Gość: rosa IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 15:23 tym razem zostal postawiony na ulicy Ogolnej w strone Odrodzenia. Jest na wysokosci sklepu "Sandra". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dioskorides Re: Kolejny fotoradar... 17.04.04, 19:27 pozwole sobie wkleić swój post ż portelu:) 1. na wysepce koło feniksu 2. grunwaldzka (to juz trzeci na tej ulicy) koło morszyńskiej przy piekarni bogdanka 3. ogólna koło sklepu sandra 4. fromborska za skrzyzowaniem z ogólna 5. królewiecka koło bianki 6. królewiecka za stacja gregor koło bramy wjazdowej do wojskowego pkt 7.robotnicza koło kościoła 8. trasa uni europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 17.04.04, 19:58 Tylko ile jest tak naprawde fotoradarow w miescie dzialajacych, to jest pytanie... przynajmniej bezpieczniej bedzie, a jak ktos sie chce rozpedzic niech idzie na obwodnice :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 21:58 Gdzies jest jeszcze jeden. Postawiono 9 "golebnikow". Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 17.04.04, 23:05 To w takim razie gdzie jest jeszcze jeden?? Moze na Bema... ale nie widzialem dzisiaj nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.04.04, 23:28 No wlasnie nie wiem kurde. Musze sie jutro zapytac. Wiem, ze jest ich 15, bylo 6, a z odejmowanie jeszcze jakos mi tam idzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.04.04, 12:19 jak juz znajdziecie ten jeden brakujący, to dajcie pełną listę. na pewno przyda się każdemu taka rozpiska Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 19.04.04, 15:13 Ten ostatni jest na Warszawskiej, jak sie jedzie w kierunku Malborka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 10:07 No i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 11:37 jak macie pod ręką pelną spiske tych miejsc to rzućcie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.04.04, 11:49 1. na wysepce koło feniksu ( w strone Hetmanskiej) 2. grunwaldzka (to juz trzeci na tej ulicy) koło morszyńskiej przy piekarni bogdanka (zapewne dla kierunku "ku centrum", ale nie jestem pewien) 3. ogólna koło sklepu sandra (w strone Odrodzenia) 4. fromborska za skrzyzowaniem z ogólna 5. królewiecka koło bianki 6. królewiecka za stacja gregor koło bramy wjazdowej do wojskowego pkt (w strone Szpitala) 7. robotnicza koło kościoła 8. trasa uni europejskiej 9. Warszawska Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Na Fromborskiej... 20.04.04, 21:19 jest przed skrzyżowaniem z Ogólną - w kierunku Bielan Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 21.04.04, 11:34 Rosa, jak juz piszesz liste to zrob cala, a nie tylko nowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.04.04, 12:49 Prosze Cie bardzo francuz :) 1. Na wysepce koło feniksu ( w strone Hetmanskiej) 2. Grunwaldzka (to juz trzeci na tej ulicy) koło morszyńskiej przy piekarni bogdanka (zapewne dla kierunku "ku centrum", ale nie jestem pewien) 3. Ogólna koło sklepu sandra (w strone Odrodzenia) 4. Fromborska za skrzyzowaniem z ogólna 5. Królewiecka koło bianki 6. Królewiecka za stacja gregor koło bramy wjazdowej do wojskowego pkt (w strone Szpitala) 7. Robotnicza koło kościoła 8. Trasa unii europejskiej 9. Warszawska 10. Dabka (obok CH Ogordy w strone Ogolnej) 11. Dabka (za skrzyzowaniem z Pionierska w stone centrum) 12. Pilsudskiego (SP6 w strone Krolewieckiej) 13. Grunwaldzka (obok dworca PKP w strone centrum) 14. Grunwaldzka (za skrzyzowaniem z Sadowa, w strone wezla Elbląg-Wschod) 15. Odrodzenia (w strone Mazurskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 22.04.04, 08:12 Rosa, bys to jakos uporzadkowal, a nie ulice tak rostrzelane na tej liscie i duzo niedomowien :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 09:03 Specjalnie tak francuz zrobilem, abys troszke poglowkowal ;)) Niech glowka troszke popracuje :) Niemniej jest nie dajesz rady to moge to jeszcze bardziej dla Ciebie uporzadkowac, z jakimis specjalnymi bajerami nawet :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 22.04.04, 09:53 Ehhh... Rosa, ja wiem, gdzie sa fotoradary... tu chodzi o ludzi, ktorzy moze jeszcze przeoczyli ktores miejsce i moga sie naciac :) W koncu bys sie zalogowal, a nie tak caly czas jestes tylko gosc i gosc tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 10:04 Spoko, narod jest bystry i da sobie rade :)) > W koncu bys sie zalogowal, a nie tak caly czas jestes tylko gosc i gosc tego > forum... Hehehe, wiesz ja po prostu jestem GOSC ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 22.04.04, 11:23 Ale ja i tak zrobie liste tak, jak powinna byc zrobiona :P 1. al.Grunwaldzka/ul.Morszynska(BOGDANKA) - kierunek: centrum 2. al.Grunwaldzka/ul.Sadowa - kierunek: Warszawa 3. al.Grunwaldzka/ul.Zeromskiego(pl.Dworcowy) - kierunek: centrum 4. ul.12 lutego/ul.Armii Krajowej(FENIKS) - kierunek: centrum 5. ul.Plk.Dabka/ul.Brzozowa(ul.Gwiezdna) - kierunek: centrum 6. ul.Plk.Dabka/ul.Niepodleglosci(Kamionka) - kierunek: ul.Ogolna 7. al.Odrodzenia - kierunek: ul.Mazurska 8. ul.Ogolna/ul.Broniewskiego(SANDRA) - kierunek: ul.Plk.Dabka 9. ul.Fromborska(KNEDLER) - kierunek: ul.Ogolna 10. ul.Krolewiecka/ul.Fromborska(BIANCA) - kierunek: centrum 11. ul.Krolewiecka/ul.Moniuszki(GREGOR) - kierunek: Braniewo 12. ul.Pilsudskiego/ul.Konopnickiej(SP6) - kierunek: ul.Krolewiecka 13. ul.Robotnicza/ul.Brzozowa/ul.Jasminowa - kierunek: centrum 14. ul.Warszawska(POLCOTEX) - kierunek: centrum 15. Trasa Unii Europejskiej/ul.Radomska - kierunek: Gdansk Co do GOSCIA to nie bede komentowal :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 11:30 No widzisz jak piknie :)) Musze powiedziec, ze jestem pod wrazeniem! P.S Bedziesz dzis na Kosciuszki na meczu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 22.04.04, 11:33 Niestety :( Szkole mam, no chyba, ze na WF sie wybierzemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 11:40 Idealne zajecia :D A z WFem tez sie zetkniecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 22.04.04, 18:07 No i bylem na meczu... ale Ciebie Rosa nie widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 19:13 No widzisz, ja tez bylem i Ciebie tez jakos nie widzialem :P Ale byc moze mnie slyszales ?? Taka, chyba najglosniejsza trabka, ktora "dzialala" na bocznych trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 22.04.04, 19:44 To Ty trabiles?? Bo ja bylem wlasnie tak na srodku, niedaleko tych drewnianych mateczek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Kolejny fotoradar... 22.04.04, 19:48 Taa, to bylem ja :)) Czyli w sumie stales jakies 7m ode mnie :P Oo i przypomniala mi sie jeszcze jedna sprawa. Orientujesz sie moze gdzie moge kupic sam gaz do trabki ?? Kumpel mi powiedzial, ze jest na Leczyckiej, no ale to drugi koniec miasta wiec moze znasz gdzies sklep w centrum gdzie sa takie "bajery" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 22.04.04, 19:50 Na takich "bajerach" sie nie znam i nie pomoge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: Kolejny fotoradar... IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.04.04, 13:20 .... nic dodać, nic ująć. po prostu perfect. :) na pewno się przyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Kolejny fotoradar... 29.04.04, 09:56 Kurna czy ktos sie orientuje gdzie jest radar w Ostrodzie ?? Wiem, ze gdzies na wjezdzie, ale czy lapie ludzi wyjezdzajacych czy wjezdzajacych ?? W ktorym konkretnie miejscu stoi ?? Czy ktos mial mozliwosc zobaczenia swojej furki z jego ujecia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 29.04.04, 10:20 Ostroda to juz za dalekie tereny,zeby wiedziec co sie tam dzieje... zapytaj sie u nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Kolejny fotoradar... 29.04.04, 10:25 Nie bede sie ich o nic pytal :P Jesli jest ustawiony na wjezdzajacych to OK (logicznie tak powinien byc, bo ludki wpadaja z siodemki, tam jest 40 wiec idealni kandydaci). Jesli natomiast jest na wybywajacych z Ostrody i to na trasie pierwszego wjazdu/wyjazdu to juz troszke nie po mojej mysli :( Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Kolejny fotoradar... 14.05.04, 10:17 Chyba jednak mi sie upieklo :)) Minal miech i nie ma wezwania wiec jestem dobrej mysli :) Niemniej jadacy do ostrody uwazajcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 14.05.04, 11:47 Nie mow hop... maja 5 lat,zeby sie przedawnilo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Kolejny fotoradar... 14.05.04, 13:18 Hmm kiedys bylo 3. Cos sie zmienilo w tej materii ?? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 14.05.04, 16:18 Mandaty wygasaja po 5... zawsze tak bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Kolejny fotoradar... 17.05.04, 21:05 A jednak... no to sie pomylilem :) Odpowiedz Link Zgłoś