Gość: pickaboo IP: 172.16.8.* 20.03.08, 16:52 Firma ta ma maczać palce ;) w projekcie Elbląg Retail Center - są na etapie fazy projektowej www.krajobraz.com.pl/chr_lp.html Powołałem specjalnie z osobna, by się z Centrum Grnowo nie mieszało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Centrum handlowe Akacjowa IP: *.elb.vectranet.pl 20.03.08, 16:57 Centrum handlowo-usługowe i tyle, zaden Park czy galeria pewnie jakis gniot z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Centrum handlowe Akacjowa IP: *.elb.vectranet.pl 20.03.08, 17:08 sam jestes gniot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Centrum handlowe Akacjowa IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.03.08, 19:14 Gnioty nie sadze ze tak bedzie, jest to za powazna firma:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dab Re: Centrum handlowe Akacjowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 12:13 A w jakiej części lotniska miłoby stanąć to centrum? Akacjowa na prawie całej długości jest zabudowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Centrum handlowe Akacjowa IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.03.08, 15:46 Przedewszystkim to Akacjowa jest zabudowana tylko z jednej strony, poza tym wielki naroznik Akacjowa/stary wyjazd na obwodnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oberwujacy:D Re: Centrum handlowe Akacjowa IP: *.elb.vectranet.pl 25.03.08, 21:43 te centrum to zapewne w 2011 powstanie. jeszcze projektu nie ma ta naprawde nic ale zapowiada sei ciekawie. ciekawe co szybciej powstanie to czy CH w gronowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Centrum handlowe Akacjowa IP: *.elb.vectranet.pl 06.01.09, 22:39 Chyba chodzi o centrum na akacjowej: www.euromost.com.pl/index.php?id=197&idProjektu=287 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Centrum handlowe Akacjowa IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.09, 00:44 jak dla mnie niestety to na 2015 moze cos (na pewno ktos inny) sie ruszy :( Neph Polska/Krakow/Elblag Sp. z o.o. <- nie wroze powodzenia mimo ze zycze super dobrze kazdej inwestycji w Elblagu i okolicach. zreszta jak ktos bardzo chce sie dowiedziec cos o firmie i jej planach to ma dane dokladne na elblaski odlam: krs.cors.gov.pl/Podmiot.aspx?nrkrs=0000232317 Odpowiedz Link Zgłoś