Dodaj do ulubionych

Na wakacje do ELBLAGA

IP: 213.77.7.* 22.06.03, 12:10
Hmm wlasnie ... ja zawitam tam w Elblągu ... i hmm cio ja mam tam robic ??
Mam tam tlyko ciotke i nikogo wiecej nie znam ?? Wiec hmm moze hmm macie
jakis pomysl aby urozmaicic moje wakacje ?? ;)
Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 22.06.03, 12:11
      Pewnie, ale mam dziewczynę. Przykro mi:(
      • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 22.06.03, 12:13
        Napisz co lubisz robic to polecę Tobie odpowiednie miejsca:)
        • Gość: monisska Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 213.77.7.* 22.06.03, 12:15
          Hmm co lubie robic ... Wiec tak :P
          Spacerowac ... plywac ... co jeszcze ? Slychac muzyki ... chyba nic sie nie
          przyda cio ?
          • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 22.06.03, 14:48
            Wszystko zalezy od tego, ile masz lat i jak wygladasz ;P

Ale na powaznie, to jezeli chodzi o spacerowanie to w miescie jest tyle
            parkow,skwerow,drog pieszych,ze mozna w taki sposob spedzic duzo,duzo czasu. A
            jakbys chciala poplywac to nie radze w wchodzic do basenu miejskiego, owszem
            jest on duzy (ponad 3ha - najwiekszy w Europie :D), ale jezeli chodzi o wode w
            nim to lepiej nie wchodzic :( Wszystko zalezy od twojej inwencji... Jakby cos,
            to moge zaoferowac zwiedzanie miasta :P
            • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 22.06.03, 23:41
              Mozesz za to udac się na jedne z basenów krytych, lub nad jezioro Martwe na
              odległej północy miasta (Jelenią Dolinę). Luyb tez pojechac możesz na plaże
              nad Zalew Wiślany do Kadyn lub nad morzez na Mierzeję Wiślaną.
              hehe...to tyle o pływaniu.

Najbliższy Aquapark jak na razie w Sopocie.
              • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 23.06.03, 10:00
                Ostatecznie zostaje Mierzeja Wislana, ale tam jest mnostwo ludzi, no chyba,ze w
                Piaskach,tam jest spokojniej :)
                • Gość: poD Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: *.visp.energis.pl 23.06.03, 12:44
                  Ale okolice Elbląga są ładne...
                  np w stronę Fromborka.
                  Polecam przejażdżki rowerem... SUPER SPRAWA
                  • Gość: jaandi Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 81.15.228.* 23.06.03, 14:26
                    Muzyka...? No cóż, elbląg ma kilka pubów. Jak dojsziesz na starówkę nie możesz
                    nie trafić.
                    • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 23.06.03, 14:43
                      Przydałoby się odświezyc watek o lokalach w centrum i na Starym Mieście.

KTO GO ZNAJDZIE????????????????????????????????????????????????????
                      • Gość: jaandi Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 81.15.228.* 23.06.03, 15:21
                        student_el napisał:

> Przydałoby się odświezyc watek o lokalach w centrum i na Starym Mieście.
                        >
                        >
                        >
                        > KTO GO ZNAJDZIE????????????????????????????????????????????????????

A kiedy to było?? Może się postaram

• student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 23.06.03, 23:58
                          Dawno to było, oj dawno, konkretnie o jaki chodzi napisałem w wątku,
                          który "ZNALAZŁEŚ":)
                        • Gość: Marzenkaa Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 210.117.67.* 05.07.03, 20:20
                          Gość portalu: jaandi napisał(a):

> A kiedy to było?? Może się postaram
                          >

postaraj się :))
                          • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 05.07.03, 22:14
                            Ja sie postaralem :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=56&w=4877720
                      • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 23.06.03, 17:07
                        Tylko po co?? Wystarczy zajsc na Staroowke i wszystko jasne :)
    • Gość: monisska Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 213.77.7.* 28.06.03, 13:56
      Hm ... mam 16 lat ... a to baaardzo malo ... Co taka bezbronna osobka moze
      sama zrobic w tak wielkim miescie jak Elbląg ?? ... Ehh ... nio jezeli juz tam
      bede ... to mam nadzieje ze nie bede sie nudzila .. Dziex za odp ! ...
      Pozdrawiam !
      • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 29.06.03, 12:35
        Nie jestes az taka mala... po miescie chodza mlodsze :P
        • Gość: monisska Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 213.77.7.* 30.06.03, 08:57
          Hmm no mam nadzieje ;P
          Bo jak bym byla najmlodsza to ... kiepsko by bylo :D
          • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 30.06.03, 11:17
            Akurat teraz do spacerow pogoda nienajlepsza... o wlasnie jak teraz ladnie
            pada, jak w lesie tropikalnym :P Przynajmniej trawnik sobie podrosnie u mnie
            przed domem i chwasty na podjezdzie :/
            • Gość: Alicja Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: *.proxy.aol.com 30.06.03, 22:09
              Nie wiedzialam, ze dzis w taki "deszczowy" sposob podrywa sie dziewczyny. Ty
              aby jestes pewien, ze ona ten tego?
              • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 01.07.03, 17:07
                Ja podrywam?? Akurat nie mialem tego na mysli...a zreszta takie sprawy sie
                chyba zalatwia nie na forum... :P
                • Gość: monisska Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 213.77.7.* 02.07.03, 13:07
                  Heh ... :)
                  Jej ... nio i to juz jest pewne ze bede tam w waszym miasteczku ... naprawde
                  wynudze sie na smierc ... zebym jeszcze kogos znała ... ehh
                  • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 02.07.03, 13:38
                    To może z Francuzem się spotkasz?

Umówcie się;)
                    • Gość: Alicja Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: *.proxy.aol.com 02.07.03, 14:48
                      Student; jest nas tu za duzo...czy myslisz, ze oni zrobia to tak publicznie?
                      • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 02.07.03, 15:00
                        Może:)...ale na pewno godzinę i miejsce ustalą poza forum
                        • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 02.07.03, 18:42
                          Hehe... ale wy fajni jestescie :P Tylko czekac,az mi zone znajdziecie :)))))
                          • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 02.07.03, 21:16
                            Panią prezydentową wybiera naród:P
                            • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 03.07.03, 11:31
                              Tylko jak juz cos, to niech sie narod postara :PPP
                              • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 03.07.03, 18:45
                                Naród wybrał Monikę:P
                                • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 03.07.03, 22:14
                                  Wiesz... niewiadomo,czy sie czasem nie miniemy. Od wtorku mnie nie bedzie przez
                                  caly tydzien... Ale kto wie co sie moze wydarzyc pozniej, ja sam nie wiem :P
                                  • Gość: monisska Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 213.77.7.* 04.07.03, 09:58
                                    Hihi no to szkoda ze Cie od wtorku nie ma o hmm ... ja po wtorku pewnie tam
                                    pojade ... ale jeszcze nie wiem dokladnie kiedy na ile ... ale pewnie na
                                    dluzej :) ... Hmm ... No ... ehh .. :)
                                    • Gość: Alicja Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: *.proxy.aol.com 05.07.03, 18:34
                                      Jakie to romantyczne...!!!
                                      Jeszcze troche i bede plakac...
                                      Toz to lepsze, niz brazylijskie seriale!
                                      • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 05.07.03, 19:50
                                        To dobrze,ze to jest lepsze od tych seriali, bo niechcialbym,zebys mi dala
                                        jakies nowe imie: Antonio Juan Oliveira da Siva :P
                                        • Gość: monisska Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 213.77.7.* 10.07.03, 14:01
                                          I od soboty w Elblągu ... ehh :)...
                                          • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 10.07.03, 19:42
                                            Gość portalu: monisska napisał(a):

> I od soboty w Elblągu ... ehh :)...

Fajnie masz, można Tobie pozazdrościć
                                            • Gość: monisska Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 213.77.7.* 10.07.03, 21:41
                                              Taa ... pozazdroscic chyba tego ze tam umre z nudow ... buu
                                              • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 10.07.03, 21:45

Fakt, faktem jakiś chłopak Tobie przydałby się bardzo.

Niestety ja jako student seminarium duchownego nie moge sobie
                                                pozwolić...:)))))
                                                Prawda jest taka, że mi dziewczyna nie pozwoli.
                                                • juzoblukalem Re: Na wakacje do ELBLAGA 10.07.03, 22:46
                                                  student_el napisał:

>
                                                  > Fakt, faktem jakiś chłopak Tobie przydałby się bardzo.
                                                  >
                                                  > Niestety ja jako student seminarium duchownego nie moge sobie
                                                  > pozwolić...:)))))

czyżby prawosławny :))

> Prawda jest taka, że mi dziewczyna nie pozwoli.
                                                • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 10.07.03, 23:06
                                                  Witam, witam :) Jak pewnie sie spodziewacie, nie nudze sie :D Wlasnie sobie
                                                  siedze w kafejce internetowej i patrze co tu zrobiliscie beze mnie. W tym
                                                  miescie jest pelno tramwajow,sa wszedzie. Po prostu raj :P Zgadnijcie skad
                                                  pisze...

Dam Wam mala podpowiedz, jest tu taka linia 28, podobno slynna na caly
                                                  swiat :), a takze Elevadores, niespotykane nigdzie indziej :)
                                                  • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 10.07.03, 23:14
                                                    A to jesteś w łodzi:P
                                                  • Gość: monisska Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 213.77.7.* 11.07.03, 16:47
                                                    Ta w Łodzi :D ...
                                                    No facett by mi i sie przydał ale tylko ten moj :) ... A Go niestetty ze sobą
                                                    nie zabieram. Ale ja wierze iz bedziecie 3 mac za mnie kciuki i ze sie nie
                                                    bede nudzila :D ... Do JUTRA ELBLĄGU !! :)
                                                  • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 11.07.03, 17:55
                                                    To już jutro:) rzeczywiście jutro już sobota:(
                                                  • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 13.07.03, 17:20
                                                    Nie, to nie jest Lodz... o wiele wieksze miasto i o wiele dalej ;)
                                                    We wtorek zreszta wracam :)
                                                  • student_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 13.07.03, 17:53
                                                    eh...no logiczne że to nie Łódź:P
                                                  • Gość: monisska Re: Na wakacje do ELBLAGA IP: 213.77.7.* 20.07.03, 10:35
                                                    Wrociłam do mojego miasteczka ...
                                                    Hmm Elblag naprawde to bardzo ladne miasto ... po raz drugi mnie zaskoczyl ...
                                                    tym Ze jest tam tak ladnie :) ....
                                                    No ... ale juz jestem u siebie w domku ... coz ... ;)
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • francuz_el Re: Na wakacje do ELBLAGA 20.07.03, 22:22
                                                    Dobrze,ze CI sie spodobalo :) Mam nadzieje,ze nie nudzilas sie za bardzo..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka