Gość: ADR IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.08, 11:39 Co znajduje się teraz na ulicy Dąbrowskiego? Gdzie kiedyś była jednostka wojskowa ostatnio tam przechodziłem i widzę że powstawiali plastikowe okna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prch Dąbrowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 16:00 Generalnie to na Dąbrowskiego jest teraz małe osiedle (jeżeli o to Ci chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Co na Dąbrowskiego 29.09.08, 17:02 W Elblągu chyba nie ma takiej ulicy. Jest ulica Płk. Dąbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADR Re: Co na Dąbrowskiego IP: 78.8.26.* 29.09.08, 17:42 Nie, chodzi mi o jednostkię która znajduje się tam dalej tak po lewej stronie jak się jedzie na Okólnik. Nie te stare budynki WAMu. Tam na wzgórzu stoi taki wielki gmach kiedyś była tam jednostka wojskowa a jestem ciekawy co teraz się tam znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prch Zmienili nazwę Dąbrowskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 17:48 Mamy dwie ulice Dąbka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Zmienili nazwę Dąbrowskiego? IP: *.elb.vectranet.pl 29.09.08, 18:10 Jest!!!!! www.plan.portel.pl/ sobie wpiscie wyszukiwarce ta ulca znajduje sie miedzy Rawska a ul Okólnik Odpowiedz Link Zgłoś