elblazanin_el 15.05.04, 14:37 Z tego co słyszałem jest już nabór pracowników, czy ktoś z Was ma jakiś namiar z kim się należy kontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: Nabór do Leclerca 16.05.04, 14:15 Podjedz pod przyszle centrum, moze tam bedzie cos wspomniane, ale do UP... Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin_el Re: Nabór do Leclerca 16.05.04, 18:34 Generalnie to też poleciłem znajomem UP, ale jakbyś coś wiedział daj znać na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Nabór do Leclerca 17.05.04, 16:47 Kadry kierownicze byly wybierane przez kierownictwo sklepu w Radomiu. Przyjechalo malzenstwo i oni rozmawiali z kandydatami. Pamietam tylko, ze w nazwie w ogole nie bylo nazwy E.Leclerc tylko jakis RADOMDIS czy cos takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Nabór do Leclerca 17.05.04, 16:48 Aaa no i w czwartkowym DE pojawilo sie juz ogloszenie do Kauflanda. Tez juz szukaja pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Nabór do Leclerca 17.05.04, 21:09 Czyli pewnie jednak beda chcieli skonczyc budowe do gwiazdki... na stronie Budizolu nadal jest taki termin :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Nabór do Leclerca 18.05.04, 00:36 No wiesz gwiazdka to idealny termin. Masaaaaa wiary pojdzie zobaczyc "nowosc" a przy okazji zostawia pieniazki w sklepach :D Wcale im sie nie dziwie, ze chca na gwiazdke otworzyc. Tak samo E.Leclerc Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Nabór do Leclerca 18.05.04, 10:22 I cos mi sie wydaje,ze maja szanse zdazyc... wystarczy tylko troche wiecej sprzetu rozlozyc i ludzi dokoptowac... to w koncu nie jest przebudowa mostu w Kiezmarku,zeby pracowac 3 godziny dziennie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipermatolog Re: Nabór do Leclerca IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.05.04, 11:54 Chłopakom szybko idzie budowa, jak tak dalej pójdzie na gwiazdkę zdąrzą i w grudniu będziemy mieć dwa wielkie otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Nabór do Leclerca 18.05.04, 13:33 Z drugiej strony szkoda, ze nie otwieraja w marcu... juz 2 obiekty otworzyli w moje urodziny 19.03.: Ogrody i Dworzec PKS, moglby byc i trzeci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś