spektakularny skandal. Przykładów
            takich skandali można by podać mnóstwo. Dzisiaj skandal się dobrze sprzedaje.
            Jeszcze coś. Czytałem wywiad z naszą "krajanką" kilka dni temu. Co kilka zdań
            słowa "zajebisty", "dupa" itd. itp. Jest się więc czym chwalić drodzy
            ciechanowianie?
          • Gość: gość Re: Szanuję Dodę ,a nawet podobają mi się jej pio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 16:54
            A tak na marginesie tego wczorajszego występu Dody i tego co się w mediach
            dzieje z kulturą, zastanawiam się poważnie nad tym czy nie istnieje cichy plan
            zrobienia z naszego narodu pariasów Europy.
            Zarzuci się mnie oczywiście w tej chwili szerzenie teorii spiskowych. Nie dbam o
            to. Ja mam oczy, swój rozum. Słyszę i widzę do czego zmierza tzw. polityka
            kulturalna w mediach, publicznych też. Dobry, ciekawy program po 24 w nocy. Do
            tego czasu - najróżniejsze "koncerty" w stylu Hity Lata o poziomie dawnych zabaw
            wiejskich, które omijało się szerokim łukiem, seriale dla ćwierćinteligentów,
            filmy, gdzie co drugi kadr to pistolet w garści.. rzygać się chce.
            Więc tak mi się wydaje, że takim gwiazdkom daje się ich pięć minut w mediach aby
            świadomie lub nieświadomie w tym planie uczestniczyły a bramini zacierają ręce,
            że wszystko idzie zgodnie z ich planem. Przecież Doda, Boys, Mandaryna itd.. to
            "gwiazdy" które garściami połyka dorastająca młodzież. Ten poziom "kultury"
            kształtuje ich umysły. Czy było kiedyś do pomyślenia aby np.zespoły o poziomie
            muzyki i tekstu charakterystycznego dla obecnego nurtu Disco Polo były
            zapraszane na studenckie Juvenalia? Coś takiego kiedyś dla studenta to był
            obciach. Młodzież po to m.in. szła na studia aby tez podnosić swoją ogólną
            kulturę. Kluby studenckie były kużnią talentów, tam skupiała się elita
            kulturalna. A jak jest dzisiaj? Więc tak myślę, że chociażby po tym widać jak
            daleko już ta robota zaszła. Może o to właśnie chodzi. Kulturalna równia
            pochyła. A media w rękach pewnej grupy o dobrze przemyślanych planach to potężna
            broń.
            • Gość: gość Re: Szanuję Dodę ,a nawet podobają mi się jej pio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 22:41
              W tej samej sprawie polecam artykuł w Rzepie na który natknąłem się przed chwilą

www.rp.pl/artykul/2,344928_Orzechowski__Dyktatura_polinteligentow.html
            • Gość: gość Re: Szanuję Dodę ,a nawet podobają mi się jej pio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 22:52
              Zacytuję tutaj z tego artykułu Wojciecha Kilara ( raczej niekwestionowany
              autorytet) oraz wniosek autora z tego cytatu
              Cytat:
              Kultura – mówi Kilar – bywa niebezpieczna dla władzy, bo "podnosi świadomość
              społeczną – a przez to potrafi utrudniać rządzenie". Wniosek autora - Jeśli
              znany kompozytor ma rację, to łatwo rozszyfrować plan polityków Platformy. Wolą
              oni, aby Polacy zadowolili się oglądaniem głupich telenowel i filmów w
              telewizji, tańców z gwiazdami i teleturniejów. Bo ogłupiona widownia przestanie
              analizować rzeczywistość i obiektywnie oceniać ich dokonania

Bez komentarza.

• Gość: qq Re: Szanuję Dodę ,a nawet podobają mi się jej pio IP: 213.199.253.* 10.08.09, 19:00
                Przypominam, że telewizja od lat jest w rękach zmiennych koalicji
                PIS-LPR-SAMOOBRONA, ostatnio PIS-SLD. Tam kierujmy swoje żale na temat
                wynaradawiania i odmóżdżania Polaków.
    • pierwszy.obywatel Re: DODA w Sopocie i Sądzie 09.08.09, 08:39
      Ciekawy tekscik człowieka z branzy dziennikarskiej o kondycji polskiego wymiaru sprawiedliwosci
      Marcin Mastalerz
      O mnie: Wicenaczelny „Newsweeka”.

www.redakcja.pl/Tekst/Spocznij/531304,Doda-fakt-i-pieniadze.html
      • Gość: buba Re: DODA w Sopocie i Sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 10:12
        Totalny chłam i wiocha i ten krzyż na czpce ,którą potem rzuca o
        glebę, słowa bez sensu wykonanie na niskim poziomie jeszcze dużo
        brakuje jej do madonny na której chciała "pojechać" w sopocie.
        • Gość: babu Re: DODA w Sopocie i Sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 11:29
          buba a może czegoś innego oczekiwałaś?
          • Gość: ubab Re: DODA w Sopocie i Sądzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 11:36
            Bądżcie cierpliwi. Jeszcze trochę i będzie po grzybach. Wprawdzie będzie
            następna, gdyż interes musi się kręcić dalej ale miejmy nadzieję, że nie z
            Ciechanowa.
    • Gość: dodaję macie swoją dodzię przecież to obciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 14:30
      - Ja? Wiernych na swoją stronę? Nie! Jedyne co ciągnę, no to wiadomo...
    • Gość: Boryna Re: DODA w Sopocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 14:37
      u nas takie to na taczkach wywoziło się ze wsi.
      • Gość: oj dana dana Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 15:00
        "Pokój, wolność i miłość. Reszta jest nieistotna. Religii jest tyle na świecie,
        że nie warto na maksa się deklarować. No i najważniejsze jest dobre bzykanie".
    • Gość: dodzina Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 15:27

Doda: Biblię napisał jakiś napruty winem i palący zioła
    • Gość: wreszcie Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 17:38
      Zawiadomienie do Prokuratora Generalnego w sprawie publicznego znieważenia
      Biblii przez piosenkarkę Dorotę "Dodę" Rabczewską złożył w poniedziałek
      przewodniczący Ogólnopolskiego Komitetu Obrony przed Sektami Ryszard Nowak
      • Gość: gość Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 18:29
        Chyba jednak w tym miejscu Pan Ryszard Nowak przesadził.
        Natomiast nie mogę się nadziwić jak to się dzieje, że ludzie tak "nienawidzą"
        Dody a ona jednocześnie na tej "nienawiści" robi kasę o jakiej się większości
        nie śniło.
        Więc jak to w końcu jest z tą Dodą? Dzięki komu Ona istnieje? Dlaczego media
        przeprowadzają z Nią takie wywiady, emitują takie programy? Czyżby po to aby
        stracić czytelników, odbiorców?
        Czy naprawdę nie zauważacie co się dzieje z nami, naszą kulturą i czy nie warto
        postawić sobie pytania kto ma w tym cel aby było coraz gorzej?
        • Gość: qq Re: DODA w Sopocie IP: 213.199.253.* 10.08.09, 19:04
          A kto rządzi w telewizji od lat? PIS+Samoobrona+LPR, ostatnio PIS+SLD. Tam są
          odpowiedzialni za odmóżdżanie i wynaradawianie Polaków. Widać im zalezy, żeby z
          klurturą było jak najgorzej.
          • Gość: gość Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 20:07
            Przeczytaj sobie to:
            www.rp.pl/artykul/2,344928_Orzechowski__Dyktatura_polinteligentow.html
            Już wyżej to cytowałem. Ta są opinie znanych i cenionych twórców kultury.
            • Gość: qq Re: DODA w Sopocie IP: 213.199.253.* 10.08.09, 23:08
              Przeczytałem. Ale jak to się ma do obecności Pani Rabczewskiej w
              Pisowsko-eseldowskiej tym razem telewizji?
              Poza tym radziłbym czasem przeczytać coś więcej niż jedynie słuszną rzepę.
              • Gość: gość Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 12:30
                Niestety na "Wyborcżą" mnie nie namówisz.
                Jak to się ma do Doroty Rabczewskiej? Jest Ona moim zdaniem czymś w rodzaju
                narzędzia w tej grze. Oczywiście nie sądzę aby sobie z tego zdawała sprawę.
                Dziewczyna robi swoje, ma ułożone w głowie po swojemu i wcale niegłupio, dobrze
                na tym finansowo wychodzi i w sumie można Jej jedynie pogratulować, że umiała
                się w tym trendzie znależć z duzym pożytkiem dla siebie. Nie odmówię Jej w tym
                talentu. Wręcz geniusz. Innymi słowy trafiła na podatną glebę i nie zmarnowała
                szansy. Natomiast twierdzisz, że TV jest w rękach PIS-SLD. Spytam. Kto zabiega o
                to aby Farfał tkwił na stanowisku? Ja dotąd zauważyłem, że jest to na rękę PO.
                PO nie jest przeciw a nawet za.
                • Gość: qq Re: DODA w Sopocie IP: 213.199.253.* 11.08.09, 13:32
                  Widzisz, tym się różnimy, że ja czytam i wyborczą, i rzepę, i dziennnik, czasami
                  zaglądam także do innych gazet. tobie mózg sformatowali dziennikarzy z jedynie
                  słusznej opcji propisowskiej.

I jeszcze jedno: jak człowiek dopominający się o wysoką kulturę może napisać o
                  Rabczewskiej coś takiego:
                  "Dziewczyna robi swoje, ma ułożone w głowie po swojemu i wcale niegłupio". Co by
                  na to powiedziały twoje jedynie słuszne autorytety z rzepy?:)))
                  • pierwszy.obywatel Re: DODA w Sopocie 11.08.09, 14:03
                    znany nam tu jako
                    inż skrzypek,
                    jezu_jak_się_cieszę

zapomniał się zalogować i pachnie znanym mi radnym z sieci Matcom i plecie
                    swoje teksty jako to oczytany wieśmack

Re: DODA w SopocieIP: 213.199.253.*
                    Gość: qq 11.08.09, 13:32 Odpowiedz
                    Widzisz, tym się różnimy, że ja czytam i wyborczą, i rzepę, i dziennnik, czasami
                    zaglądam także do innych gazet. tobie mózg sformatowali dziennikarzy z jedynie
                    słusznej opcji propisowskiej.

Co by
                    na to powiedziały twoje jedynie słuszne autorytety z rzepy?:)))

powtarzasz kropka w kropkę jak sztanca w hali fabrycznej ten sam element;-) jako
                    sformatowany robot na taśmie produkcyjnej.

Czekam na odzew ,a nawet możesz strzelić Baśkę w powietrzu

• Gość: gość Re: DODA w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 15:52
                    Z całym szacunkiem ale różnimy się tylko tym, że z wymienionych przez Ciebie
                    tytułów nie czytam tylko "Wyborczej". Resztę tak.
                    Zaś Doda jest wg mnie osobą utalentowaną, inteligentną i być może zupełnie inną
                    w życiu prywatnym niż postrzegamy Ją w mediach. Nie podoba mi się jej styl w
                    jakim lansuje się w mediach. Tylko i wyłącznie. Uważam jednak, że właśnie
                    wyczuła bardzo dobrze co dzisiejszy widz najchętniej kupuje (dlaczego - właśnie
                    po to przytoczyłem artykuł z Rzepy), i to Jej muszę zapisać na wielki plus.
                    Niewykluczone, że nie musiała specjalnie uczyć się tego stylu i dbać o niego w
                    kontakcie z mediami. Może on być Jej naturalną cechą. Szczera, naturalna do bólu
                    a nawet więcej. Co ma w głowie od razu rzuca na język albo nawet szybciej. To,
                    że ten styl odrzucam to inna sprawa. Gdyby nie ten styl to Dody by
                    prawdopodobnie nie było. Koniec.
    • Gość: marta Re: DODA w Sopocie IP: *.chello.pl 11.08.09, 00:12
      Nie jestem fanką Doroty, ale Wy to jednak jesteście zawszone ciechanowskie
      gnidy. Piszecie swoje wywody z niby jakiego powodu, że ktoś uciekł z naszego
      wiochmeńskiego miasta? A do tego tyle ma szczęścia i rozumu, że ustawił się na
      całe życie?

Brawo Doda i brawo dla ludzi którym się udało!
      A Wy pozostańcie z klawiaturami na kolanach i forum Ciechanowa jako ze swoim
      pamiętnikiem do wrzucania błota na swoje nieudolne życie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka