Gość: q IP: *.centertel.pl 12.08.09, 00:32 Czas Ciechanowa pisze, że 12 września na pożegnanie lata zaśpiewa u na Doda. A szacowna Nocna Zmiana Bluesa poprzedzi wejście "gwiazdy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: can Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 02:42 Yeti go home! ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaDodzi Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 08:39 a różowy dywanik będzie dla Dodziulki ? bo czerwony dla gwiazd filmu jest zarezerwowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 10:58 ... a musi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojkot Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:04 Lepiej zbojkotować bo szkoda o tym nawet rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.przasnysz.mm.pl 12.08.09, 22:44 a ja z checia bym sie przeszla i zobaczyla jej wystep na zywo :) po co od razu ja skreslac? wystepowala w mlawie i makowie i nikt nie narzekał ale są gusta i guściki a w ciechanowie każdy "festyn" kończy sie jakimś skandalem :( Odpowiedz Link Zgłoś
t-x-t Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie 12.08.09, 22:47 Nie ma na co patrzeć - lepiej przejdź się do klubu lub na dyskotekę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.chello.pl 12.08.09, 22:51 Jeżeli jest to prawda to na pewno przyjdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 23:05 Zorganizujmy jej happening z ziolami i biblia i megafonem. Trzeba skrzyknać się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 10:46 Jak czytam te Wasze wpisy to mi wstyd za Ciechanów. To w naszej kulturze osobistej jest problem jeżeli nie potrafimy zaakceptować człowieka kontrowersyjnego. Doda to osoba z branży medialnej która musi się promować. A Wy macie puste mózgi jak się tak nakręcacie na jej wizerunek i zachowanie. Jeśli nawet dojdzie do tego koncertu, to skandal lub afera może wyniknąć jedynie z winy Was - Ciechanowian bo to wy nie potraficie się zachować. Mamy niby XXI wiek a wasze mózgi zatrzymały swoją ewolucję na średniowieczu. Ludzie cierpicie i potępiacie to co robią z czarnoskórymi, a spójrzcie na siebie. Jesteście jak te zacofane chłopy z powieści Reymonta...reszta bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:13 "Chłopy" z powieści Reymonta przy Dodzie byli geniuszami. Przede wszystkim wiedzieli, co to tradycja, rozumieli jej wartość. Dodę jak Jagnę na taczce gnoju wywieźliby za wieś. Tylko nasza schamiała kultura robi z niej gwiazdę. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
pawloskarawlos1 Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie 13.08.09, 11:19 Popieram Ciebie (XXX) w 100%!! Wyjąłeś mi te słowa z ust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:24 Tu nie chodzi o ocenę czy ktoś jest gwiazdą czy geniuszem, tylko o szeroko pojmowaną TOLERANCJĘ panie (sz)!!! Mieszkańcy Ciechanowa jej nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Munio Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:54 Dokładnie XXX. Jedni lubią disco polo, inni metal a jeszcze inni muzykę Dody. Czy jest gdzieś napisane że metal jest najlepszym tolerowanym stylem muzyki dla masy??? Gdzie ta nasza demokracja ludzie?? Nikt nikogo nie zmusza żeby szedł na koncert Dody. Wybiorę się tyko Ci którzy faktycznie chcą jej posłuchać. Reszta niech idzie na disco lub do pubu na piwo. Każdy ma swój wybór. Ale nie mamy prawa kwestionować który jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie 13.08.09, 12:03 jak czytam takiego miejskiego yntylygenta z miejskiego ystabliszmentu co potrafi napisać taki tekst,ale musi przy tym obrazić tak wielu,że nie wydaje mi się, by był on wyjątkowo tolerancyjnym człowiekiem, a tylko gębę ma pełną frazesów. Fajny tekścik i można z nim polemizować w każdym zdaniu,ale chyba autorowi nie oto chodzi. Gość portalu: XXX napisał(a): > Jak czytam te Wasze wpisy to mi wstyd za Ciechanów. To w naszej kulturze > osobistej jest problem jeżeli nie potrafimy zaakceptować człowieka > kontrowersyjnego. Doda to osoba z branży medialnej która musi się promować. A W > y > macie puste mózgi jak się tak nakręcacie na jej wizerunek i zachowanie. > Jeśli nawet dojdzie do tego koncertu, to skandal lub afera może wyniknąć jedyni > e > z winy Was - Ciechanowian bo to wy nie potraficie się zachować. Mamy niby XXI > wiek a swojąwasze mózgi zatrzymały ewolucję na średniowieczu. Ludzie cierpicie > i potępiacie to co robią z czarnoskórymi, a spójrzcie na siebie. Jesteście jak > te zacofane chłopy z powieści Reymonta...reszta bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Doda zaśpiewa w Ciechanowie 13.08.09, 12:18 A co do średniowiecza to faktycznie nasze mózgi zatrzymały się i stoją nienaruszone, gdyż wtedy człowiek szukał w wędrownych trupach i cyrkach dziwadeł i wynaturzeń natury za które płacił. Wielu przeciwników Dody pójdzie na koncert,ale nie znaczy,że akceptuję jej image obsceniczny pozasceniczny. Ja sam lubię wiele jej utworów i mam trzy płyty orginały i wolałbym nic nie wiedzieć o jej pokręconej naturze, bo wtedy odbiór twórczości nie jest skalany pozaartystyczną działalnością ;-) Możemy zaapelować do Dody, by swoje wysokie IQ spożytkowała w pracy czysto artystycznej, bo świat nie odkrył jeszcze wszystkich dźwięków muzycznych i nie napisał wszystkich wierszy. Odpowiedz Link Zgłoś