Gość: zainteresowany IP: *.elb.vectranet.pl 19.09.06, 22:25 Czy powstajacy budynek na przeciwko hotelu Vivaldi bedzie kolejnym hotelem Vivaldi, czy to jakis inny hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vivaldi Re: Hotel Vivaldi 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:59 a to czasem nie bedzie VIVALDI II i VIVALDI III ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prusak Re: Hotel Vivaldi 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:04 a czy ktos wiem, jak ma on wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dece Re: Hotel Vivaldi 2 IP: *.elb.vectranet.pl 20.09.06, 10:16 A tak z czystej ciekawosci, co sie buduje na przeciw powstalej niedawno kamienicy zrobionej przez mytycha, (tam w ciagu gdzie delikatesy sa), jakos nie widzialem zadnej tablicy-chyba ze slepy jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsdasdas Re: Hotel Vivaldi 2 IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.09.06, 15:15 Podobno tez hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
the_jazz Re: Hotel Vivaldi 2 20.09.06, 16:10 Tak, tutaj tez bedzie hotel, ale chyba nie na calej powierzchni. Tablica informacyjna jest od strony poczty, ale i tak zbyt wiele informacji na niej nie ma. Jest napisane, ze to bedzie kompleks mieszkalno-uslugowy i tyle. Wiem, ze tam bedzie hotel od prezydenta. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś