Dodaj do ulubionych

Swiety mikolaj

IP: *.tnt5.chi15.da.uu.net 09.12.02, 05:00
Ciekawosc czy mozna napisac list i wyslowic sie do niego? Jezeli tak to
zapraszam wszystkich-
Obserwuj wątek
    • michal_el Re: Swiety mikolaj 09.12.02, 10:05
      Gość portalu: Jurek napisał(a):

> Ciekawosc czy mozna napisac list i wyslowic sie do niego? Jezeli tak to
      > zapraszam wszystkich-
    • Gość: anna Re: Swiety mikolaj IP: *.umcs.lublin.pl 10.12.02, 14:02
      jakie macie pomysły na prezenty dla rodziny...ja co rok mam ten sam
      dylemat...czy książki czy bibeloty (ramki, obrazki, świeczniki, wazoniki...)-
      nie umiem kupować prezentów...
      ja chciałabym pod choinkę szlafrok z ręcznika (nie z innego materiału tylko z
      ręcznika), ale wiem że to jest niemożliwe, bo jak sie dowiedziałam w sklepie,
      to damskich szlafroków z ręcznika nie zamawiają, bo są wykonane z niedelikatnej
      tkaniny, teraz tylko zamawiają z polaru etc, a mnie zależy na tym żeby dobrze
      wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie
      szlafrok...takie są realia...
      • Gość: apv Re: Swiety mikolaj IP: *.24-151.libero.it 10.12.02, 17:59
        Gość portalu: anna napisał(a):

> a mnie zależy na tym żeby dobrze
        > wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie
        > szlafrok...takie są realia...

mnie tez! moze by tak dac duze reczniki jakiejs znajomej krawcowej? dwa na
        plecy i dwa na przod? nosze ten pomysl w sobie juz ze trzy miesiace, zobaczymy,
        co sie z tego urodzi!

milo mi, ze ktos mysli podobnie! ;)
        • michal_el Re: Swiety mikolaj 10.12.02, 18:44
          Gość portalu: apv napisał(a):

> Gość portalu: anna napisał(a):
          >
          > > a mnie zależy na tym żeby dobrze
          > > wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie
          >
          > > szlafrok...takie są realia...
          >
          > mnie tez! moze by tak dac duze reczniki jakiejs znajomej krawcowej? dwa na
          > plecy i dwa na przod? nosze ten pomysl w sobie juz ze trzy miesiace,
          zobaczymy,
          >
          > co sie z tego urodzi!
          >
          > milo mi, ze ktos mysli podobnie! ;)

Taki szlafroczek to miałem, zanim mi go matka podwędziła.
          • Gość: apv Re: Swiety mikolaj IP: *.24-151.libero.it 10.12.02, 19:39
            michal_el napisał:

> Taki szlafroczek to miałem, zanim mi go matka podwędziła.

dobre! podoba sie!!!
      • michal_el Re: Swiety mikolaj 10.12.02, 18:43

> jakie macie pomysły na prezenty dla rodziny...ja co rok mam ten sam
        > dylemat...czy książki czy bibeloty (ramki, obrazki, świeczniki, wazoniki...)-

> nie umiem kupować prezentów...
        > ja chciałabym pod choinkę szlafrok z ręcznika (nie z innego materiału tylko
        z
        > ręcznika), ale wiem że to jest niemożliwe, bo jak sie dowiedziałam w
        sklepie,
        > to damskich szlafroków z ręcznika nie zamawiają, bo są wykonane z
        niedelikatnej
        >
        > tkaniny, teraz tylko zamawiają z polaru etc, a mnie zależy na tym żeby
        dobrze

Ależ Aniu przecież ja Ciebie mogę wytrzeć ręcznikiem:)
      • zeta_e Re: Swiety mikolaj 10.12.02, 21:08

> jakie macie pomysły na prezenty dla rodziny...ja co rok mam ten sam
        > dylemat...czy książki czy bibeloty (ramki, obrazki, świeczniki, wazoniki...)-
        > nie umiem kupować prezentów...
        > ja chciałabym pod choinkę szlafrok z ręcznika (nie z innego materiału tylko z
        > ręcznika), ale wiem że to jest niemożliwe, bo jak sie dowiedziałam w sklepie,
        > to damskich szlafroków z ręcznika nie zamawiają, bo są wykonane z
        niedelikatnej
        >
        > tkaniny, teraz tylko zamawiają z polaru etc, a mnie zależy na tym żeby dobrze

tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedyś takie
        piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo
        rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawczynie w
        Lublinie robią - :-0 ;)))
        • michal_el Re: Swiety mikolaj 10.12.02, 21:18
          zeta_e napisał:

>
          > > jakie macie pomysły na prezenty dla rodziny...ja co rok mam ten sam
          > > dylemat...czy książki czy bibeloty (ramki, obrazki, świeczniki, wazoniki..
          > .)-
          > > nie umiem kupować prezentów...
          > > ja chciałabym pod choinkę szlafrok z ręcznika (nie z innego materiału tylk
          > o z
          > > ręcznika), ale wiem że to jest niemożliwe, bo jak sie dowiedziałam w sklep
          > ie,
          > > to damskich szlafroków z ręcznika nie zamawiają, bo są wykonane z
          > niedelikatnej
          > >
          > > tkaniny, teraz tylko zamawiają z polaru etc, a mnie zależy na tym żeby dob
          > rze
          > > wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie
          >
          > > szlafrok...takie są realia...
          >
          > tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedyś takie
          > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo
          > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawczynie w
          > Lublinie robią - :-0 ;)))

Hehe, i ja miałem właśnie taki z Truso.
        • Gość: anna Re: Swiety mikolaj IP: *.umcs.lublin.pl 11.12.02, 10:06
          zeta_e napisał:

> tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedyś takie
          > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo
          > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawczynie w
          > Lublinie robią - :-0 ;)))

żartowniś...
          proszę o frotte i mam na myśli z ręcznika, ale panie w Lublinie na słowa
          szlafrok z frotte dają szlafrok z 15% domieszką poliestru, ten szlafrok
          rzeczywiście jest bardzo miękki (damski), ale niestety nie wchłania dobrze wody
          (bo właśnie jest za delikatny i cienki), dlatego mówię na szlafrok o który mi
          chodzi "szlafrok z ręcznika" żebym, już nie musiała oglądać rzeczy które mnie
          nie interesują a konkretnie, obrazowo wręcz określam szlafrok który mam zamiar
          kupić- a takie są tylko męskie
          • michal_el Re: Swiety mikolaj 11.12.02, 11:26

> zeta_e napisał:
            >
            > > tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedyś tak
            > ie
            > > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo
            > > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawczynie
            > w
            > > Lublinie robią - :-0 ;)))
            >
            > żartowniś...
            > proszę o frotte i mam na myśli z ręcznika, ale panie w Lublinie na słowa
            > szlafrok z frotte dają szlafrok z 15% domieszką poliestru, ten szlafrok
            > rzeczywiście jest bardzo miękki (damski), ale niestety nie wchłania dobrze
            wody
            >
            > (bo właśnie jest za delikatny i cienki), dlatego mówię na szlafrok o który
            mi
            > chodzi "szlafrok z ręcznika" żebym, już nie musiała oglądać rzeczy które
            mnie
            > nie interesują a konkretnie, obrazowo wręcz określam szlafrok który mam
            zamiar
            > kupić- a takie są tylko męskie

To kup sobie męski, baby lubią przecież nosić męskie ciuchy. Wiem, z własnego
            doświadczenia.
            • Gość: anna Re: Swiety mikolaj IP: *.umcs.lublin.pl 11.12.02, 11:44
              z własnego doświadczenia powiadasz...hm to może ty masz na imię Karolina, albo
              Kasia...
              • michal_el Re: Swiety mikolaj 11.12.02, 12:00

> z własnego doświadczenia powiadasz...hm to może ty masz na imię Karolina,
                albo
                > Kasia...

Nie rozpatrzyłaś w tymm momecie wszystkich możliwości, po prostu moje ubrania
                były kilkakrotnie zakładane przez osoby płci przeciwnej.
                • Gość: anna Re: Swiety mikolaj IP: *.umcs.lublin.pl 11.12.02, 12:07
                  wolę tę pikantniejszą wersję, jaką sama wymyśliłam...
                  :)))
                  • michal_el Re: Swiety mikolaj 11.12.02, 12:09

> wolę tę pikantniejszą wersję, jaką sama wymyśliłam...
                    > :)))

Mów mi Michalino
            • Gość: Jurek Re: Swiety mikolaj IP: *.tnt5.chi15.da.uu.net 12.12.02, 03:59
              michal_el napisał:

>
              > > zeta_e napisał:
              > >
              > > > tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedy
              > ś tak
              > > ie
              > > > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo
              >
              > > > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawc
              > zynie
              > > w
              > > > Lublinie robią - :-0 ;)))
              > >
              > > żartowniś...
              > > proszę o frotte i mam na myśli z ręcznika, ale panie w Lublinie na słowa
              > > szlafrok z frotte dają szlafrok z 15% domieszką poliestru, ten szlafrok
              > > rzeczywiście jest bardzo miękki (damski), ale niestety nie wchłania dobrze
              >
              > wody
              > >
              > > (bo właśnie jest za delikatny i cienki), dlatego mówię na szlafrok o który
              >
              > mi
              > > chodzi "szlafrok z ręcznika" żebym, już nie musiała oglądać rzeczy które
              > mnie
              > > nie interesują a konkretnie, obrazowo wręcz określam szlafrok który mam
              > zamiar
              > > kupić- a takie są tylko męskie
              >
              >
              > To kup sobie męski, baby lubią przecież nosić męskie ciuchy. Wiem, z własnego
              > doświadczenia.
              >
              >>>>>>M

>Cos tu jest podejzane Michalinko--------
              • michal_el Re: Swiety mikolaj 12.12.02, 08:23
                Gość portalu: Jurek napisał(a):

> michal_el napisał:
                >
                > > Gość portalu: anna napisał(a):
                > >
                > > > zeta_e napisał:
                > > >
                > > > > tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (
                > kiedy
                > > ś tak
                > > > ie
                > > > > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso
                > ), bo
                > >
                > > > > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprz
                > edawc
                > > zynie
                > > > w
                > > > > Lublinie robią - :-0 ;)))
                > > >
                > > > żartowniś...
                > > > proszę o frotte i mam na myśli z ręcznika, ale panie w Lublinie na sł
                > owa
                > > > szlafrok z frotte dają szlafrok z 15% domieszką poliestru, ten szlafr
                > ok
                > > > rzeczywiście jest bardzo miękki (damski), ale niestety nie wchłania d
                > obrze
                > >
                > > wody
                > > >
                > > > (bo właśnie jest za delikatny i cienki), dlatego mówię na szlafrok o
                > który
                > >
                > > mi
                > > > chodzi "szlafrok z ręcznika" żebym, już nie musiała oglądać rzeczy kt
                > óre
                > > mnie
                > > > nie interesują a konkretnie, obrazowo wręcz określam szlafrok który m
                > am
                > > zamiar
                > > > kupić- a takie są tylko męskie
                > >
                > >
                > > To kup sobie męski, baby lubią przecież nosić męskie ciuchy. Wiem, z własn
                > ego
                > > doświadczenia.
                > >
                > >>>>>>M
                >
                >

>
                >

>
                >

>
                >