generallo 15.09.07, 16:08 - Agresja - Oszczerstwa - Korupcja - Złodziejstwo - PIS rządzi a polakom wstyd :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AntyPIS Re: Cała prawda o PIS IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.09.07, 17:10 naczytales sie plakatow wyborczych?:> a cos od siebie potrafisz napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Cała prawda o PIS 15.09.07, 18:22 PIS ośmiesza nasz kraj na arenie międzynarodowej, i ta durna pani minister Fortyga tańcząca niczym chochły :( Całe szczęście że 21.10 odsuniemy tych idiotów i idiotki,od władzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Cała prawda o PIS 16.09.07, 11:02 O Polakach pisze się z wielkiej litery Generallo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elbląg Re: Cała prawda o PIS IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.09.07, 15:30 Francuz czego ty wymagasz od Generallo:) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Cała prawda o PIS 16.09.07, 18:55 Gość portalu: elbląg napisał(a): > Francuz czego ty wymagasz od Generallo:) Racja, niech kolega Francuz lepiej pilnuję, swoich kolegów z PIS-u :( Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Cała prawda o PIS 16.09.07, 18:53 Tyle że oni na miano Polaka nie zasługują, bo jak można nazyać Polakiem/Polką kogoś, kto działa na niekorzyć kraju ojczystego? Powodując to że cała europa się z nas śmieje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Słonina mój prezydent, he,he, he IP: *.wlan.pl 19.09.07, 18:29 Wszystko jasne komuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Słonina mój prezydent, he,he, he 20.09.07, 14:05 Ja się przynajmniej nie wstydzę swojego miasta pisowczyku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertychol Re: Słonina mój prezydent, he,he, he IP: *.eranet.pl 20.09.07, 18:10 Pytanie jest tylko, czy Twoje miasto nie wstydzi się Ciebie? w mojej ocenie popieranie PiS to tylko głupota, zaś bycie komuchem (lub postkomuchem - to bez znaczenia) to wstyd i hańba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś