posejdon_el 14.09.04, 12:24 Lecz czemu nas tak mało:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: PODOBA MI SIĘ TE FORUM 14.09.04, 15:52 Kiedys to tu byly doslownie tlumy, a teraz wszystko na HP przeszlo... chociaz z drugiej strony nie ma tutaj takiego chaosu jak tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
felx_el Re: PODOBA MI SIĘ TE FORUM 14.09.04, 21:06 Ja nie przeszłem, nadal tu zaglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytor Re: PODOBA MI SIĘ TE FORUM IP: *.195.popsite.net 15.09.04, 06:13 A jak czesto tu bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
felx_el Re: PODOBA MI SIĘ TE FORUM 15.09.04, 08:58 Gość portalu: wizytor napisał(a): > A jak czesto tu bywasz? W miarę wolnego czasu, codziennie. Lecz głos zabieram ....- gdy rzeczywiście mam coś do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
felx_el Re: PODOBA MI SIĘ TE FORUM 15.09.04, 09:15 Gość portalu: wizytor napisał(a): > A jak czesto tu bywasz? Może od razu dodam od tak gdzieś .... 2002 roku . Dokładnie nie pamiętam. Być może jeszcze prędzej. Zresztą zaraz sprawdzę w archiwum, daty moich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
fx_el Re: PODOBA MI SIĘ TE FORUM 15.09.04, 08:07 to tylko pozory. wcale nie jest nas tak mało. okres letnio-wakacyjny zawsze objawiał się zmniejszoną aktywnością.... poczekaj jeszcze troszke a zobaczysz jak ożyje te forum ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nodzulce Re: PODOBA MI SIĘ TE FORUM 15.09.04, 19:06 malo??!! gdzie?? kogo?? chyba nie tu i nie nas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APELANT APEL IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.09.04, 11:32 LUDZISKA PISZCIE, PISZCIE,PISZCIE bo Was Ełk przegoni Odpowiedz Link Zgłoś
fx_el Re: APEL 17.09.04, 14:28 fakt, troszkę siadła liczba postów ostatnio ... ale tu nie idzie o ilość, a o jakość :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: APEL 18.09.04, 11:28 Akurat co mnie Elk obcohdzi... w Elblagu troche tych forow jest, a prym wiedzie hp, wiec jak ktos chce, to moze sie wypowiadac tam. Czasy, kiedy walilismy tutaj po pareset postow juz dawno minely... Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: APEL 20.09.04, 21:32 khem witam po przerwie:)) troszke mnie nie bylo z powodu zawalenia praca, ale juz zaczynam odzywac, odzyskiwac sily...powoli:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pat.pataszon Re: PODOBA MI SIĘ TE FORUM 14.10.04, 15:07 Elektorat undergroundowo rozproszony jest troche na : -alt.pl.regionalne.pl (dostęp poprzez "przetwornik" e-mailów); rezerwowo regularnie ktoś coś bazgra jeszcze na www.portel.pl {hyde park}; i sporadycznie coś awangardowego ukazuje się też na www.info.elblag.pl (dział internautó "wypowiedz się"}; Reszta to ...właściwie o pozostałości można powiedzięc tylko tyle, że nie ma nic więcej trendy.. (średniowiecze) Odpowiedz Link Zgłoś