Dodaj do ulubionych

Egzamin w Wordzie

IP: *.elb.vectranet.pl 30.06.08, 18:02
Wlasnie dzis o 9 mialem egzamin i go niestety nie zdalem. A o to powod.
Teorie zdalem na 0 bledow pierwszy wyszedlem z sali. nastepnie od 9 30 do 11
30 czeakalem na placu manewrowym na moja kolej. sprawrdziem swiatla wszystko
pod maska i wszystko ok dpki jak mi kaza rozapoczac jazde na luku. sadzielmeze
wszystko dobrze zrobilem ale niestety nie. okazalo sie ze zle zamknalem swoje
drzwi i przez taka glupia gafe (stres) oblal mi egzamin. Nadmienie ze z 14
zdajaczych ze mna osob zdalo egzamin tylko 2 osoby.
Czy to jest normalne zeby z ldzi tak sciagac forse, ja rozumiem zebym gdzies
na miejscie wymusil pierwszenstwo czy cos innego ale taie cos no dajcie spokoj.
PS: Jak ktos mial dzis na 9 egzamin niec tez napisze.
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Egzamin w Wordzie IP: *.elb.vectranet.pl 30.06.08, 18:07
      Zdalem za 3 razem. Akurat trafilem na egzamin o poznej godzinie.
      Uczylem sie w Joltexie, ale malo sie tam nauczylem (odradzam)
      pozniej w innej szkole i dopiero zdalem. W J-E ucza ludzi jak malpy
      strata pieniedzy!
    • Gość: RHB Re: Egzamin w Wordzie IP: *.elb.vectranet.pl 30.06.08, 18:15
      To jest normalne za cos takiego oblewaja, niedomkniete drzwi = kontrolka w
      odpowiednim kolorze, a sam wiesz co to znaczy.

Czy po tym jak Ty zakmnales drzwi nikt inny ich nie zamykal/domykal/otwieral ?
      • Gość: mieszkaniec Re: Egzamin w Wordzie IP: *.elb.vectranet.pl 30.06.08, 18:41
        Wiesz stres i cos takiego ja wchodze do samochodu no i najpierw u stwailem fotel
        i te wszystkie sprawy lusterka MIEDZY INNYMI i no i zeby je lepiej ustawic to
        musialem domknac i zamiast lepiej jej zamknac to ja pewnie za lekko je zamknalem
        i oto skutek.
        Nadmienie ze mialem egzamin z panem KRUKIEM.
        PS:nikt ie otwieral moja gafa niestety:(
        • Gość: RHB Re: Egzamin w Wordzie IP: *.elb.vectranet.pl 30.06.08, 20:03
          No trudno, stres wzial gore.
          Pytalem dlatego, ze kiedy ja zdawalem (pazdziernik zeszlego roku) praktykowano
          ciekawy proceder, mianowicie egzaminatorzy lubili ukradkiem chwytac za klamke
          swoich drzwi przez co powodowali reakcje czujnika niedomknietych drzwi i
          zapalenie odpowiedniej kontrolki, dostawalo sie kilka sekund na reakcje. Jezeli
          egzaminowany nie reagowal, byla prosba o zatrzymanie sie i zmiana miejsc. Zeby
          bylo "smieszniej" slyszalem o przypadku kiedy dziewczyna juz wracala do WORDu i
          egzaminator zastosowal taki myk. Delikatnie mowiac sk........two.

Wiesz co zrobiles zle, jezeli podejdziesz nastepnym razem z przeswiadczeniem ze
          zdasz to powinienes opanowac stres, mi to pomoglo i na miescie nie bylo stresu i
          lewa noga nie skakala z amplituda 10 cm ;)

• Gość: mieszkaniec Re: Egzamin w Wordzie IP: *.elb.vectranet.pl 30.06.08, 20:59
            dzięki za radę:) wiesz może kto ośrodki te kontroluje. jak można z 14 zdających
            na 9 jak ja żeby tylko 2 osoby zdały to jest normalnie chore.
            • michal_el Re: Egzamin w Wordzie 01.07.08, 08:45
              Nie można tłumaczyć stresem tego, że się nie widziało kontrolki na
              blacie.
              • Gość: mieszkaniec Re: Egzamin w Wordzie IP: *.elb.vectranet.pl 01.07.08, 16:06
                dzisaj bylem zapisac sie na egzamin poprawkowy. po drodze spotkałem chlopaczka
                ktory rownierz oblal na tym samym ale uz po wyjedzie na miasto egzaminator
                specjalnie otworzył drzwi a ten nie zauważyl swiecacej se lampki i go oblał
                • michal_el Re: Egzamin w Wordzie 01.07.08, 16:12
                  I bardzo dobrze, że egzaminator stwarza realne zagrożenie. Pomysl jakby Ci wyskoczyła "awaria silnika"? A Ty jedziesz, jedziesz, jedziesz....
                  • Gość: P. Re: Egzamin w Wordzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 16:40
                    Jak ja zdawałem wszędzie był piękny czarny asfalt, zaś na placu była szklanka. Nikt mnie nie ostrzegał - sam sprawdziłem jakie mam warunki do jazdy i zdałem :-)
                  • Gość: RHB Re: Egzamin w Wordzie IP: *.elb.vectranet.pl 01.07.08, 17:17
                    Porownywanie egzaminu i jazdy kiedy juz posiada sie uprawnienia wydaje sie byc
                    conamniej nietrafione.
                    • michal_el Re: Egzamin w Wordzie 01.07.08, 21:48
                      Oczywiście, że tak. Jak na egzaminie sobie ktoś nie radzi, to nie
                      powinien za kółko wsiadać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka