Gość: asas IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.12.06, 18:35 co za tandetna panorama, potrafia mowic o jakis pierodlach, a o najwazniejszym wydarzeniu w Elblągu w dniu dzisiejszym nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miro Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: *.elb.vectranet.pl 21.12.06, 18:44 moze to nie takie wazne jak sie niektorym wydaje?? w koncu to tylko tramwaj, jakby nie patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.12.06, 18:47 nowa trasa mało wazna..tak, tak, tak, i nie jeden a 6 tramwajów nowiusieńkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 18:50 moze i wazna, ale nie na tyle aby nadawac ja w panoramie. Naprawde jest wiele wazniejszych spraw niz tramwaj i trasa na ogolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiou Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:15 Może i są ważniejsze sprawy, ale nie dla elblążan, tylko dla mieszkańców olsztyna. Ta telewizja nie jest poprostu dla nas- praktycznie wszystkie informacje tam podawane nie mają z nami związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa do Oskara IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.12.06, 19:19 a co dla Ciebie jest wazne? ze jutro bedzie jakis koncert jakiegos chóru w olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.schichau Re: do Oskara 21.12.06, 19:24 Ogladajcie Telewizje Elblaska, moze i jest przeslodzona i tendencyjna, ale tam na pewno bedzie info o nowyuch tramwajach! Jesli ktos uwazal, iz TVP3 olsztyn jest telewizja regionu WM, to dzisiaj chyba juz stracil te zludzenia. Dla mnie to normalne chocby z samej nazwy TV Olsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: do Oskara 22.12.06, 10:11 ferdek.schichau napisał: > Ogladajcie Telewizje Elblaska, moze i jest przeslodzona i tendencyjna, ale tam > na pewno bedzie info o nowyuch tramwajach! Jesli ktos uwazal, iz TVP3 olsztyn > jest telewizja regionu WM, to dzisiaj chyba juz stracil te zludzenia. Dla mnie > to normalne chocby z samej nazwy TV Olsztyn. Czemu tu się dziwić, przecież Elbląg nie leży na Warmii i Mazurach, więc nie ma nas w telewizji warmińsko-mazurskiej ;-P Zresztą tego i tak nikt u nas nie ogląda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: do Oskara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:55 koncert chóru w olsztynie jak i otwarcie linii tramwajowej maja dla mnie taka sama wartosc - czyli zadna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahah Re: do Oskara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:29 wiedziałem ze nalezysz do plebsu Oskar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: do Oskara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 15:13 >wiedziałem ze nalezysz do plebsu Oskar nie grozi mi to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: *.elb.vectranet.pl 21.12.06, 21:42 asas,wyjąles mi to z ust,wlasnie chcialem otworzyc watek na ten temat.Ta porabana,wiesniacka telewizja ma nas w nosie,wiecej migawek z Elku,tragedia,ja chce powrotu do TVP3 Gdansk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger TVP3 Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 22:58 Na TV Gdańsk by to na pewno ogłosili. Niestety apolityczna TV publiczna daje nam info z naszej "stolicy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: 213.25.203.* 22.12.06, 07:57 kto Ci alfik broni ogladac TVP3 GDANSK??? Odpowiedz Link Zgłoś
serku Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac 22.12.06, 08:41 ale przeciez na TVP3 Gdansk nie ma informacji o nas, tylko są o woj. pomorkskim.. my jak wiemy jestesmy w innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: *.elb.vectranet.pl 22.12.06, 10:01 ale czemu mówicie że tramwaje nowe w elblągu to zadne wydarzenie (niektórzy tak mówią), a że we Wrocławiu będą takie tramwaje to mówili w TVN24 i pisali o tym na wp.pl ://// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: *.elb.vectranet.pl 23.12.06, 10:14 Wyraznie wiocha nam zazdrosci i dlatego nie bylo zadnej wzmianki o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: *.elb.vectranet.pl 23.12.06, 10:12 Ogladam TV Gdansk,tylko szkoda ,ze tam nie ma Elblaga): Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.schichau Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac 23.12.06, 10:51 Co do olsztynskiej zazdrosci to juz dawno "miasto stoleczne" ulzylo sobie w cierpieniu i zakupilo nowe autobusy solaris. Co do TV Gdansk to nie jestem pewny, czy bylibysmy zauwazeni ze swoimi tramwajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: TVP3 panorama olsztyn - brak info o tramwajac IP: *.elb.vectranet.pl 23.12.06, 13:05 Zobacz ile miejsca w panoramie z Gdanska ma Slupsk,naprawde im zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś