Dodaj do ulubionych

prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ??

• Gość: gosc portalu temat osk junior IP: *.29.15.85.threembb.co.uk 12.01.14, 21:08
      witam kierownik osk ktory prowadzi jazdy caly czas podczas kierowania pojazdem gra lub pisze smsy na telefonie, dokiedy nie wplaci sie pieniedzy jest kolorowo , pozniej olewa kursantow i ma wszystko gdzies. w osk polecam jedynie pania Kasie , chodz ten gosc zadko kiedy daje jej jezdzic z kursantami. nie idzcie tam.
      • Gość: ja Re: temat osk junior IP: *.elblag.vectranet.pl 16.01.14, 07:45
        Potwierdzam w pełni twoje zdanie, Nie polecam również Juniora
        • Gość: Gość Re: temat osk junior IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.14, 20:21
          A ktoś z Was robił prawko w OSK Tomasik? Bo tak myślę, żeby się tam zapisać ale nikt ze znajomych tam nie robił kursu
          • Gość: Gość Re: temat osk junior IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.14, 20:22
            OSK Tomasiak przejęzyczenie :)
            • kursantkaaib Re: temat osk junior 07.03.14, 22:06
              Serdecznie polecam OSK TOMASIAK. Robiłam tam najpierw kurs na kategorię B, powiem szczerze, że chciałam znaleźć szkołę w której nie wyrzucę kasy w błoto i zdam egzamin, tak też było- zdałam za pierwszym! Dużo się interesowałam tą szkołą, pytałam, czytałam i znajomi mi polecali. I nie żałuję! Później robiłam kurs na kat. A i też zdałam za pierwszym. Cały kurs rewelacyjnie wspominam, połowa mojej rodziny pozdawała za pierwszym razem, a o znajomych nie wspomnę;) poleciłam im i teraz mi dziękują;p służę pomocą w razie pytań gg- 28422872
              Z ręką na sercu serdecznie polecam.
          • Gość: kursantka Re: temat osk junior IP: *.elblag.vectranet.pl 25.01.14, 19:44
            Zapomnij o Tomasiaku!!!!!! Dobra rada. Ja robiłam i każdemu odradzam. Liczą tylko na kase i mają kursanta gdzieś.
            • jawampowiem Re: temat osk junior 10.03.14, 12:34
              Szczerze polecam OSK TOMASIAK! Niedawno zdałam za pierwszym razem kat. B, moja przyjaciółka latem zdała za pierwszym razem (po zmianie przepisów!!!) kat. A. Dodatkowo dostałam godzinę gratis przed egzaminem ( nie zauważyłam nabijania kasy) Pan Piotr- rewelacyjny człowiek polecam z nim jeździć! ;)

P.S. widzę, że niektóre komentarze pisane z jednego IP i w tym samym kontekście (pozwoliłam sobie przeczytać całe forum)- żenada...
            • Gość: zadowolona kursant Re: temat osk junior IP: 62.87.224.* 14.03.14, 10:42
              Zdałam właśnie w OSK Tomasiak! Polecam! :)
              • Gość: śmiech Re: temat osk junior IP: *.elblag.vectranet.pl 15.03.14, 16:08
                Ile jeszcze wpisów Panie Tomasiak umieści pan sam na siebie? Kurs u Pana to totalna pomyłka. Byłem i nikomu nie polecam.
                • Gość: ??? Re: temat osk junior IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.14, 09:16
                  Jak się jest debilem to nic dziwnego, że się nie zdaje. A potem nie poleca szkoły- Kursant z Adama
                  • Gość: Małgorzata Re: temat osk junior IP: *.centertel.pl 21.08.14, 18:15
                    Polecam OSK TOMASIAK. Syn robił na AM i zdał za pierwszym razem. Kurs zrealizowany szybko, indywidualne podejście, bez stresu. Polecam mama.
    • Gość: directioner1268 Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 18.02.14, 20:19
      Polecam WADEMECUM zdałam za pierwszym razem instruktorzy mili. :-)
    • Gość: Marcin a1,a,b Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 10:03
      Wademecum - poczytaj opinie tych co tam i się uczyli, zdawali. Wielu uważa że jest bardzo dobra ale jak wiadomo są i tacy co twierdzą odwrotnie (kliknij na wademecum, powinny pojawić się opinie i komentarze). Pozdrawiam Marcin
      • Gość: GUCIO Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 28.03.14, 19:58
        Zdałem za drugim razem teorię praktykę za pierwszym polecam Wademecum na ul.12-lutego .Szkoła może nie jest najtańsza ale skuteczna .Polecam tą szkołę przez duże P będziecie za i idowoleni a te wydmuszki za 900 zl i poniżej są do zastanowienia .
        • Gość: Ewa i Radek Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.free.aero2.net.pl 16.06.14, 22:13
          Polecam Tomasiaka. Szybko, miło i solidnie.
    • Gość: Jorrdans ADAM IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.14, 15:23
      Osobiście bardzo polecam szkołę jazdy ADAM, instruktor bardzo miły, spokojny, perfekcyjnie przygotowuje do egzaminu. Najbardziej polecam pana Michała ;)
    • Gość: Klaudia OSK MAREK ŁADA IP: *.elblag.vectranet.pl 10.05.14, 10:00
      Bardzo polecam szkołę MARKA ŁADY !!
      Profesjonalna szkoła z wieloletnią tradycją.
      Nauka jest bezstresowa, a z Panem Markiem można się popłakać ze śmiechu. ;)
      Można zawsze się dogadać. Wielkim plusem jest to, że zabierają Cie na jazdy z wyznaczonego miejsca i odwożą gdzie chcesz;) a wiem, że np. w ADAMIE trzeba chodzić w wyznaczone miejsca.
      Dzięki szkole Marka Łady potrafię sobie poradzić w trudnych sytuacjach na drodze. Gdy czegoś nie potrafiłam jeździłam, aż się nauczyłam i zrozumiałam. Na prawdę warto !!
      POLECAM OSK MAREK ŁADA !!!

Pozdrawiam :)
      • Gość: Zyga OSK MAREK ŁADA IP: *.elblag.vectranet.pl 20.08.14, 20:39
        Pozdrawiam OSK WADEMECUM chłopaki super uczą i są skromni czego innym brakuje .
    • Gość: otoja ZEBRA IP: *.play-internet.pl 22.04.15, 21:48
      uczyłam się jeździć w Zebrze, zdałam na początku 2015 za drugim podejściem. wiele cennych rad do wykorzystania na egzaminie dają, trasę egzaminową znałam na pamięć, bo wielokrotnie tam jeździłam. instruktorzy do wyboru. od każdego coś zapamiętałam. nie było problemu z umawianiem jazd. w ogóle uprzejmi ludzie, fajna atmosfera.
    • Gość: trrttrtryyyyyyyyyy Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 17.08.15, 17:26
      polecam Marka Ładę, zdałem za pierwszym razem.
    • Gość: jas Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 07.10.15, 22:25
      kiedyś była najlepsza w elblagu szkoła nazywała się amator później amatorek i od marca będzie znowu funkcjonować polecam
      • Gość: marcin l Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 15.10.15, 16:41
        amatorek ja tez tam zdawałem pan k podchodzil do każdego kursanta indywidualnie nie jak teraz instruktorzy jezdza i załatwiają swoje sprawy polecam z całego serca
    • kursantkaaib Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? 08.10.15, 08:51
      Widzę reklamę sobie ktoś robi. Pierwszy raz słyszę żeby taka szkoła była...
      • Gość: krystyna s Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.elblag.vectranet.pl 15.10.15, 16:39
        osk amator później amatorek szkolą prowadzona przez państwa korytkowskich jedna z pierwszych szkół jazdy w elblagu pominając juride pana rogalskiego i pana kujawe. zdawałem tam kurs i pan korytkowski super uczyl i wtedy frekwencja zdawalności wynosiła ok 80 procent a nie teraz 20 ale nie każdy pamięta
    • Gość: Patryk Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? IP: *.146.71.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.15, 16:36
      Witam a jaka szkole polecacie na kat. C+E? ( brak Polskich znakow)
    • jabadabadu133 Re: prawo jazdy w egu - gdzie polecacie ?? 18.10.16, 18:19
      Polecam nową szkołę Strażak, zdałem za pierwszym:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka