Dodaj do ulubionych

Doda obraziła Katolików

IP: 193.243.143.* 12.08.09, 09:09
Co sądzicie o słowach Doroty Rabczwskiej " Bibilę Pisał gość po wypiciu wina lub zapalenia jekiejś trawy " dla mnie osobiście to obraza Jestem Katolikiem i jeżeli to prawda to ŻĄDAM OFICJALNYCH PRZEPROSIN , straciła w MOICH OCZACH WSZYSTKO WYŻUCIŁEM JEJ PŁYTĘ .
NIECH TAK POWIE ARABOM TO ZARAZ JĄ SPRZĄTNĄ.
Obserwuj wątek
    • Gość: smieszek Re: Doda obraziła Katolików IP: 89.108.218.* 12.08.09, 09:24
      A ja sie smieje z takich jak ty frustratow, przejmujacych sie tym co powie kazda
      byle gwiazdeczka, zeby zwrocic na siebie uwage. Zajmij sie czyms pozytecznym a
      nie placzem na forum kolego bo tym nic nie osiagniesz.
      • Gość: ko Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 09:31
        Dawno,dawno temu jeden z pajaców show biznesu mocno dostał za słowa
        "jesteśmy sławniejsi od Jezusa"
        media potrafiły wtedy przywołać go do porządku.
        nie wiem czemu show biznes karmi się opluwaniem religii

JOHN LENNON Religia? „Wyobraź sobie, że nie ma religii”*. Jak blisko Boga?
        „Jesteśmy sławniejsi od Jezusa”. „Bóg to koncepcja, według której mierzymy
        własny ból” – śpiewał lider The Beatles. John Lennon przez drugie pół życia
        zajmował się rozmontowywaniem różnych systemów religijnych (choć studiował przez
        jakiś czas u hinduskiego guru Maharishiego Mahesha Yogi, to później skrytykował
        i jego – za chciwość i wykorzystywanie seksualne swoich uczennic), ale przez
        pierwsze pół pokazał, w jaki sposób grupa czterech facetów z dobrymi piosenkami,
        charakterystycznym wizerunkiem i zmysłem medialnym może w naszych czasach zyskać
        boską sławę. Przewidział własną śmierć, mówiąc w czasie konferencji prasowej:
        „Prawdopodobnie któregoś dnia sprzątnie mnie jakiś szaleniec”. 8 grudnia 1980
        roku został zastrzelony przez jednego ze swoich fanów. W ten szokujący dla
        świata sposób spełnił się parareligijny mit naszych czasów – idol wyniesiony do
        sławy został zniszczony przez własną publiczność właśnie ze względu na swą sławę.
        • Gość: xxx Re: Doda obraziła Katolików IP: 213.199.253.* 12.08.09, 10:42
          żyjemy w wolnym kraju mogla powiedzieć co chciała i tak zrobiła.
          a jak obraziła autora biblii to niech ja pozwie do sądu.(ha,ha,)
          • Gość: ko Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:11
            no to zabłyszczysz jak Doda na ciechanowskich błoniach

Gość portalu: xxx napisał(a):

> żyjemy w wolnym kraju mogla powiedzieć co chciała i tak zrobiła.
            > a jak obraziła autora biblii to niech ja pozwie do sądu.(ha,ha,)
    • Gość: rozgoryczony Re: Doda obraziła Katolików IP: 193.243.143.* 12.08.09, 11:35
      A więc jest więcej idiotów , więc nie dziwię się dla kogo tak powiedziała DOROTA , i nie "ja" pozwię do sądu tylko marny człowieku o inteligencji " -0 ", ------------tylko DUCHA ŚWIĘTEGO , ale on poczeka na rozliczenie BO CZAS UCIEKA WIECZNOŚĆ CZEKA
      • Gość: Horns up !!! Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:40
        a może po prostu Doda wreszcie powiedziała coś co jest prawdą !!!
        • Gość: ko Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 11:50
          Doda jako autorytet rodem z Ciechanowa ? To nawet może się przyjąć
          Super świetlana sława na Ciechanów spadnie, a dom rodzinny stanie się celem
          pielgrzymek
          Chyba przed wojną mieliśmy Zyda tak mądrego,że książki uczone pisał i był
          autorytetem dla Zydów do dziś.
        • Gość: koliberek Re: Doda obraziła Katolików IP: 188.33.9.* 12.08.09, 12:34
          Tatuś Rabczewski o pseudoprawicowych poglądach, razem z kolegami z CBUW
          Tyszkiewiczem, Bukowską i Kęsikiem, a także z pisowcami i ich wyznawcami z tego
          forum powinni stanąć pod sceną i spijać powyższe słowa z ustek gwiazdki. To kto
          napisał Ewangelię? Rozumiem, że podpisują się pod jej słowami, bo jakoś nie
          protestują i komitetu sprzeciwu nie zakładają, chociaż Madonny w Warszawie
          pewnie sobie nie życzą. Ale Doda w Ciechanowie to jest ok, tak? Bo Rabczewski
          jest po pseudoprawej stronie?
          Świat schodzi na psy, jeśli tak wygląda prawica w Ciechanowie.
          • Gość: ko Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 14:26
            może chciała tatusiowi dopiec w Ciechanowie ?
          • Gość: lama Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 19:50
            koliberek napisał(a):

> Tatuś Rabczewski o pseudoprawicowych poglądach, razem z kolegami z
            CBUW
            > Tyszkiewiczem, Bukowską i Kęsikiem, a także z pisowcami i ich
            wyznawcami z tego
            > forum powinni stanąć pod sceną i spijać powyższe słowa z ustek
            gwiazdki

Tatuś Rabczewski nie tak dawno temu błysnął na sesji rady miejskiej
            wiedzą pedagogiczną niczym słynny Makarenko. Otóż proponował żeby
            dzieci, uczniów, którzy w szkole zachowują się nagannie, wysyłac w
            wakacje na przymusowe obozy pracy i przetrwania. GDzie? W
            Bieszczdy,najpewniej do kamieniołomów gdzie będą wychowycwane dzięki
            łupaniu kamienia.Jak przeżyją będą dobrze wychowane. Córcia jest
            taka sama mądra jak tatuś,
    • Gość: bojkot Lepiej zbojkotować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:06
      Lepiej zbojkotować szkoda słów
      • Gość: he Re: Lepiej zbojkotować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:36
        Powiedziała co myśli (albo co chce żeby target myślał że ona myśli).
        Ma do tego prawo puki nie obraża kogoś konkretnego!! Przynajmniej
        nie jak większość obłódników/katolików co są wielce
        wierzący/niewidzący bo "tak zostali wychowani" - co to za
        argument?!! A jak w dymie tytoniowym jesteś chowany to też musisz
        palić ???????
        I szacunek dla niej za odwagę !! Pora wreszcie na forum polskim/
        (światowym?) zastanowić się czy te wszystkie religie
        przynoszą/przynosiły ludzkości więcej dobrego czy złego i co dalej z
        nimi! Bo że to są bajki dla dorosłych chyba każdy współczesny
        wykształcony człowiek sobie zdaje sprawę? U nas presja społeczna
        jeszcze jest zaduża żeby ludzie masowo przyznawali sie co myślą i
        występowali z kościoła/kościołów, ale przyjdzie czas i na to.
        Ja może ubrał bym to w inne słowa ale ogólnie myślę podobnie jak ta
        pseudo gwiazda - "kontrowoersyjna artystka z Ciechanowa" jak to
        kiedyś usłyszałem na rmf-ie w prześmiewczym tonie hehe :)
        • Gość: koliberek Re: Lepiej zbojkotować IP: 89.108.218.* 12.08.09, 13:10
          Mnie dziwi co innego: gdzie są wirtualni pierwsi.obywatele i inni
          zwolennicy PIS/CBUW/LPR - obrońcy cnót prawicowych na tym forum. Dlaczego nie
          podnosicie larum, przecież szargają świętości. Czyżby ważniejsze niż WARTOŚCI
          było to, że Rabczewski jest zwolennikiem Tyszkiewicza? No to pożegnajcie się z
          etykietą "prawica"!
          • Gość: SławekG Re: Lepiej zbojkotować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:40
            no błagam!! Nawet wynaturzenia chorego na sławę dziewczęcia podciągacie pod
            politykę???!!! Powiedziała to co spowodowało większą popularnośc w mediach.
            Mądrze?? Pewnie nie. Ale miała prawo.
            • Gość: ha Re: Lepiej zbojkotować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:56
              fakt

smieszne :)
            • Gość: gość Re: Lepiej zbojkotować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 14:15
              Przyznam Panie Sławku, że tak w każdym słowie trafnego komentarza dawno na tym
              forum nie było!!!
            • Gość: Palatyn Re: Lepiej zbojkotować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 19:57
              Gość portalu: SławekG napisał(a):

> no błagam!! Nawet wynaturzenia chorego na sławę dziewczęcia
              podciągacie pod
              > politykę???!!! Powiedziała to co spowodowało większą popularnośc w
              mediach.
              > Mądrze?? Pewnie nie. Ale miała prawo.

Prawo to jedno, a kultura to drugie, nie mówiąc już o elegancji.
              Prawo nie zakazuje pszczenia bąka w towarzystwie, ale gdy już się
              zdarzył, nikt nie nazywa tego wydarzeniem kulturalnym bądź
              eleganckim, nikt o tym nie dyskutuje, choc nie pochwala
              bąkopuszczacza. I my potraktujmy to zdarzenie Dody raczej w
              kategorii śmierdzącego bąka, bo na inne miano nie zasługuje.
    • Gość: ko Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 14:37
      zastanawia mnie jej IQ czy tak wysokie oznacza ,że każdy z tej paczki jest takim
      pajacem jeszcze nieodkrytym ?
      • Gość: can Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 15:02
        Mnie tam nie obraża jej bzdurne gadanie po ziołach i o ziołach. Nie będę rzucał
        kamieniem w każdego idiotę który stara mi się zrobić na złość, zrobić na mnie
        wrażenie czy przykuć moją uwagę. Gdyby powiedział to ktoś mądry pewno bym się
        przejął. Z tym IQ to jak z doktoratami. Kiedyś mówiło się "głupi ale doktor".
        Teraz można powiedzieć "głupi ale z mensy".
        • pierwszy.obywatel Re: Doda obraziła Katolików 13.08.09, 09:17
          Zastanawiasz mnie CAN na tym forum z problemami emocjonalnymi ,a może i
          alkoholowymi.Sam zresztą poczytaj swoje teksty.

Re: pomóżmy mieszkańcom Skarżynka
          Autor: Gość: can IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 00:12

To im k***a pomóż i się odpie**ol !!

Jak tak Ci leżą te przydrożne krzyże i kapliczki kup kosę, motykę, szpadel,
          młotek i gwoździe, 20 worków na śmieci i je remontuj.

tu znowu obrażasz kogoś innego,a jednocześnie składasz deklarację nieobrażania
          każdego bez wyraźnego powodu

> Mnie tam nie obraża jej bzdurne gadanie po ziołach i o ziołach. Nie będę rzucał
          > kamieniem w każdego idiot
          ę który stara mi się zrobić na złość, zrobić na mnie
          > wrażenie czy przykuć moją uwagę. Gdyby powiedział to ktoś mądry pewno bym się
          > przejął. Z tym IQ to jak z doktoratami. Kiedyś mówiło się "głupi ale doktor".
          > Teraz można powiedzieć "głupi ale z mensy".

Czy ty jesteś zalogowany jednocześnie jako DZ1ADEK ?
    • megafon.bloog.pl Re: Doda obraziła Katolików 12.08.09, 18:50

Hehehe. Śmiesznie, że ktoś się czuje tym dotknięty, dodatkowo ubierając to w uczucia religijne. Przecież nikt nie potrafi się, aż tak wzajemnie obrażać jak katolicy. Małostkowi, wredni, pazerni, ale dumni ze swoich wartości "religijnych", którym na co dzień czapkują, przeklinając sąsiada, mieszając z błotem każdego innego od siebie.
      • t-x-t Re: Doda obraziła Katolików 12.08.09, 19:26
        Farfał rozwiązał umowę z nią (w telewizji jej nie będzie :-) )
      • Gość: ko Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 19:26
        Zgadzam się z tymi,którzy twierdzą,że wolność słowa, bo mają na myśli
        wolność w ogóle jest po to by jej używać w jakiejkolwiek formie.
        Jeśli mamy wolność to dlaczego wylatujący z katapulty kot za chwilę jest
        rozszarpywany przez psa i masa matołków bije bravo w necie z inwencji oprawcy,a
        pomimo to policja zajmuje się zdarzeniem i media potępiają taką wolność,a kota
        już dawno nie ma i szczególnie dla kota póżniejszy wyrok sądu na kretyna nie da
        satysfakcji.

Doda to jest ten sam typ osobowości psychopatycznej chcącej za każdą cenę
        zaistnieć w przestrzeni publicznej i tylko dziw,że media nie zdobędą się na
        bojkot tej dziewczyny.
        Lansują w ten sposób typ zachowań psychopatycznych, które normalnie nie
        występują w przestrzeni publicznej.
        Intelektualiści pochowali się po kątach i milczą, a Zanussi nawet kręci film z
        tą dziewczyną dla potomnych.
        • t-x-t Re: Doda obraziła Katolików 12.08.09, 19:28
          Widać inteligencja się liczy, ale nie najbardziej... ;-)
        • Gość: SławekG Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:59
          Naprawdę uważasz za stosowne porównanie bełkotu pustostanu myślowego z
          psychopatą dręczącym żywe stworzenie???
        • Gość: Eluś Re: Doda obraziła Katolików IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.09, 10:15
          Nie przesadzajmy każdy ma prawo do wyrażania własnych myśli i
          poglądów, nie ma to znaczenia, że DODA jest osobą publiczną, każdy
          ma swój rozum i powinien mieć swoje zdanie, nie musi kierować sie
          wartościami Dody.
    • Gość: SławekG Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 22:17
      Nigdy nie sądziłem że to się stanie ale po informacji która się ukazała
      Tekst
      linka
      nie pozostaje mi nic innego jak stanąć w obronie tej pseudogwiazdki.
      Czy jest jeszce jeden na świecie tak debilny kraj gdzie prezesem telewizji może
      być neofaszysta a nie może w niej wystąpić ktoś kto obraził biblię??
      • Gość: qq Re: Doda obraziła Katolików IP: 213.199.253.* 12.08.09, 23:05
        Biblia, nawet jeśli to jest dla Pana tylko tytuł książki, piszemy dużą literą.
        • Gość: PRZEWIDYWACZ Re: Doda obraziła Katolików IP: *.xdsl.centertel.pl 13.08.09, 09:20
          Doda wyraziła swoją opinię której nie można podważyć i udowodnić innego stanu
          rzeczy. SKĄD WIECIE ŻE biblii NIE PISAŁ ALKOHOLIK Z CHOROBĄ UMYSŁOWĄ. Nikt nie
          wie kto to tworzył AAAA PRZEPRASZAM BÓG TO PISAŁ HAHA. Szacunek dla katolików,
          ale nie przesadzajcie z tą zawiścią. To nie kraj i nie czasy w których wieszali
          za słowa.
      • aelion Re: Doda obraziła Katolików 13.08.09, 09:28
        Doda, zrób mi loda, hehehe dobre :D
        • Gość: wzorowywierny Re: Doda obraziła Katolików IP: *.centertel.pl 13.08.09, 10:50
          Spalić na stosie czarownicę !!! Jak za starych dobrych czasów !!! :D
          • Gość: ko Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 10:57
            żadnych ognisk , ciało kobiety młodej źle się spala i wydziela swąd.

Gość portalu: wzorowywierny napisał(a):

> Spalić na stosie czarownicę !!! Jak za starych dobrych czasów !!! :D
            • Gość: Stasiek Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 11:09
              Tylko jedno się nasuwa po tej wypowiedzi gwiazdki
              GŁUPOTA LUDZKA NIE MA GRANIC
    • Gość: ko Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 15:15
      inna kobieta w innych czasach subtelniej prowokowała a i media były nie tak
      wyuzdane ;-). No cóż tekst pochodzi z wybiorczej więc wierzyć lub nie ?
      www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,6894162,Co_ja__Jezus_Chrystus_jestem_.html
      Co ja, Jezus Chrystus jestem?
      • Gość: Widz. Brawo Farfał !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.09, 00:03
        Prezes Farfał zawiesił współpracę z Dodą po jej wypowiedzi na temat Biblii.
        www.gazetaprawna.pl/wiadomosci
        albo
        www.forumciechanowa.fc.pl
        A co do wolnosci słowa to jak jedna pani nazwała pedała pedałem to została skazana na 15.000zł. A jak Farfał stanął w obronie godności i uczuć chrześcijan to wyzwano go od faszystów:
        ,,Ale się faszysta Farfał zdenerwował....''
        https://forum.gazeta.pl
        Farfał faszystą nie jest, o obelga była przy sto razy większym gremium. Wolność słowa i prawo do ochrony godności mają łajdaczki, pederaści tylko nie porządni ludzie.
        • Gość: S.G Re: Brawo Farfał !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 01:11

Farfałowi udowodniono faszyzm zanim Doda Dodą była. Tak czy inaczej fajne jest
          to że koleś który machał łapkami w imię jedynej słusznej racji teraz mówi co
          jest cacy co be.
          Piotruś - zdechnij ze swoja historią i poglądami. H.. ci na grób.
          • Gość: Widz Re: Brawo Farfał !!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.09, 02:28
            Gdyby mu udowodniono faszyzm to już by siedział. Szkoda że na chamstwo i łajdactwo nie ma paragrafu.
            ,, H.. ci na grób.'' to jak się nie mylę pozdrowienie zbrodniarzy i ludobójców, syjonistów i faszystów.
            • Gość: SławekG Re: Brawo Farfał !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:14
              Panie i Panowie ostoja moralności Piotr farfocel Farfał

Tekst
              linka

Tekst
              linka

Tekst linka

Faktycznie. Nic wspólnego z faszyzmem. Dobry chłopak był i mało pił.
              • Gość: PRZEWIDYWACZ Re: Brawo Farfał !!! IP: *.xdsl.centertel.pl 14.08.09, 09:21
                z tym pedałem było tak że babka prześladowała, wyzywała itp.
                • Gość: Stasiek Re: Brawo Farfał !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 21:29
                  Czytałem wywiad. Dodzia go dokładnie wyreżyserowała.
                  To nie jest naiwne głupie rozkapryszone dziewczątko!!!!!!.
                  To prowokacja mająca na celu wzrost zainteresowania osóbką chorą na
                  sławę /coś ostatnio było o niej ciszej/.
                  Każda metoda jest dobra na podniesienie zainteresowania. Można
                  chodzić bez majtek albo robić cyrk z małżeństwa.... Można wiele
                  róznych rzeczy. Takie prowokacyjne wypowiedzi mnie ranią /i wielu
                  moich przyjaciół/. Przekroczona została pewna granica.

Jako katolik wierzę, żę Pismo Święte powstało pod natchnieniem Ducha
                  Świętego. I tyle.
                  Myślę, że Pan Bóg sobie z tym incydentem poradzi. Nie potrzeba tu
                  spektakularnych protestów, bo prowokacja była właśnie po to
                  skonstruowana.
                  Trzeba tylko jasnego sygnału do organizatorów koncertu: pożegnanie
                  lata czy pożegnanie z dodzią. Jestem katolikiem - nie życzę sobie
                  takich artystów w naszym mieście. Będę pilnie obserwował poczynania
                  osób odpowiedzialnych i władz. Do zobaczenia przy urnie
                  • Gość: SławekG Re: Brawo Farfał !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 12:07
                    Moim zdaniem z obrazą uczuć religijnych to taka śliska sprawa. Bo wyobraź sobie
                    że buddystę obraża wołowina w sklepach. No chyba że uznasz że katolicyzm jest
                    jedyna słuszna religią i wszyscy inni niech się podporządkują:)
                    • Gość: jo-la 21 Re: Brawo Farfał !!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.08.09, 15:26
                      Co się dziwicie DODA powiedziała świętą prawdę przecież biblia to bajka
                      i wcale bym się nie zdziwił że pisał ją jakiś najarany poczytajcie
                      FAKTY I MITY a otworzą się wasze zacofane żyjące w katolickim
                      ciemnogrodzie umysły.
                      • Gość: gość Re: Brawo Farfał !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 16:07
                        Z tej dyskusji widać jakimi środkami można sobie podtrzymywać popularność. I kto
                        tu będzie twierdził, że Doda jest głupsza (przepraszam Dodę) od nas wszystkich
                        razem wziętych Panie Sławku?
                        • Gość: SławekG Re: Brawo Farfał !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 17:00
                          I podtrzymuję:)
                          Co nie zmienia faktu że ma prawo mówić co chce.
                          Tak na marginesie to właśnie wróciłem z Opinogóry. Miałem pecha bo chyba
                          trafiłem na jakiś odpust. Nie znam się za bardzo na tych obrazach uczuć ale
                          jakbym był mocno związany z kościołem to chyba bardziej by mnie te zapite ryje
                          z krzyżykami na piersiach niż wszystkie dody i madonny razem wzięte.
                          • Gość: brawo!!! Re: Brawo Farfał !!! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 15.08.09, 23:49
                            albo zakłamani księża mający kochanki, dzieci i bywający w burdelach.
                            może sobie Doda czy inni mówić co chce, kiedy w państwie "katolickim" nawet
                            księża to zboczeńcy z powołania.ile sie tego zakłamania widzi ile słyszy.......a
                            potem taki mądry z ambony potrafi zmieszac z błotem człowieka wolnego od
                            zobowiązań.....który nie składał ślubów czystości a sam po mszy po kochanke
                            jedzie super furą kupioną przez wiernych naiwnych parafian( czytaj
                            głupców)....... tylko księdzem być wtedy można bzdury gadać!!!!!!!!
                            • pierwszy.obywatel Re:kawa na ławę 16.08.09, 08:21
                              Temat dotyczy Dody i jej ewolucji poglądów.
                              Można oczekiwać,że za jakiś czas zrozumie w jaki odlat wpadła.

A teksciarz brawo, kawa na ławę o jakim księdzu piszesz ?
                              Piszesz anonimowo więc odważnie wal.

> albo zakłamani księża mający kochanki, dzieci i bywający w burdelach.
                              > może sobie Doda czy inni mówić co chce, kiedy w państwie "katolickim" nawet
                              > księża to zboczeńcy z powołania.ile sie tego zakłamania widzi ile słyszy.......
                              > a
                              > potem taki mądry z ambony potrafi zmieszac z błotem człowieka wolnego od
                              > zobowiązań.....który nie składał ślubów czystości a sam po mszy po kochanke
                              > jedzie super furą kupioną przez wiernych naiwnych parafian( czytaj
                              > głupców)....... tylko księdzem być wtedy można bzdury gadać!!!!!!!!
    • Gość: wiem Re: Doda obraziła Katolików IP: 89.108.212.* 16.08.09, 12:12
      to tylko show biznes,
      czyli rynsztok z którym płynie wszystko...
      1. poczytajcie wypowiedzi Dody
      2. poczytajcie wypowiedzi menedżerki Dody
      3. a następnie poczytajcie wypowiedzi Dody dla TVN24 z okazji koncertu Madonny.

PEŁNO ABSURDU i ZAPRZECZEŃ
      wszystko jest obliczone, wyliczone i ma przynieść zysk.
      A nas malućkich jedynie zajmuje i odwraca od tego co najważniejsze, czyli własnego pięknego życia.
      • Gość: wiemwiecej Re: Doda obraziła pół swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 12:26
        Biblia nie jest nawet ksiażką,ale Pismem Swietym,jest 'ksiązką' ważną dla setek milionów ludzi na całym świecie,niekoniecznie tylko katolików,chrześcijan.
        pl.wikipedia.org/wiki/Biblia
        Zawsze brakuje mi w takich wywiadach ostrej polemiki dziennikarza na bzdury jakie osoba znana klepie, aby tylko klepać trzy po trzy.
        Akurat Dodę łatwo podpuścić w pytaniach,ale powinno też się jej wytknać brak elementarnej wiedzy i chamstwo
        • Gość: Stasik Re: Doda obraziła pół swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 16:59

Oczywiście masz rację.
          Sprawa elementarna jak się chce na jakiś temat rozmawiać to trzeba
          COŚ NA TEN TEMAT WIEDZIEĆ.
          Równie dobrze dziennikarka i "artystka" mogły z marszu porozmawiać o
          księżycach Jowisza. Bo wnioskując z rozmowy nie miały o astronomii
          jak i o Biblii żadnego pojęcia.Takie ble ble...
          • Gość: Wala Re: Doda obraziła pół swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 17:16
            Jaka z jednej artystka? Chyba sobie jajka robisz.
            • Gość: xyz Re: Doda obraziła pół swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 20:42
              ODWOŁAĆ KONCERT Z ROZKAPRYSZONĄ, ROZWYDRZONĄ "PSEUDOARYSTKĄ"
              KTÓREJ S I L I K O N UDERZYŁ DO GŁOWY !!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Stasiek Re: Doda obraziła pół swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 20:50
                Tatuś Rabczewski powinien o ile ma trochę wyobraźni /i siły/ w
                najblższym czasie sięgnąć o pas i złoić tyłek córeczce /na to nigdy
                nie jest za póżno!/ niech nie plecie głupstw.
                We własnym interesie, swoiej rodziny, swoich przyjaciół
                partyjnych, swoiego miasta.
                Niech szczyluwa nie przynosi wszystkim wstydu i kłopotów.
                • Gość: jo-la 21 Re: Doda obraziła pół swiata IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.08.09, 20:54
                  Zazdrościcie jej że jest znana żal wam d... ściska pewnie macie brzydką
                  i grubą żonę nieudane dzieci i jeżdzicie daewoo tico.Ja ją lubię i
                  życzę powodzenia.
                  • Gość: Stasiek Re: Doda obraziła pół swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:42

Do Jo-li
                    Mam chyba od naszej rozkapryszonej gwiazdki dwa razy więcej lat i
                    doświadczenia. Nie tylko KASA jest wyznacznikiem sukcesu. Uroda
                    szybko przemija...
                    Nie wiadomo też co Ci /robaczku/ przyszłość przyniesie. Każdego
                    z nas /również mnie, Ciebie a nawet Dodzię/ Pan Bóg może jakoś
                    doświadczyć nagle i niespodzianie. Może to być choroba, wypadek
                    i.t.p. Nadwaga wyda się wtedy głupstwem..
                    Rzecz w tym że artysta raczej powinien doskonalić swój talent, a nie
                    wywoływać skandali i gadać głupstwa
                    Pozdrawiam.

• Gość: gość Re: Doda obraziła pół swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:28
                    Obrońcy Dody uderzają ciągle w ten sam ton - "zazdrościcie Jej itd...".
                    Może podlotki tak, lub niedoświadczona życiem, ogłupiona przez media, reklamy,
                    różne Wawy i MTV młodzież.
                    Trzeba wiedzieć, ale niestety to przychodzi z wiekiem, że posiadanie sławy, kasy
                    rodzi też problemy i nie wszyscy sobie do końca z tym dają radę. Przykłady? -
                    Britney Spears, Whitney Huston, Amy Whitnehouse, Michael Rurke, nasza Górniak itd.
                    Dlaczego Madonna ucieka przed fanami? Ma ich, fotoreporterów, dziennikarzy dosyć
                    po uszy. Ale jak już ktoś w to wdepnie to odwrotu niema.
                    Więc ja Dodzie napewno sławy i kasy nie zazdroszczę. Niczego Jej nie
                    zazdroszczę. Tych pomyi na Nią tu wylewanych też. Nie dla mnie takie życie.

• Gość: obiektywny Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 10:45
      To forum jest przykładem jaki z Ciecha zakompleksiony ciemnogród. W
      nocy kradnie a rano do kościoła. Dajcie spokój dziewczynie.
      • Gość: Stasiek Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 16:21
        Nikt nie ma zamiaru dziewczynę bez przyczyny niepokoić. Wręcz
        przeciwnie niech doskonali swój talent, który został jej dany i
        niech zachowuje się przyzwoicie. Wtedy wszyscy będą trzymać za nią
        kciuki.
        A jeśli zrobiła głupstwo, to niech przeprosi/odwoła/ i wszystko
        będzie ok.
        • Gość: SławekG Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 16:43
          Czytam te wypowiedzi , próbuję dyskutować, podawać argumenty. A jednak cały czas
          bez odnoszenia się do tych argumentów jak mantra przez różnych tu powtarzane
          jest: niech przeprosi, niech przeprosi. Mam więc pytanie: Czy Waszym zdaniem w
          tym kraju nie można mieć innego zdania na temat wiary i religii niz kościół
          katolicki??? Czy za stwierdzenie : nie wierzę w Biblię i Maryję dziewicę trzeba
          przepraszać??
          • Gość: IQ Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:01
            A czy Ona tak powiedziała czy inaczej?
            A co by było jak by ktoś powiedział, że Ona śpiewa po pijanemu czy że jest
            narkomanką? A może , że jest k.... i fajnie by było?
            //Czy za stwierdzenie : nie wierzę w Biblię i Maryję dziewicę trzeba
            przepraszać??//
            Może sobie wierzy czy nie wierzyc to jej sprawa ale nie musi obrażac katolików.
            Tą wypowiedź oczywiście pewnie podpowiedział Jej ,,wysoki'' IQ ?
            • Gość: SławekG Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:10
              Ale co obraźliwego jest w stwierdzeniu że bardziej do niej przemawiaja
              UDOKUMENTOWANE fakty ( dinozaury) niż " książka pisana przez nawalonych i
              naćpanych kolesi" żeby bylo jasne - ja bym tak nie powiedział bo mam inne
              poczucie estetyki ,kultury itp. Ale czy za to że ktoś jest niewychowany i
              prostacki mus przepraszać??
              • Gość: IQ Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:19
                Nie musi przepraszac ale prostackie brednie klepie. Problem w tym , że naciąga
                chyba nasze władze w Ciechanowie na kasę. Czemu np. radny Kęsik nie organizuje
                ze swoim kumplem Rabczewskim koncertu w hali sportowej jak TSA ? Wiadomo, że
                mało kto by kupił bilet i w tym jest rzecz. Myślę, że radny Rabczewski i
                rodzinka przesadzili.
                • Gość: SławekG Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:24
                  aaaa to przepraszam:) To juz mówimy już o czym innym.Tu się zgadzam całkowicie -
                  każda tego typu impreza to skok na kasę. Tak samo Doda jak i Budka Suflera jak i
                  inne Zombii ( Kombii) Ale to chyba nie ma nic wspólnego z Jej wypowiedziami??
                  • Gość: IQ Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:28
                    A właśnie, że po części ma bo popiera się prostactwo.
                    • Gość: SławekG Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:49
                      No i znów wracamy do podstawowego pytania. Czy brak wiary w prawdziwść Biblii
                      jest prostactwem
                      • Gość: gość Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 18:40
                        Jeśli już tak tu niektórzy się upieracie na bojkot tej piosenkarki to uważam, że
                        bardziej na taki bojkot zasługiwali kiedyś Panowie Borysewicz (obnażanie się na
                        scenie) czy Panasewicz (rzut butelką) a nie Doda, która zdaje się szybciej mówi
                        niż myśli. Traktowanie jej wypowiedzi poważnie to wybaczcie ale nieporozumienie
                        z dwóch powodów. Po pierwsze to żaden autorytet, po drugie są obliczone na
                        prowokację, skandal bo to jest Jej racja bytu w mediach.
                        A tak a propos. Dlaczego ludzie chodzą oglądać Dodę? Tak, tak, oglądać a nie
                        słuchać. Ile osób zanuci przeboje Budki Suflera czy Bajmu a ile jakąś piosenkę
                        Dody? Doda to bardziej zjawisko medialne a nie piosenkarka. Nawet jeśli ma
                        talent do śpiewania to ma nijakie piosenki.
                        Żałuję, że dałem się w te beznadziejne trzepanie piany wciągnąć ale jak już
                        napisałem to kliknę.
                        • Gość: SławekG Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 18:47
                          tylko tu chyba nie o Dodę a o prawo do wyrażania swoich ( czasem niepopularnych
                          ) poglądów.
                          • Gość: gość Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 18:58
                            No dobrze. Jeszcze coś napiszę. A jakby Pan Panie Sławku się czuł, gdyby ktoś w
                            ramach nieskrępowanej swobody wypowiedzi napluł oficjalnie w mediach np. na Pana
                            ojca lub kogoś bardzo Panu bliskiego?
                            Myślę, że ten raban po części jest z tego powodu.
                            Z wolności wypowiedzi trzeba umieć korzystać jak się jest osobą publiczną. Do
                            tego wymagana jest jednak wrodzona kultura a z tą u niektórych "sław" jest na
                            bakier. I będzie coraz gorzej.
                            • Gość: SławekG Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 19:16
                              Jeśli uważa Pan Panie Gościu że będę bronił intelektu Dody to...... nie ten
                              adres. Ale proszę nie porównywać oplucia ojca od wyrażenia swojej opinii na
                              temat, było nie było książki!!! Proszę dopuścić fakt że są tacy dla których
                              Biblia nie różni się od Mitologii Parandowskiego. I tyle. Tylko tyle i aż tyle.
                              • Gość: gość Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 19:55
                                "Jeśli uważa Pan Panie Gościu że będę bronił intelektu Dody to...... nie ten adres".
                                Myślę, że tu jesteśmy zgodni i o to Pana nie posądzam.
                                "Proszę dopuścić fakt że są tacy dla których
                                > Biblia nie różni się od Mitologii Parandowskiego. I tyle. Tylko tyle i aż tyle".
                                > Owszem tak jest też.
                                Jednak jest tak, że dla ogromnej rzeszy społeczności ludzkiej na tym globie
                                Biblia nie jest tylko książką i stąd te problemy. Ośmielam się twierdzić, że
                                jest wartością na równi z najbliższą rodziną i to trzeba uszanować.
                                Uważam jednak, że te problemy są przejaskrawione niepotrzebnie z powodów o
                                których pisałem wyżej.
                                • Gość: SławekG Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 00:29
                                  Czyli już widzę różnicę między nami. Dla mnie racja większości jest niczym przy
                                  zdaniu jednostki dla Pana odwrotnie.
                                  • Gość: roman Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 08:51
                                    Podobno na bazarku podskoczyły ceny pomidorów i zbuków
                                    • Gość: bazarek Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 11:34
                                      Zadziałała cena równowagi. Wzrósł okazjonalnie popyt na ten towar.
                                      • Gość: małyrobaczek Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 17:49
                                        Pożegnanie lata - pożegnanie Dody - pożegnanie PO
                                        • Gość: Roman Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:07
                                          Doda jest do bani. Tylko silikon jeszcze ratuje sprawę.
                                          Wiadomo skąd się bierze agresja.
                                          Rano przed lustrem i nałożeniem centymetrowej warstwy kremów,
                                          pudrów i innych upiększaczy widzi Dodzia całą prawdę. Przewiduję
                                          gwałtowny wzrost frustracji w dającej się przewidzieć przyszłości.

• Gość: jo-la 21 Re: Doda obraziła Katolików IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.08.09, 19:21
                                            I o to chodzi biznes się kręci laska je laska.DODA na prezydenta.
                                        • Gość: gość Re: Doda obraziła Katolików IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.09, 20:06
                                          Małyrobaczek ma rację,wspólnie pożegnamy Dodzię.Już więcej nie
                                          będzie nas obrażać.
          • Gość: wodniak Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:12
            Gość portalu: SławekG napisał(a):

Czy za stwierdzenie : nie wierzę w Biblię i Maryję dziewicę trzeba
            > przepraszać

Nie, za takie stwierdzenie nie trzeba nikogo przepraszać. Można
            głosić swój brak wiary lub jakąkolwiek wiarę. Ale głoszenie swej
            niewiary to cos innego, od głoszenia, że jeśli ktoś w coś wierzy to
            jest głupkiem, bo jego wiarę wmymyślił pijak na prochach. To są
            zasadnicze różnice. Czy głosiciel takich "mądrości" musi za nie
            przepraszać? Ja myślę, że nikt poważny i rozsądny nie powinien
            zwracać na niego uwagi, bo nie warto. KIedyś były pojedynki,
            regulowane przez kodeks honorowy Boziewicza. Mówiły one o ludziach,
            którzy nie mają zdolności pojedynkowania się
            , ludzie niehonorowi, i tym się satysfakcji nie dawało. Nie zwracało
            się na nich uwagi.
    • Gość: IQ ciechanowski obciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:14
      I co ona ma biedaczka zrobic? Bez szkoły to a za chwilę bez urody i tylko ten
      iloraz IQ jej pozostanie.
      • Gość: Roman Re: ciechanowski obciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:29
        I TY MOŻESZ BYĆ DODĄ..
        studio.wp.pl/i,Stac-sie-Doda,mid,490063,wideo.html
    • Gość: Przyjazny Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 23:39
      Drodzy Ciechanowianie... Martwicie się o wypowiedź Dody? (może zastanówcie się
      czy jako dziewczynka nie chodziła pod zamek słuchać co tam słychać i czy jej to
      nie mogło zaszkodzić?) A co powiecie na Wasz kojarzacy sie z satanizmem festiwal
      Sthrashydlo odbywający się do niedawna w Waszej jedynej ogólnokrajowej atrakcji
      turystycznej - w prastarym zamku książąt mazowieckich? Może ktoś uznał, że to
      przyniesie sławy Ciechanowowi? Gratuluję małomiasteczkowości myślenia - te
      osoby, które o tym decydowały, takie osoby nie powinny zajmować się w ogóle
      zamkiem i kulturą. Otóż zła sława trwa dłużej - niestety. Sprofanowano
      dziedziniec zamku, Waszego od wieków, na Waszych oczach. Gdyby ktoś pomyślał, że
      nie mam pojęcia o czym piszę - znam muzykę metalową od podszewki jako
      półprofesjonalny przed laty muzyk. Obecnie jestem związany z Waszym miastem
      różnymi sprawami, niemuzcznymi, współczuję jedynie, że do tej pory ktoś nie
      pogonił tego towarzystwa spod zamku (czytaj - nie nauczył się na tyle
      angielskiego, żeby rozumieć choć odrobinę teksty wyśpiewywane ze sceny)... Jak
      Ciechanów pójdzie tą drogą dalej, to będziecie mieli więcej takich wypowiedzi
      jak ta Dody (swoją drogą, dziecinnej panienki). Przypominam, że zadała się z
      niejakim Nergalem - tym związanym z darciem Biblii na scenie. Macie jedyną
      gwiazdkę, a nie umiecie jej bronić przez złymi wpływami. Postarajcie się
      dorosnąć do pewnej roli i ratować to co macie, przyjaciele...Z pozdrowieniami,
      przyjaciel tego miasta.
      • Gość: Stasiek Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 20:57
        Rabczewska powiada, że Papież jest dla niej autorytetem.
        Dlaczego więc nie zapozna się z nauczaniem tego autorytetu i nie
        postępuje mniej więcej zgodnie z tymi wskazaniami?.
        Ona postępuje absolutnie na odwrót /małżeństwo, wypowiedzi n/t
        Biblii/. To całkowicie nielogiczne.
        Nie chodzi mi tu o ślęczenie nad opasłymi książkami
        teologicznymi pisanymi trudnym językiem.
        Każdy przeciętny Polak-oglądacz telewizji zna główne tezy
        przesłania JPII.
        • megafon.bloog.pl Dajcie już na luz!!! 19.08.09, 21:22

Może dla niektórych zabrzmi to brutalnie, ale w dzisiejszej Polsce mamy WOLNY
          RYNEK, także w świecie wolności wiary i słowa. Czy się komuś to podoba czy nie.
          Zasada jest prosta-wygrywa ten kto ma lepszych akwizytorów i reklamę, trzeba to
          uszanować. Tak jest. Nie wolno na ludziach wymuszać określonego światopoglądu.
          Każdy ma prawo do robienia wszystkiego w granicach prawa.
          • Gość: Przyjazny Re: Dajcie już na luz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:27
            Ale też nie można ode mnie oczekiwać żebym to lubił, co ktoś mówi. I właśnie mi
            się to nie podoba i całkiem demokratycznie to wyrażam. Takie moje prawo. Jeśli
            Doda chce się podobać ludziom, bo taka jest cecha artysty, że chce się podobać i
            często stara się przypodobywać, to musi liczyć się z tym, że jednym się to
            podoba innym nie, trudno kogokolwiek do czegoś zmusić. Wolny rynek? A co to
            właściwie znaczy? Że mogę pójść i sprzedać wszystko? Wolność rynku polega
            również na tym, że nie wszystko muszę kupić. To proste. I właśnie ja wypowiedzi
            Dody nie kupuję.
            • Gość: Przyjaznyrównież Re: Dajcie już na luz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 22:49
              Ja też nie kupuję ale dlaczego Ona i jej sztab sami nie sprzedają biletów tylko
              płaci kasa miasta? Oto jest pytanie.
          • megafon.bloog.pl Re: Dajcie już na luz!!! 19.08.09, 23:06

Nie trzeba lubić, nie trzeba tego kupować. Należy uszanować jedynie prawo innych
            do lubienia i kupowania. Ingerowanie w sferę wyborów dokonywanych przez
            innych,narzucanie im własnego punktu widzenia, sugerowania "jedynie słusznej
            drogi" mierzonej własną miarką, nie ma już nic wspólnego z wolnym rynkiem.

PS. Sprawa organizacji koncertu to inna kwestia.
            • Gość: stasiek Re: Dajcie już na luz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 09:55
              Wolność nie oznacza, że można robić wszystko co się komu podoba.
              Moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna się wolność drugiej osoby!
              Nikt nikomu nie narzuca światopoglądu. Jeśli ktoś ma jednoznaczny
              światopogląd np. jest katolikiem to dla niego pewne sprawy są ważne.
              Prowokacyjne podważanie prawd wiary przez osoby mające niewielkie
              bądź żadne pojęcie /klasyczny przypadek: Doda/ jest dla takiej osoby
              przykre.
              Gdyby wypowiadała się na temat muzyki to ma do tego prawo i niemałe
              kompetencje.
              Czy to jest jasne Panie megafonie!

PS. Nawisem mówiąc cudownie jeśli ktoś ma światopogląd. Brak
              światopoglądu nie jest światopoglądem.
              • megafon.bloog.pl Re: Dajcie już na luz!!! 20.08.09, 17:04

Dobrze porozmawiajmy czysto teoretycznie. "Wolność" to pojęcie niedefiniowalne,
                abstrakcyjne, jest pewnym określeniem zbiorczym. I jako takie spróbujmy je
                potraktować. Nie oznacza ono dowolności zupełnej, gdyż doprowadziłoby to do
                chaosu, a ten z kolei jest niepożądany społecznie. Z uwagi na dobro, tak ludzi
                posiadających własny system wartości, jak i tych identyfikujących się z
                określoną religią.

Pytanie dla mnie jest inne. Czy światopogląd katolika jest lepszy od
                światopoglądu ateisty? Moim zdaniem nie jest. Nie każdy musi znać prawdy wiary,
                nie musi się ich trzymać w życiu aby czuć się "wolnym" i szczęśliwym, realizować
                się na innych płaszczyznach, a przy tym być dobrym człowiekiem. Ktokolwiek,
                wypowiadając podobne słowa nie obraża światopoglądu innych, realizuje jedynie
                prawo do swojego subiektywnego światopoglądu, a posiadanie takowego dotąd
                penalizowane nie jest.

I jeszcze jedno. Jeśli uzależnia Pan prawo do wypowiadania się w określonych
                sprawach od kompetencji w danej dziedzinie, to abstrakcyjnie rzecz ujmując nie
                powinien Pan wyręczać Papieża w wypowiedziach na tematy religii i wiary, a w
                Sejmie powinni zasiadać sami prawnicy.
    • Gość: naokolo_wieży_PO Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 11:22
      Doda obraziła jednocześnie Zydów i czemu oni jeszcze milczą ?
      • Gość: grubyWALEK Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 09:53
        Żydzi odezwą się w swoim czasie.
        Koncert powinien być odwołany
        • iwka224 Re: Doda obraziła Katolików 08.10.09, 21:08
          jejciu.. ludzie jesli kazdy z was jest tak gleboko wierzacy, niech
          sie pomodli.. doda to "gwiazdeczka jak z ....raketnica :)- wiec
          niema co sie przejmowac i lamentowac na forum jej slowami.
          spokojnie..
          • Gość: drab Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 16:25
            Chyba jest się czym przejmować chociażby po tragedii na ul.
            Powst. Warszawskich 11 września. Dla takiej rozwydżonej młodzieży
            Dodzia to gwiazda, autorytet i guru. Do czego to prowadzi każdy
            widzi. Proszę o włączenie wyobrażni..
            • Gość: wiesław Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 11:42
              Drab ma rację. Młodzież często nie odróżnia telewizji czy
              internetu od tzw. realu.
              • Gość: gggg Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 18:18
                Nie ma się co przejmować głupimi wypowiedziami gwiazdki
    • pierwszy.obywatel Re: Cejrowski obraził gejów 20.08.09, 11:27
      a na drugim biegunie funkcjonuje Cejrowski,ale krzykacze gęgacze potrafią być
      skuteczniejsi.
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6945032,W_Poznaniu_nie_chca_Cejrowskiego__bo_obrazil_gejow.html
      • Gość: roman Re: Cejrowski obraził gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:50
        koncert DODY powinien być odwołany
        • Gość: zyleta Re: Cejrowski obraził gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 22:05
          Ja też jestem za bojkotem.
          • Gość: grubyWALEK Re: Cejrowski obraził gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 09:59
            Jeśli władze odwołają koncert gwiazdki pokażą że mają charakter i
            być może unikną awantur.
            • Gość: Paweł!!! Re: Cejrowski obraził gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 16:51
              Cejrowski to facet na poziomie - beszta równo komuszyce typu
              Senyszynową oraz różne frytki aż miło patrzeć.
              Dziesięć-piętnaście lat temu mówił to co teraz wszyscy wiedzą, po
              czasie zrozumieli.
              • Gość: dyzio Re: Cejrowski obraził gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 18:57
                Koncert Dody powinien być odwołany!
                Jest to test dla władz miasta.
                • Gość: filipZkonopi Re: Cejrowski obraził gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 20:10
                  To raczej jest test dla Dody. Jak chce zgarnąć 30 patyczków
                  niech przeprosi.
                  • Gość: bolek Re: Cejrowski obraził gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 12:22
                    Ja i moi znajomi mieliśmy iść na koncert.
                    Po jej "biblijnym" wyskoku bojkotujemy występ.
                    W mieście gdzie już trzy razy zorganizowano Maraton Biblijny wszyscy
                    powinni to zrobić.
                    • Gość: grzechu Re: Cejrowski obraził gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 12:43
                      Ja również jestem za bojkotem rozwydżonej gwiazdeczki.
                      • Gość: Franek Doda obraziła katolików IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.09, 13:55
                        Ja także dołączam się do osób sprzeciwiających przybyciu do naszego
                        miasta tzw.,,gwiazdki"
                    • Gość: ;] Re: Cejrowski obraził gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 13:46
                      wez pod uwage, ze niektorzy w dupie maja te wasze publiczne czytanie bajek
    • Gość: Maja Gdyby kozie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:23
      "Gdyby kozie przypiąć odpustowe skrzydła to może będzie trochę podobna do Pegaza
      tak jak Doda do Diany"
      • Gość: wiesław Re: Gdyby kozie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 13:10
        Doda przynosi tylko wstyd miastu. Najlepiej by się gdzieś
        wyprowadziła. Tylko obciach w kraju. Jak powiesz Ciechanów to mówią
        o dodzie.
    • Gość: s Re: Doda obraziła Katolików IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.09, 13:17
      słuszna uwaga Maraton biblijny kontra Doda.
      • Gość: Wieslaw Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 07:53
        Wynurzenia Dody nie jest przeciwwagą Maratonu. To prowokacyjna
        wypowiedź płochej osóbki obliczona ku uciesze gawiedzi. Gwiazdka z
        butami wchodzi w dziedzinę o której nie ma żadnego pojęcia.

Maraton bibliny to kilkaset ludzi którzy z potrzeby serca
        publiczne, nienapastliwie, nikomu nie wchodząc w drogę manifestują
        swoją religijność. Mają do tego prawo nie muszą przepraszać że
        istnieją. Czytając pokazują zwłaszcza młodzieży, że Pismo Święte
        jest dla nich ważną księgą. Księgą na której oparta jest cała
        cywilizacja europejska.
        • Gość: Grzechu Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 12:50
          Ma facet rację
          • Gość: ccc Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 15:59
            Czy to prawda że odwołali koncert z Dodą? Ktoś coś wie?
            • Gość: tse-tse Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 18:25
              Możliwe sztary mocher czuwa.
              • Gość: mocher Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 09:42
                Panie Prezydencie! Niech Pan odwoła koncert gwiazdki
                • Gość: drab Re: Doda obraziła Katolików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 18:54
                  Z Dodą należałoby zrobić to co w Chłopach z Jagną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka