Dodaj do ulubionych

krzysztof januszczyk

IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 06:19
czy ktos go zna?jezeli tak,to prosze o poinformowanie go by sie tu zjawil.
pamietam,ze kiedys obracal sie przy pilce noznej,tak w olimpii jak i w
pomowcu.czekam.i dziekuje.i mam nadzieje.
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: krzysztof januszczyk IP: *.ds.amg.gda.pl 23.05.03, 20:36
      No nie ...własnym oczom nie wierzę :)))
      Ciekaw jestem , o co chodzi???
      Tak się jakoś składa ,że znam tego człowieka nawet dość dobrze ..hihi
      Nawet zdarza mi się z nim czasem pod jednym dachem mieszkać...

Czy coś mam przekazać????
      I od kogo????

Januszczyk...
      • Gość: gd.-chelm Re: krzysztof januszczyk IP: *.proxy.aol.com 24.05.03, 20:25
        pozdrow go.a poza tym to niech napisze do mnie.jezeli go znasz,to latwo mi sie
        o tym przekonac,poniewaz mamy bardzo duzo wspolnego z dawnych lat.z pohulanki.
        • Gość: jj Re: krzysztof januszczyk IP: *.ds.amg.gda.pl 25.05.03, 15:28
          oprócz Olimpii i Pomowca -grał na początku w Stoczniowcu Gdańsk (między innymi
          ze starszym o 3 lata Szarmachem- K.J. był wtedy juniorem a już grał w
          seniorach)
          Chętnie pozdrowię ,ale nie ma pojęcia od kogo...Gd.-Chełm to miejsce
          urodzenia ....mojego ojca :))))
          Co do jego dostępu do sieci -raczej go to nie interesuje...
          Pozdrawiam
          • Gość: gd.-chelm Re: krzysztof januszczyk IP: *.proxy.aol.com 25.05.03, 17:01
            no dobrze,to sie dogadalismy.pozdrow go od kolegi z naprzeciwka lubuskiej 47,
            tj.z pod numeru 621.czy krzysiek,twoj ojciec ma komputer?chetnie bym odnowil z
            nim korespondencje.ostatnio mielismy ze soba kontakt jakies ponad 15 lat temu.
            od kilku juz lat staram sie go znalesc,rowniez na tym forum pod tematem jawa,ale
            gdzies ten wpis zniknal.pozdrow ojca serdecznie,rowniez jego brata waldka i jego
            siostry wieslawe i iwone.KKF.
            • Gość: jj Re: krzysztof januszczyk IP: *.ds.amg.gda.pl 28.05.03, 17:45
              Hmmm...tata niestety nie ma komputera i raczej go takie rzeczy nie
              interesują...serdecznie pana pozdrawia!!!
              Zasugerował bym podał nr telefonu -0552339652
              oczywiście nie zobowiązująco....pozdrawiam
              jj
              • Gość: gd.chelm Re: krzysztof januszczyk IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 01:25
                dziekuje za twa pomoc jacku.zycze powodzenia w gdansku.
                pozdrow przy okazji krzyska i pogratuluj mu zwyciestwa,w ktorym ma rowniez swoj
                udzial,pomimo krotkiego spania.kkf.
                • Gość: jj Re: krzysztof januszczyk IP: *.ds.amg.gda.pl 19.06.03, 02:43
                  Ja również pana serdecznie pozdrawiam...tata bardzo ciepło się o panu
                  wypowiadał....San Diego to dla mnie :))) bardzo odległa kraina...jj
                  • Gość: gd.chelm Re: krzysztof januszczyk IP: *.proxy.aol.com 27.06.03, 05:12
                    dziekuje.rzeczywiscie,co do ojca,to mamy kupe roznorodnych wspomnien na kazdy
                    temat.co do san diego,to w 21 wieku,nie jest wcale tak daleko od gdanska.
                    a nawet momentami,fragmenty krajobrazowe sa sobie podobne,szczegolnie
                    latem.oczywiscie pomijajac palmy.powodzenia w szkole.
                    • Gość: gdchelm Re: krzysztof januszczyk IP: *.proxy.aol.com 24.08.03, 18:51
                      czas urlopow juz minal u nas,a co u ciebie?przyslij chciaz jakas kartke
                      z elblaga.pozdrawiam serdrcznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka