rosa_el 25.05.04, 19:52 Pamietacie ?? :D Pare lat temu chcialem powrocic do uzywania, jednak nie natknalem sie na nikogo, kto by zajmowal sie nabijaniem nabojow :( A moze wiecie, gdzie mozna dorwac takiego rzemislnika ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elblazanin_el Re: Syfony !! 25.05.04, 20:29 Mi się wydaje, że ja w domu mam gdzieś naboje dosyfonu:D Ale tanio ich nie sprzedam:P Syfon mam na pewno:D Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Syfony !! 25.05.04, 23:22 Syfon to i ja mam :P A naboje trzeba uzupelniac :( I kto sie jeszcze tym dzis zajmuje ???? Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin_el Re: Syfony !! 26.05.04, 00:07 Mówię więc że naboje się u mnie znajdą pełne:P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Syfony !! 26.05.04, 08:54 No oki, ale co jak je zuzyje ???? Po diabla kupowac jednorazowki :PP Chyba tylko ja wpadlem na tak szalony pomysl, aby reaktywowac syfon :)) Niemniej licze, ze moze ktos ma jakies informacje dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: Syfony !! IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.05.04, 09:46 1.świetna sprawa z tym syfonem, ale pare latek wstecz jak były ogromne problemy z kupnem czegokolwiek w tym kraju. 2.jaką wodę byś nalewał do niego, no chyba nie kranówe... 3.z ekonomicznego punktu widzenia jest to chyba nie opłacalne więc nikt już raczej nie zajmuje się nabijaniem naboi do syfonów - za mały zbyt. każdy woli kupić butelkę gazowanego żywca lub innej wody... ...ale sentyment do syfonu(a) zawsze pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Syfony !! 29.05.04, 10:06 Nie... gazowanego zywca nie... juz lepiej specjala :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: Syfony !! IP: *.proxy.aol.com 29.05.04, 21:26 gazowac sie nawet specjalem,a bedzie sie samym w sobie SYFONEM.nie trzeba go wiecej szukac.a jakie uczucie, i widok tez. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Syfony !! 30.05.04, 00:53 Jak to co bede lal ? A dlaczego nie mialbym lac kranowy ??? Powiedzmy ze bym ja przygotowal ? Kazdy ma czajnik wody przygotowanej :)) Jesli chodzi o ekonomie to ja naprawde dziekuej bardzo... tu nie liczy sie ekonomia lecz sam fakt i sentymet. Jesli czlowiek w swoim zyciu kierowalby sie tylko ekonomia to ja dziekuje bardzo :P Mam juz niezla jazde z powodu szkoly ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Re: Syfony !! IP: *.gorzow.mm.pl 13.06.04, 14:04 mozesz jeszcze zaskoczyć gości na przyjeciu i wlac wódeczki i wpuscic babelek efekt nieziemski i tu ekonomia sie zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś