Dodaj do ulubionych

Infinity kosmetyczka

IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.12, 22:06
slyszalam ze zaklad kosmetyczny INFINITY bedzie przeniesiony??? napewno gdzie?? czy zamkniety? Marco fryzjer juz jest gdzie indziej... byloby szkoda ,bo miala ta pani fajne promocje...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Infinity kosmetyczka IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.12, 15:29
      O to cos nowego... mam nadzieje ze otworzy w innym miejscu.... bo to jedna z lepszych...i niedrogich kosmetyczek w Elblagu... duzo promocji ..ja kupuje na TIME DEAL ... nigdy nie bylo mnie stac na zabiegi u kosmetyczki a teraz ...jestem tam co miesiac...a propo fajnie ze jest taki zaklad dla ludzi ktorzy nie maja ..za duzo pieniedzy...polecam
      • hucu79 Re: BellaMed Klinika Estetyki Ciała kosmetyczka 17.03.13, 19:11
        byłam ostatnio u nowej kosmetyczki/Pani/ , którą poleciła mi koleżanka w tej Klinice bellamed i była bardzo zadowolona. wcześniej płaciłam tyle samo a jakość była słabiutkaa.
        • Gość: Marta Re: BellaMed Klinika Estetyki Ciała kosmetyczka IP: *.elblag.vectranet.pl 30.04.13, 20:23
          Tak oczyszczała twarz im kładłam kwas hialuronowy w BELLAMED na Żyrardowskiej i jestem bardzo zadowolona//,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka