Gość: gargus IP: 89.174.178.* 29.04.10, 17:49 Jezeli chcesz remontowac mieszkanie nie polecamy firmy WOJBUD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Firma Wojbud nie polecamy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.10, 18:21 Czy jej "szef" to pan Wojtek? Taki wysoki szczupły cwaniak ze szparą między zębami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Firma Wojbud nie polecamy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.10, 19:40 Konkrety? Szpara między zębami majakieś 2mm. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Firma Wojbud nie polecamy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.10, 22:51 Dzieki ale napisz co sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargus Re: Firma Wojbud nie polecamy IP: *.elblag.vectranet.pl 30.04.10, 09:18 Nie polecamy i ch...j! Odpowiedz Link Zgłoś
1lazio Re: Firma Wojbud nie polecamy 30.04.10, 16:08 tak to nikomu nie odradzisz tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy gargus Odnosnie firmy Wojbud IP: 89.174.178.* 03.05.10, 14:24 Partactwo wykonania, druga ekipa musi po nich poprawiac. Alkohol w czasie pracy, spanie u klienta po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy gargus Re: Odnosnie firmy Wojbud IP: 89.174.178.* 03.05.10, 14:24 p.s. szef cwaniak probuje wykorzystac niewiedze klienta naciagajac na koszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Odnosnie firmy Wojbud IP: *.elblag.vectranet.pl 03.05.10, 18:19 Zmieni nazwę firmy ,zlikwiduje luz międzyzębny i po ptokach,możecie mu skoczyć,kiedyś to byli rzemieślnicy zrzeszeni w cechu,z uprawnieniami czeladniczymi bądź mistrzowskimi,teraz to byle menda założy firmę i wszyscy na tym tracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Odnosnie firmy Wojbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:02 Chciałbym się wypowiedzieć na temat firmy która tak oczerniacie.Prace które wykonywała u mnie ta firma są bardzo dobrze wykonane i niemam chciazby najmniejszych zastrzezeń co do wykonania jak i do właściciela tejze firmy.Przy mnie właściciel otrzymywał telefony od klientów z którymi miał juz podpisana umowe na określone prace i czas,i nagle chcą coś innego co wymaga większego nakładu czasowego pracowników a umowy juz nie zmienili.A potem jakieś dziwne pretensje ze firma nie wykonała pracy w terminie.Jak mozna to zrobic skoro przybywa pracy której niema w umowie??I nagle rozwiązanie umowy z winy firmy!!A z jakiej racji?To klient ponosi wine,poniewaz nie zmienil umowy.Ludzie zastanówcie się co piszecie.To jest tylko i wyłącznie wasza wina ze nie zostały prace wykonane tak jak chcieliście.Jeśli juz takowe zdazenie miało miejsce.Nie oczerniajcie kogos praktycznie bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Odnosnie firmy Wojbud IP: 89.174.178.* 31.05.10, 06:56 Kolego, skoro klienci domagają się extra prac za friko, a szef się godzi, to sorry - facet to łoś i tyle. Co mnie interesuje, że facet bierze co leci. Jak się umawiam, że skończy w piątek o 20-tej za 2000 PLN (przykład) to w piątek o 20- tej ja mam mieć ładnie wykonany remont i posprzątane, a szefunio portfel grubszy o 2000. I nie podejrzewam, aby szef był skłonny wysłuchać, że "no wie Pan, wiem, umawialiśmy się na 2000, ale wypadło mi coś niespodziewanego, zapłacę Panu teraz tysiaka, a resztę to jak będę miał". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Odnosnie firmy Wojbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 08:03 Pisz co chcesz ja z ta firma problemow nie mialem czy z wlascicielem,czy z wykonanymi pracami.A ze inwestor oszukuje to juz wiele razy sie slyszalo,i odwrotnie ze firmy,to dziala w dwie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Odnosnie firmy Wojbud IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.10, 22:45 Witam zawiedzionych klientow firmy WOJBUD to , ze piszecie o niezadowoleniu wykonanej pracy przez firme, to jeszcze nic. ktos go tu z was bronil, a co powie ten ktory go bronil o tym ze zniknal niedawno i oszukal okolo 25 osob i zniknal z pieniedzmi, dobrze. wiec nie polecam nikomu tego bagna ktore funduje udzial i korzystanie z uslog tejze firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: Odnosnie firmy Wojbud IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 09:03 Albert, czy to ty jestes właścicielem firmy. Tekst jest napisany tak, że mam wrażenie mocno zainteresowanego w sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś