Dodaj do ulubionych

Nowe na Starym Mieście

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 13:29
Na stronie firmy Mytych (www.mytych.com.pl) pojawiła się nowa
wizualizacja przedstawiająca kolejne budynki mające powstać na Starym
Mieście. Co o tym sądzicie? Mi wydaje się (pomijając drobnostkę, że nie do
końca potrafię połapać się, jak maja one stać) że są jednak zbyt udziwnione. :
(

PS. Sorrry za pomylkę we wcześniejszym wpisie ;(
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: Nowe na Starym Mieście 13.11.05, 15:35
      Budynki mają powstać między ul. Kowalską a Wigilijną, tam właśnie znajduje się
      ul.Rzeźnicka. Jak to wyjdzie, zobaczymy. Moim zdaniem nie będzie wyglądało źle,
      w rzeczywistości nie będzie to takie "komputerowe" :-)
      • Gość: pR0SiAczek Re: Nowe na Starym Mieście IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.11.05, 16:23
        "komputerowosc" moze pozostac jesli pozostana na elewacjach zwykle nowoczesne
        gladkie tynki bez "archaicznych" udziwnien... czasem jakas figurka czy
        plaskorzezba zmienia calosc :) tyle ze tu dosc odwazna architektura jak na
        starowke (ta wiezyczka czy co to ma byc?)
        • Gość: alfik Re: Nowe na Starym Mieście IP: 81.15.226.* 13.11.05, 17:42
          A co z elblaskim ratuszem staromiejskim?Czy rzeczywiście ma powstać tam chata
          wuja Toma?
          • francuz_el Re: Nowe na Starym Mieście 13.11.05, 18:42
            Chata wuja Toma? Jeszcze takiej instytucji miasto nie utworzyło ;P Z tego co
            pamiętam w budżecie miasta napisane jest, że budowa ratusza ruszy w 2007...
            • Gość: młody Re: Nowe na Starym Mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:49
              Te nowe kamieniczki są całkiem udane,pierwsza z nich to chyba rekonstrukcja.Nie
              są tak udziwnione jak niektóre wybudowane niedawno.Jest OK., oby więcej w tym
              stylu.
              • matko74 Re: Nowe na Starym Mieście 14.11.05, 11:49
                Dla mnie też te udziwnienia nie sa wcale udziwnione. Dla mnie bomba.
          • posejdon_el eh..ci graficy 14.11.05, 16:46
            na tym zdjęciu z wieżyczką:P są na końcu doklejone kamienice z wizualizacji z
            ulicy Kowalskiej:P całkowicie nie potrzebnie, moga mylić, że tak będzie
            wygladała cała ta ulica.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka