Dodaj do ulubionych

Doda zaśpiewa w Ciechanowie

IP: *.centertel.pl 12.08.09, 00:32
Czas Ciechanowa pisze, że 12 września na pożegnanie lata zaśpiewa u
na Doda. A szacowna Nocna Zmiana Bluesa poprzedzi wejście "gwiazdy"
Obserwuj wątek
    • Gość: can Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 02:42
      Yeti go home! ;D.
      • Gość: fankaDodzi Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 08:39
        a różowy dywanik będzie dla Dodziulki ?
        bo czerwony dla gwiazd filmu jest zarezerwowany
        • Gość: y Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 10:58
          ... a musi?
          • Gość: bojkot Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:04
            Lepiej zbojkotować bo szkoda o tym nawet rozmawiać.
    • Gość: monia Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.przasnysz.mm.pl 12.08.09, 22:44
      a ja z checia bym sie przeszla i zobaczyla jej wystep na zywo :) po co od razu
      ja skreslac? wystepowala w mlawie i makowie i nikt nie narzekał ale są gusta i
      guściki a w ciechanowie każdy "festyn" kończy sie jakimś skandalem :(
      • t-x-t Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie 12.08.09, 22:47
        Nie ma na co patrzeć - lepiej przejdź się do klubu lub na dyskotekę
    • Gość: mm Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.chello.pl 12.08.09, 22:51
      Jeżeli jest to prawda to na pewno przyjdę :)
    • Gość: ja Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 23:05
      Zorganizujmy jej happening z ziolami i biblia i megafonem.
      Trzeba skrzyknać się
      • Gość: XXX Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 10:46
        Jak czytam te Wasze wpisy to mi wstyd za Ciechanów. To w naszej kulturze
        osobistej jest problem jeżeli nie potrafimy zaakceptować człowieka
        kontrowersyjnego. Doda to osoba z branży medialnej która musi się promować. A Wy
        macie puste mózgi jak się tak nakręcacie na jej wizerunek i zachowanie.
        Jeśli nawet dojdzie do tego koncertu, to skandal lub afera może wyniknąć jedynie
        z winy Was - Ciechanowian bo to wy nie potraficie się zachować. Mamy niby XXI
        wiek a wasze mózgi zatrzymały swoją ewolucję na średniowieczu. Ludzie cierpicie
        i potępiacie to co robią z czarnoskórymi, a spójrzcie na siebie. Jesteście jak
        te zacofane chłopy z powieści Reymonta...reszta bez komentarza...
        • Gość: sz Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:13
          "Chłopy" z powieści Reymonta przy Dodzie byli geniuszami. Przede wszystkim
          wiedzieli, co to tradycja, rozumieli jej wartość. Dodę jak Jagnę na taczce gnoju
          wywieźliby za wieś. Tylko nasza schamiała kultura robi z niej gwiazdę. Wstyd.
        • pawloskarawlos1 Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie 13.08.09, 11:19
          Popieram Ciebie (XXX) w 100%!! Wyjąłeś mi te słowa z ust.
          • Gość: xxx Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:24
            Tu nie chodzi o ocenę czy ktoś jest gwiazdą czy geniuszem, tylko o szeroko
            pojmowaną TOLERANCJĘ panie (sz)!!! Mieszkańcy Ciechanowa jej nie mają.
            • Gość: Munio Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:54
              Dokładnie XXX. Jedni lubią disco polo, inni metal a jeszcze inni muzykę Dody.
              Czy jest gdzieś napisane że metal jest najlepszym tolerowanym stylem muzyki dla
              masy??? Gdzie ta nasza demokracja ludzie?? Nikt nikogo nie zmusza żeby szedł na
              koncert Dody. Wybiorę się tyko Ci którzy faktycznie chcą jej posłuchać. Reszta
              niech idzie na disco lub do pubu na piwo. Każdy ma swój wybór. Ale nie mamy
              prawa kwestionować który jest lepszy.
        • pierwszy.obywatel Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie 13.08.09, 12:03
          jak czytam takiego miejskiego yntylygenta z miejskiego ystabliszmentu co potrafi
          napisać taki tekst,ale musi przy tym obrazić tak wielu,że nie wydaje mi się, by
          był on wyjątkowo tolerancyjnym człowiekiem, a tylko gębę ma pełną frazesów.
          Fajny tekścik i można z nim polemizować w każdym zdaniu,ale chyba autorowi nie
          oto chodzi.

Gość portalu: XXX napisał(a):

> Jak czytam te Wasze wpisy to mi wstyd za Ciechanów. To w naszej kulturze
          > osobistej jest problem jeżeli nie potrafimy zaakceptować człowieka
          > kontrowersyjnego. Doda to osoba z branży medialnej która musi się
          promować.
          A W
          > y
          > macie puste mózgi jak się tak nakręcacie na jej wizerunek i zachowanie.
          > Jeśli nawet dojdzie do tego koncertu, to skandal lub afera może wyniknąć jedyni
          > e
          > z winy Was - Ciechanowian bo to wy nie potraficie się zachować. Mamy niby XXI
          > wiek a swojąwasze mózgi zatrzymały ewolucję na średniowieczu. Ludzie
          cierpicie
          > i potępiacie to co robią z czarnoskórymi, a spójrzcie na siebie. Jesteście jak
          > te zacofane chłopy z powieści Reymonta...reszta bez komentarza...
    • pierwszy.obywatel Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie 13.08.09, 12:18
      A co do średniowiecza to faktycznie nasze mózgi zatrzymały się i stoją
      nienaruszone, gdyż wtedy człowiek szukał w wędrownych trupach i cyrkach dziwadeł
      i wynaturzeń natury za które płacił.
      Wielu przeciwników Dody pójdzie na koncert,ale nie znaczy,że akceptuję jej image
      obsceniczny pozasceniczny.
      Ja sam lubię wiele jej utworów i mam trzy płyty orginały i wolałbym nic nie
      wiedzieć o jej pokręconej naturze, bo wtedy odbiór twórczości nie jest skalany
      pozaartystyczną działalnością ;-)
      Możemy zaapelować do Dody, by swoje wysokie IQ spożytkowała w pracy czysto
      artystycznej, bo świat nie odkrył jeszcze wszystkich dźwięków muzycznych i nie
      napisał wszystkich wierszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka