michal_el 30.10.02, 20:28 Słyszeliście juz o tym co będzie (chyba 10 listopada) organizowane w Hotelu Elzam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: Randka w 3 minuty 8 listopada. 31.10.02, 20:23 """"Pomysł "fast date" (ang. "szybka randka") powstał w Stanach Zjednoczonych. Zabawa polega na tym, że panie siedzą przy stolikach, do których co trzy minuty dosiada się kolejny pan. Jeśli coś między nimi zaiskrzy - po zakończeniu randki będą mogli kontynuować znajomość. Elbląska "Randka" odbędzie się w hotelu Elzam."""" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Randka w 3 minuty 8 listopada. IP: *.gabo.pl 31.10.02, 22:46 ja nawet kiedys w jakiejs gazecie czytalam opowieśc kobiety, ktorra byla na takiej "szybkiej randce" uwazam ze do nawet niezly pomysl,gdyz mozna sie zabawic oczywiscie ja w to nie wchodze.juz sie dawno 'zarandkowałam' Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Randka w 3 minuty IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 19:39 Kto się na to wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Randka w 3 minuty 12.11.02, 20:54 No to na razie klapa:) Zabrakło facetów:))))))))) Jak na razie randkę przełożono na 22 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Randka w 3 minuty IP: *.24-151.libero.it 12.11.02, 21:09 michal_el napisał: > No to na razie klapa:) Zabrakło facetów:))))))))) > Jak na razie randkę przełożono na 22 listopada. zabraklo facetow? wiesz to z opowiesci innych czy...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Randka w 3 minuty 12.11.02, 21:10 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > No to na razie klapa:) Zabrakło facetów:))))))))) > > Jak na razie randkę przełożono na 22 listopada. > > zabraklo facetow? wiesz to z opowiesci innych czy...? > > ;-) Zglosiło się trzech, a wiem to z gazety:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Randka w 3 minuty IP: *.umcs.lublin.pl 13.11.02, 12:53 tylko 3 chętnych, ale co tu się dziwić jak panowie poznają dziewczyny na dyskotekach (tam lepiej im to wychodzi)- po co chodzić na randki w 3 minuty, na których muszą "popisać" się w rozmowie, a nie w tańcu przytulańcu... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Randka w 3 minuty 13.11.02, 19:55 Gość portalu: anna napisał(a): > tylko 3 chętnych, ale co tu się dziwić jak panowie poznają dziewczyny na > dyskotekach (tam lepiej im to wychodzi)- po co chodzić na randki w 3 minuty, na > > których muszą "popisać" się w rozmowie, a nie w tańcu przytulańcu... Gdzie Ci mężczyźnie, prawdziwi tacy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętna ;) Re: Randka w 3 minuty IP: *.elb.vectranet.pl / 10.2.2.* 13.11.02, 14:30 czytalam w gazecie ze jeszcze za te siedzenie przy stoliku trzeba wybulic 25 pln... za ta kasiore to mozna isc w inne miejsce i kogos poznac...tylko wystarczy ruszyc tyleczek... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Randka w 3 minuty 13.11.02, 19:55 Gość portalu: chętna ;) napisał(a): > czytalam w gazecie ze jeszcze za te siedzenie przy stoliku trzeba wybulic 25 > pln... za ta kasiore to mozna isc w inne miejsce i kogos poznac...tylko > wystarczy ruszyc tyleczek... Właśnie i ja ruszam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Randka w 3 minuty IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 13.11.02, 21:00 25pln za rdw to chyba dla super niesmialych ale z drugiej strony jaki niesmialy bedzie mial odwage rozmawiac z trzema kobietkami naraz :o DNS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Randka w 3 minuty IP: *.umcs.lublin.pl 14.11.02, 08:39 Gość portalu: zeta napisał(a): > 25pln za rdw to chyba dla super niesmialych ale z drugiej strony jaki niesmialy > > bedzie mial odwage rozmawiac z trzema kobietkami naraz :o DNS a nieśmiała to chyba ucieknie...;))), wybuli i się przestraszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emge_ Re: Randka w 3 minuty IP: *.gda.supermedia.pl 14.11.02, 11:38 hmm, temat jest w sumie powazny - IMHO. bo wiecie - ta cala imprezka o ktorej sie tak rozpisujecie to dla mnie nic wiecej jak tylko kolejny "konsumpcyjny mc donald". po pierwsze szybko zarobic - przyznacie ze to wlasnie organizator najbardziej korzysta przez te 3min i szczerze watpie by cokolwiek przejmowal sie czyms poza wlasnym kontem. po drugie szybko poznac, zaliczyc, zapomniec. osobiscie dla mnie: po pierwsze glosno rozesmialbym prosto w twarz sie osobie ktora chciala by dopasowac swoje wymagania do mnie w ciagu tak krotkiego czasu, a po drugie nie mam dobrego zdania o osobach ktore tak szybko oceniaja druga strone. podumowujac ten caly show jest kolejnym ktory promuje szybkich pieknych i przebojowych. sami ocencie komu blizej jest do prawdziwego faceta: takiemu camelowi czy bogartowi. a teraz pomyslcie kto mialby wieksze szanse w tej 3minutowce. jak dla mnie zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Randka w 3 minuty 14.11.02, 20:02 Gość portalu: emge_ napisał(a): > hmm, temat jest w sumie powazny - IMHO. > bo wiecie - ta cala imprezka o ktorej sie tak rozpisujecie to dla mnie nic > wiecej jak tylko kolejny "konsumpcyjny mc donald". po pierwsze szybko zarobic - > > przyznacie ze to wlasnie organizator najbardziej korzysta przez te 3min i > szczerze watpie by cokolwiek przejmowal sie czyms poza wlasnym kontem. po > drugie szybko poznac, zaliczyc, zapomniec. > osobiscie dla mnie: po pierwsze glosno rozesmialbym prosto w twarz sie osobie > ktora chciala by dopasowac swoje wymagania do mnie w ciagu tak krotkiego czasu, > > a po drugie nie mam dobrego zdania o osobach ktore tak szybko oceniaja druga > strone. > podumowujac ten caly show jest kolejnym ktory promuje szybkich pieknych i > przebojowych. sami ocencie komu blizej jest do prawdziwego faceta: takiemu > camelowi czy bogartowi. a teraz pomyslcie kto mialby wieksze szanse w tej > 3minutowce. > jak dla mnie zenada. po pierwsze szybko zarobic - co do zarobku to ... watpie w kokosy a co do warstwy moralnej to popieram Cie w calej rozciaglosci zenada do szescianu - nie wszystko co amerykanskie to sie swieci :(( jak zeby p.s. camel to takie papierosy ... byly :))) - chyba chodzilo o p. Kamela z tvp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emge_ Re: Randka w 3 minuty IP: *.gda.supermedia.pl 19.11.02, 10:15 na takim jednym "show" to moze faktycznie kokosow nie ma, jednak z tego co jest mi wiadomo organizator nadrabia tutaj iloscia. koszty sa bardzo niewielkie wiec kazde uzbierane ziarnko do nastepnego ziarnka i spora bedzie z tego miarka. grunt znalezc tzw. "losi" ktorzy dorobia takiego jednego z drugim. swoja droga bylby to dobry temat (ktory wynikl wlasnie z tego) - jak "kulturalnie" mozna samemu zapoznac sie z obca osoba??? no jakie macie sposoby? czy sa to sposoby czy tez raczej lepiej zdac sie na "sponton"??? do tego proponuje jeszcze kontr pytanie - ktorych "sposobow" nie tolerujecie?! Odpowiedz Link Zgłoś