Gość: Jurek IP: *.tnt5.chi15.da.uu.net 09.12.02, 05:00 Ciekawosc czy mozna napisac list i wyslowic sie do niego? Jezeli tak to zapraszam wszystkich- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: Swiety mikolaj 09.12.02, 10:05 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Ciekawosc czy mozna napisac list i wyslowic sie do niego? Jezeli tak to > zapraszam wszystkich- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Swiety mikolaj IP: *.umcs.lublin.pl 10.12.02, 14:02 jakie macie pomysły na prezenty dla rodziny...ja co rok mam ten sam dylemat...czy książki czy bibeloty (ramki, obrazki, świeczniki, wazoniki...)- nie umiem kupować prezentów... ja chciałabym pod choinkę szlafrok z ręcznika (nie z innego materiału tylko z ręcznika), ale wiem że to jest niemożliwe, bo jak sie dowiedziałam w sklepie, to damskich szlafroków z ręcznika nie zamawiają, bo są wykonane z niedelikatnej tkaniny, teraz tylko zamawiają z polaru etc, a mnie zależy na tym żeby dobrze wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie szlafrok...takie są realia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Swiety mikolaj IP: *.24-151.libero.it 10.12.02, 17:59 Gość portalu: anna napisał(a): > a mnie zależy na tym żeby dobrze > wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie > szlafrok...takie są realia... mnie tez! moze by tak dac duze reczniki jakiejs znajomej krawcowej? dwa na plecy i dwa na przod? nosze ten pomysl w sobie juz ze trzy miesiace, zobaczymy, co sie z tego urodzi! milo mi, ze ktos mysli podobnie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Swiety mikolaj 10.12.02, 18:44 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: anna napisał(a): > > > a mnie zależy na tym żeby dobrze > > wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie > > > szlafrok...takie są realia... > > mnie tez! moze by tak dac duze reczniki jakiejs znajomej krawcowej? dwa na > plecy i dwa na przod? nosze ten pomysl w sobie juz ze trzy miesiace, zobaczymy, > > co sie z tego urodzi! > > milo mi, ze ktos mysli podobnie! ;) Taki szlafroczek to miałem, zanim mi go matka podwędziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Swiety mikolaj IP: *.24-151.libero.it 10.12.02, 19:39 michal_el napisał: > Taki szlafroczek to miałem, zanim mi go matka podwędziła. dobre! podoba sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Swiety mikolaj 10.12.02, 18:43 Gość portalu: anna napisał(a): > jakie macie pomysły na prezenty dla rodziny...ja co rok mam ten sam > dylemat...czy książki czy bibeloty (ramki, obrazki, świeczniki, wazoniki...)- > nie umiem kupować prezentów... > ja chciałabym pod choinkę szlafrok z ręcznika (nie z innego materiału tylko z > ręcznika), ale wiem że to jest niemożliwe, bo jak sie dowiedziałam w sklepie, > to damskich szlafroków z ręcznika nie zamawiają, bo są wykonane z niedelikatnej > > tkaniny, teraz tylko zamawiają z polaru etc, a mnie zależy na tym żeby dobrze > wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie > szlafrok...takie są realia... Ależ Aniu przecież ja Ciebie mogę wytrzeć ręcznikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Swiety mikolaj 10.12.02, 21:08 Gość portalu: anna napisał(a): > jakie macie pomysły na prezenty dla rodziny...ja co rok mam ten sam > dylemat...czy książki czy bibeloty (ramki, obrazki, świeczniki, wazoniki...)- > nie umiem kupować prezentów... > ja chciałabym pod choinkę szlafrok z ręcznika (nie z innego materiału tylko z > ręcznika), ale wiem że to jest niemożliwe, bo jak sie dowiedziałam w sklepie, > to damskich szlafroków z ręcznika nie zamawiają, bo są wykonane z niedelikatnej > > tkaniny, teraz tylko zamawiają z polaru etc, a mnie zależy na tym żeby dobrze > wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie > szlafrok...takie są realia... tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedyś takie piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawczynie w Lublinie robią - :-0 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Swiety mikolaj 10.12.02, 21:18 zeta_e napisał: > Gość portalu: anna napisał(a): > > > jakie macie pomysły na prezenty dla rodziny...ja co rok mam ten sam > > dylemat...czy książki czy bibeloty (ramki, obrazki, świeczniki, wazoniki.. > .)- > > nie umiem kupować prezentów... > > ja chciałabym pod choinkę szlafrok z ręcznika (nie z innego materiału tylk > o z > > ręcznika), ale wiem że to jest niemożliwe, bo jak sie dowiedziałam w sklep > ie, > > to damskich szlafroków z ręcznika nie zamawiają, bo są wykonane z > niedelikatnej > > > > tkaniny, teraz tylko zamawiają z polaru etc, a mnie zależy na tym żeby dob > rze > > wchłaniał wodę po kąpieli, żebym nie musiała używać ręcznika tylko właśnie > > > szlafrok...takie są realia... > > tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedyś takie > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawczynie w > Lublinie robią - :-0 ;))) Hehe, i ja miałem właśnie taki z Truso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Swiety mikolaj IP: *.umcs.lublin.pl 11.12.02, 10:06 zeta_e napisał: > tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedyś takie > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawczynie w > Lublinie robią - :-0 ;))) żartowniś... proszę o frotte i mam na myśli z ręcznika, ale panie w Lublinie na słowa szlafrok z frotte dają szlafrok z 15% domieszką poliestru, ten szlafrok rzeczywiście jest bardzo miękki (damski), ale niestety nie wchłania dobrze wody (bo właśnie jest za delikatny i cienki), dlatego mówię na szlafrok o który mi chodzi "szlafrok z ręcznika" żebym, już nie musiała oglądać rzeczy które mnie nie interesują a konkretnie, obrazowo wręcz określam szlafrok który mam zamiar kupić- a takie są tylko męskie Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Swiety mikolaj 11.12.02, 11:26 Gość portalu: anna napisał(a): > zeta_e napisał: > > > tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedyś tak > ie > > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo > > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawczynie > w > > Lublinie robią - :-0 ;))) > > żartowniś... > proszę o frotte i mam na myśli z ręcznika, ale panie w Lublinie na słowa > szlafrok z frotte dają szlafrok z 15% domieszką poliestru, ten szlafrok > rzeczywiście jest bardzo miękki (damski), ale niestety nie wchłania dobrze wody > > (bo właśnie jest za delikatny i cienki), dlatego mówię na szlafrok o który mi > chodzi "szlafrok z ręcznika" żebym, już nie musiała oglądać rzeczy które mnie > nie interesują a konkretnie, obrazowo wręcz określam szlafrok który mam zamiar > kupić- a takie są tylko męskie To kup sobie męski, baby lubią przecież nosić męskie ciuchy. Wiem, z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Swiety mikolaj IP: *.umcs.lublin.pl 11.12.02, 11:44 z własnego doświadczenia powiadasz...hm to może ty masz na imię Karolina, albo Kasia... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Swiety mikolaj 11.12.02, 12:00 Gość portalu: anna napisał(a): > z własnego doświadczenia powiadasz...hm to może ty masz na imię Karolina, albo > Kasia... Nie rozpatrzyłaś w tymm momecie wszystkich możliwości, po prostu moje ubrania były kilkakrotnie zakładane przez osoby płci przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Swiety mikolaj IP: *.umcs.lublin.pl 11.12.02, 12:07 wolę tę pikantniejszą wersję, jaką sama wymyśliłam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Swiety mikolaj 11.12.02, 12:09 Gość portalu: anna napisał(a): > wolę tę pikantniejszą wersję, jaką sama wymyśliłam... > :))) Mów mi Michalino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Swiety mikolaj IP: *.tnt5.chi15.da.uu.net 12.12.02, 03:59 michal_el napisał: > Gość portalu: anna napisał(a): > > > zeta_e napisał: > > > > > tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte (kiedy > ś tak > > ie > > > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso), bo > > > > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprzedawc > zynie > > w > > > Lublinie robią - :-0 ;))) > > > > żartowniś... > > proszę o frotte i mam na myśli z ręcznika, ale panie w Lublinie na słowa > > szlafrok z frotte dają szlafrok z 15% domieszką poliestru, ten szlafrok > > rzeczywiście jest bardzo miękki (damski), ale niestety nie wchłania dobrze > > wody > > > > (bo właśnie jest za delikatny i cienki), dlatego mówię na szlafrok o który > > mi > > chodzi "szlafrok z ręcznika" żebym, już nie musiała oglądać rzeczy które > mnie > > nie interesują a konkretnie, obrazowo wręcz określam szlafrok który mam > zamiar > > kupić- a takie są tylko męskie > > > To kup sobie męski, baby lubią przecież nosić męskie ciuchy. Wiem, z własnego > doświadczenia. > >>>>>>M >Cos tu jest podejzane Michalinko-------- Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Swiety mikolaj 12.12.02, 08:23 Gość portalu: Jurek napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: anna napisał(a): > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > tak ... w sklepie trzeba poprostu poprosić o szlafrok z frotte ( > kiedy > > ś tak > > > ie > > > > piękne znane w całej Polsce i nie tylko, szyto w Elblągu w Truso > ), bo > > > > > > rzeczywiście jak prosisz o szlafrok z ręcznika to wszystkie sprz > edawc > > zynie > > > w > > > > Lublinie robią - :-0 ;))) > > > > > > żartowniś... > > > proszę o frotte i mam na myśli z ręcznika, ale panie w Lublinie na sł > owa > > > szlafrok z frotte dają szlafrok z 15% domieszką poliestru, ten szlafr > ok > > > rzeczywiście jest bardzo miękki (damski), ale niestety nie wchłania d > obrze > > > > wody > > > > > > (bo właśnie jest za delikatny i cienki), dlatego mówię na szlafrok o > który > > > > mi > > > chodzi "szlafrok z ręcznika" żebym, już nie musiała oglądać rzeczy kt > óre > > mnie > > > nie interesują a konkretnie, obrazowo wręcz określam szlafrok który m > am > > zamiar > > > kupić- a takie są tylko męskie > > > > > > To kup sobie męski, baby lubią przecież nosić męskie ciuchy. Wiem, z własn > ego > > doświadczenia. > > > >>>>>>M > > > > > > > > > > >Cos tu jest podejzane Michalinko-------- Jestem ciekaw co? Odpowiedz Link Zgłoś