Gość: Piotr IP: 213.199.253.* 18.08.09, 11:49 Witam! Wie ktoś może co się stało wczoraj na skrzyżowaniu przy pizzerii DIAVOLO ok. godz. 17 30 ? Widziałem tylko stojący na pasie zieleni skuter, po drugiej stronie samochód żandarmerii i policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawloskarawlos1 Re: Kolizja skutera 18.08.09, 11:57 Widziałem jak Policjant chodził z takim kółkiem na patyku i robił pomiary. Więc chyba stłuczka, bo nie widziałem karetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rober Re: Kolizja skutera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:33 była karetka, a żandarm z policjantem chodzili ze 40 minut później Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOSTRZEGAWCZY Re: Kolizja skutera IP: 94.254.231.* 18.08.09, 14:42 a w miedzyczasie jedna pani wyjezdzajac z sikorskiego od strony sądu skrecila w armii krajowej w lewo pod prąd i zapłaciła mandat, bo ją policyja zauważyła hahah :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOUIS DE FUNES Re: Kolizja skutera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:12 A tak naprawdę to ten zielony skuter to był żandarmerii wojskowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: Kolizja skutera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:24 Rodzice, zabierzcie swoim dzisięcioletnim dzieciom te skutery i quady, bo stanowią zagrożenie przede wszystkim dla siebie samych. A w kolizji samochód-skuter, Ci drudzy zawsze będą bardziej poszkodowani, a później rodzice opłakują nieszczęście przez swój komunijny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kolizja skutera IP: 213.199.253.* 18.08.09, 21:52 No zgadzam się. Jak nie raz jadę i widzę jak jakiś dosłownie dzieciak, który ma zero pojęcia o przepisach nie wspominając już o technice jazdy,to aż się gotuje we mnie, np. objeżdża te a'la rondo u zbiegu ulic Pl. Kościuszki i Warszawskiej. Następnie dojeżdża do skrzyżowania, hamuje z piskiem i lekko musi się zsunąć z siedzenia bo nie dosięga nogami do ziemi... No ale wątek o czym innym miał być ;:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kolizja skutera IP: 213.199.253.* 18.08.09, 21:59 Tak tak,ŻW na czterosuwach :P Poza tym przy skuterze stała taka niekiepska dziewczyna z kaskiem :D Odpowiedz Link Zgłoś