Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne pod wymiar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 12:59
Witam !
Prosze o opinie na temat dwóch producentów mebli kuchennych pod wymiar .
Mianowicie chodzi mi o producenta mebli
Gotian z Elbląga oraz producenta
Ewę i Jarosława Zając z Tolkmicka.
Będe bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informację na ich temat .
Pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian40 Re: Meble kuchenne pod wymiar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.11, 15:01
      Witam,
      ja robiłem meble Galerii Indeco w Elblągu i jestem bardzo zadowolony. Profesjonalna obsługa :) Fachowe doradztwo jak w żadnej innej firmie :)

galeriaindeco.pl/infopages.php?id=6
    • Gość: potencjalny klient Re: Meble kuchenne pod wymiar IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.11, 21:35
      Polecam Gotian z Elbląga ,solidny,niedrogi,dotrzymuje terminów.
    • Gość: Spike Re: Meble kuchenne pod wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 12:42

Gotian z Elbląga - Meble zrobione w bardzo przystępnej cenie . Wykonanie nie licząc paru niedociągnieć dobre( brak przymaskowania łączeń płyt przy scianie oraz wkrętów wewnątrz szafkek). Polecam tego Pana ze względu na cenę i czas. Przy monatrzu należy zwrócic uwagę na elementy maskujące jesli checie być w pełni zadowoleni z nowej kuchni .
    • Gość: wymiar Re: Meble kuchenne pod wymiar IP: *.chomiczowka.waw.pl 16.06.14, 08:26
      Nie znam akurat tych producentów ale możesz sprawdzić jeszcze ofertę tej firmy która robi meble na wymiar Warszawa i okolice - zobacz tu: www.cud.waw.pl/?meble-na-wymiar-warszawa,20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka