Gość: gosc IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.12, 22:06 slyszalam ze zaklad kosmetyczny INFINITY bedzie przeniesiony??? napewno gdzie?? czy zamkniety? Marco fryzjer juz jest gdzie indziej... byloby szkoda ,bo miala ta pani fajne promocje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Infinity kosmetyczka IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.12, 15:29 O to cos nowego... mam nadzieje ze otworzy w innym miejscu.... bo to jedna z lepszych...i niedrogich kosmetyczek w Elblagu... duzo promocji ..ja kupuje na TIME DEAL ... nigdy nie bylo mnie stac na zabiegi u kosmetyczki a teraz ...jestem tam co miesiac...a propo fajnie ze jest taki zaklad dla ludzi ktorzy nie maja ..za duzo pieniedzy...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hucu79 Re: BellaMed Klinika Estetyki Ciała kosmetyczka 17.03.13, 19:11 byłam ostatnio u nowej kosmetyczki/Pani/ , którą poleciła mi koleżanka w tej Klinice bellamed i była bardzo zadowolona. wcześniej płaciłam tyle samo a jakość była słabiutkaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: BellaMed Klinika Estetyki Ciała kosmetyczka IP: *.elblag.vectranet.pl 30.04.13, 20:23 Tak oczyszczała twarz im kładłam kwas hialuronowy w BELLAMED na Żyrardowskiej i jestem bardzo zadowolona//,, Odpowiedz Link Zgłoś