Dodaj do ulubionych

Nabór do Leclerca

15.05.04, 14:37
Z tego co słyszałem jest już nabór pracowników, czy ktoś z Was ma jakiś
namiar z kim się należy kontaktować?
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: Nabór do Leclerca 16.05.04, 14:15
      Podjedz pod przyszle centrum, moze tam bedzie cos wspomniane, ale do UP...
      • elblazanin_el Re: Nabór do Leclerca 16.05.04, 18:34
        Generalnie to też poleciłem znajomem UP, ale jakbyś coś wiedział daj znać na
        forum:)
        • rosa_el Re: Nabór do Leclerca 17.05.04, 16:47
          Kadry kierownicze byly wybierane przez kierownictwo sklepu w Radomiu.
          Przyjechalo malzenstwo i oni rozmawiali z kandydatami. Pamietam tylko, ze w
          nazwie w ogole nie bylo nazwy E.Leclerc tylko jakis RADOMDIS czy cos takiego :)
          • rosa_el Re: Nabór do Leclerca 17.05.04, 16:48
            Aaa no i w czwartkowym DE pojawilo sie juz ogloszenie do Kauflanda. Tez juz
            szukaja pracownikow.
            • francuz_el Re: Nabór do Leclerca 17.05.04, 21:09
              Czyli pewnie jednak beda chcieli skonczyc budowe do gwiazdki... na stronie
              Budizolu nadal jest taki termin :)
              • rosa_el Re: Nabór do Leclerca 18.05.04, 00:36
                No wiesz gwiazdka to idealny termin. Masaaaaa wiary pojdzie zobaczyc "nowosc" a
                przy okazji zostawia pieniazki w sklepach :D Wcale im sie nie dziwie, ze chca
                na gwiazdke otworzyc. Tak samo E.Leclerc
                • francuz_el Re: Nabór do Leclerca 18.05.04, 10:22
                  I cos mi sie wydaje,ze maja szanse zdazyc... wystarczy tylko troche wiecej
                  sprzetu rozlozyc i ludzi dokoptowac... to w koncu nie jest przebudowa mostu w
                  Kiezmarku,zeby pracowac 3 godziny dziennie ;-)
                  • Gość: Hipermatolog Re: Nabór do Leclerca IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.05.04, 11:54
                    Chłopakom szybko idzie budowa, jak tak dalej pójdzie na gwiazdkę zdąrzą i w
                    grudniu będziemy mieć dwa wielkie otwarcia.
                    • francuz_el Re: Nabór do Leclerca 18.05.04, 13:33
                      Z drugiej strony szkoda, ze nie otwieraja w marcu... juz 2 obiekty otworzyli w
                      moje urodziny 19.03.: Ogrody i Dworzec PKS, moglby byc i trzeci ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka