Dodaj do ulubionych

Kolizja skutera

IP: 213.199.253.* 18.08.09, 11:49
Witam!
Wie ktoś może co się stało wczoraj na skrzyżowaniu przy pizzerii DIAVOLO ok.
godz. 17 30 ?
Widziałem tylko stojący na pasie zieleni skuter, po drugiej stronie samochód
żandarmerii i policjanta.
Obserwuj wątek
    • pawloskarawlos1 Re: Kolizja skutera 18.08.09, 11:57
      Widziałem jak Policjant chodził z takim kółkiem na patyku i robił pomiary. Więc
      chyba stłuczka, bo nie widziałem karetki.
      • Gość: rober Re: Kolizja skutera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:33
        była karetka, a żandarm z policjantem chodzili ze 40 minut później
        • Gość: SPOSTRZEGAWCZY Re: Kolizja skutera IP: 94.254.231.* 18.08.09, 14:42
          a w miedzyczasie jedna pani wyjezdzajac z sikorskiego od strony sądu skrecila w
          armii krajowej w lewo pod prąd i zapłaciła mandat, bo ją policyja zauważyła hahah :D
          • Gość: LOUIS DE FUNES Re: Kolizja skutera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:12
            A tak naprawdę to ten zielony skuter to był żandarmerii wojskowej.
            • Gość: vw Re: Kolizja skutera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:24
              Rodzice, zabierzcie swoim dzisięcioletnim dzieciom te skutery i
              quady, bo stanowią zagrożenie przede wszystkim dla siebie samych. A
              w kolizji samochód-skuter, Ci drudzy zawsze będą bardziej
              poszkodowani, a później rodzice opłakują nieszczęście przez swój
              komunijny prezent.
              • Gość: Piotr Re: Kolizja skutera IP: 213.199.253.* 18.08.09, 21:52
                No zgadzam się. Jak nie raz jadę i widzę jak jakiś dosłownie dzieciak, który ma
                zero pojęcia o przepisach nie wspominając już o technice jazdy,to aż się gotuje
                we mnie, np. objeżdża te a'la rondo u zbiegu ulic Pl. Kościuszki i Warszawskiej.
                Następnie dojeżdża do skrzyżowania, hamuje z piskiem i lekko musi się zsunąć z
                siedzenia bo nie dosięga nogami do ziemi...
                No ale wątek o czym innym miał być ;:P
            • Gość: Piotr Re: Kolizja skutera IP: 213.199.253.* 18.08.09, 21:59
              Tak tak,ŻW na czterosuwach :P
              Poza tym przy skuterze stała taka niekiepska dziewczyna z kaskiem :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka