IP: *.sta.asta-net.com.pl 26.10.12, 20:40
hej, ogladalam z google maps kadyny i okolice.
na zdjeciach zauwazylam nową potezna nieruchomosc na wzgórzu w Kadynach na obszarze chyba 6-7 ha.
czy ktos wie co za milioner tam mieszka ;)?
jakies korty tenisowe, lądowisko dla helikopterów.
jakiś Rydzyk? ;)))

Obserwuj wątek
    • regres159 Re: Kadyny 27.10.12, 16:20
      Jeżeli chodzi Tobie o majątek w Kikołach,po byłym właścicielu Halexu,niejakim Niemyjskim,to Ameryki nie odkryłeś
      (łaś):).Ta budowla z przyległościami,jest położona na wzgórzu,przy drodze pomiędzy Kadynami,a Tolkmickiem,po prawej stronie,tuż koło Janówka,kto obecnie jest właścicielem,tego nie wiem,wieść gminna niesie,że nowobogaccy z Kaliningradskoj Obłasti:),zbudowano toto jakieś 15 lat temu.
      • Gość: nbr Re: Kadyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 18:21
        Właścicielami są nadal Niemyjscy
    • Gość: Adam Re: Kadyny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.13, 13:14
      Tam mieszkał ale czy nadal mieszka nie wiem założyciel i prezes halexu. posiadłość widać aż z krynicy morskiej. ponoć są tam dwa baseny.jeden z nadjroższych domów w polsce tam myślę że jego wartość to około 50.000.000zł możę nawet 100.00.000zł jest ogromny około 65m x 65m czyli też jeden z największych.widok zapiera dech w piersiach w realu ;p
      • Gość: koko Re: Kadyny IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.13, 22:22
        mieszka dalej Niemyjski tzn żona z dziećmi bo Niemyjski u arabów pracuje ;) a posiadłość już niszczeć zaczyna bo kasy na remonty i utrzymanie trochę mało
    • Gość: rhw Re: Kadyny stadnina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 21:18
      Czy ktoś wie kto kupił stadninę Kadyny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka