Gość: sympatyk IP: 89.174.178.* 05.02.09, 08:40 Wielkie sprawa, nareszcie doczekaliśmy się wpłatomatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaziu;-) Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 12:12 jes, jes, jes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: 89.174.178.* 05.02.09, 13:35 Wpłatomat juz jest okolo 1miesiaca, a maszyna jest multibanku a nie mbanku. Po prostu w ramach umowy k. mbanku moga korzystac z maszyny multi. Brawo za refleks dla gazety. Swoja droga ciekawe ilu z was pisalo do mbanku z prosba o wplatowat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.09, 16:39 Czytaj uważnie, przecież jasno jest napisane, że to jest wpłatomat multibanku a nie mbanku. A co tego co wyczytałem na stronie mbanku to wplatomat funkcjonuje na zasadach mbanku o 19 stycznia. Wiec znow pieprzysz głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 17:09 A czy ktoś sprawdzał ile czasu mija od wrzucenia kasy w maszynę do pojawienia się na koncie? bo w Tarasach we wpłatomacie mBanku mijało zwykle do pół godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.09, 17:32 "Pieniądze po zdeponowaniu natychmiast zostają zaksięgowane na koncie przypisanym do karty, która została użyta." - on naprawdę nie umie czytac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.elb.vectranet.pl 05.02.09, 18:33 i tak juz nie trzymam kasy w tym banku, a bylo tego sporo. Z oprocentowaniem 4,25% i blokada na emax+ duzo nie osiagna! polecam inny bank na siodemke;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polbank Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 19:07 no i bank na 7 ma 3 wpłatomaty w Elblągu więc nie wiem co daje taki news jak wpłatomat mbanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary mbankowiec Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.09, 22:59 a ja bardzo sobie cenie i chwale mbank. wszystko za darmo mam i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKE Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 22:28 Nareszcie. Potwierdzam, że działa. MBank i Multibank należą do BRE Banku więc się dziwie, że tyle kazali czekać na taką możliwość, no ale widać - kryzys ma swoje dobre strony :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.09, 02:09 Ja też już korzystam, działa jak ta lala. I też jestem zaskoczony, że banki z jednej grupy kapitałowej tak zwlekały z taką decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.elb.vectranet.pl 09.02.09, 19:50 Fakt system int. mBanku jest dobry, ale wpłatomaty jak pisza internauci to kula u nogi (nie jestem/ nie bylem tego w stanie do tej pory zweryfikowac jako elblazanin). Wszsytko przed nami, jesli zapchamy wpłatomat to bedziemi mieli takie same piekiełko. Co do samego banku, to sie bardzo popsuł. Darmowosc juz jest standardem i to w marmurkach (czyt. bankach niewirtualnych). Ta niewatpliwa wade dla nas klientow (a swoj zarobek) mbank powinien rekompensowac przyzwoitym oprocentowaniem konta osczednosciowego. Niestety od pol roku jest pierwszym ktory zaraz po RPP obniza oprocentowanie, a ostatnim ktory podwyzsza. Czas na zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zax Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 11:18 W końcu się doczekaliśmy :) To teraz jeszcze tylko jakiś bezpłatny bankomat (euronet, cash4you, bzwbk) na starówce niech zamontują i nie zmienię banku nigdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zio Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 15:52 Tez podniecanie się. W Gdańsku mają 5 w Olsztynie 3 nawet w Malborku mają a tu dopiero teraz i jakie podniecenie. Jesteśmy dziurą zabitą dechami. Nikt nie dba o to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.elb.vectranet.pl 15.02.09, 19:32 www.mbank.pl/przewodnik/bankomaty_wplatomaty/?search=1&country=pl&wyplata=on&wplata=on&city=72 W Malborku to maja 2 bankomaty. W olsztynie sa dwa wplatomaty, z czego 1den w Alfie dziala jak mu sie podoba. Nasz elblaski jest jak na razie "perfect". Radze nastepnym razem nie ściemniać bo kłamstwo ma krótkie nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zio Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 10:05 Wpisz w google wpłatomat a nie m-bark i wyjdzie ci ile czego i gdzie jest. Bez względu na wszystko jesteśmy zadupie. To juz jest niepodwazalna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.elb.vectranet.pl 16.02.09, 12:19 Koles skad ty sie urwales i za kogo sie uwazasz ze wszystkich wprowadzasz w blad i klamiesz jak najety, tu suszi bar widmo ktory masz na giermkow, a wedlug ciebie nie ma, tu wplatomat-widmo w malborku ktorego de facto nie ma, zaraz sie okaze ze w ogole nie jestes z Elblaga skoro takie bzdury piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zio Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 14:29 na Giermków to według ciebie sushi jest? Ty chyba nie widzialeś na oczy baru sushi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyl Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 19:13 widziałem w olsztynkowie na dworcu. wejście na dworzec z maską gazową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zio Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 22:39 O co ci idzie? Co mnie obchodzi jakis dworzec? Chcesz w nos czy pogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyl Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 23:44 Bo to najblizszy Tobie dworzec..... Jesteś rozszyfrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaoz Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.elblag.vectranet.pl 17.06.15, 17:40 Tak, szkoda tylko, że bankomat oznaczany jako działający 24/7 jest dostępny tylko i wyłącznie w czasie pracy oddziału mBanku czyli ta "reklama" to zwykłe kłamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwant Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.elb.vectranet.pl 17.02.09, 18:25 I czym sie podniecacie?! Eurobank w CH Ogrody ma wplatomat od paru lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyl Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 23:54 Nie wyczaiłeś, że to podpucha z Olsztyna? Oni tak czasem miewają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zio Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 09:46 Sam jesteś podpucha. Lecz się chłopie bo już może wszedzie widzisz olsztynska podpuche. Twoja kobieta to tez olsztynska podpucha? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga z Kapuścisk Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: 89.191.147.* 21.02.09, 00:02 Takimi duperelami zajmuja sie mieszkańcy b. miasta wojewódzkiego????? Nie wstyd Wam??? Były zakanalak - to dawna nazwa mojej dzielnicy. Czy ktoś z Was wie gdzie ona jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczona mBank Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: 213.172.175.* 16.10.09, 09:06 BROŃ BOŻE JAKICHKOLWIEK UKŁADÓW Z mBANKIEM! Ten bank ma za nic i swoich i przyszłych klientów. Oni starają sie tylko by naciagnąć kogoś na kredyt, a potem to już tylko "spadaj". Nawet na złożone reklamacje nie odpowiadają!!!. Sprawdziłam to na własnej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mamy wpłatomat mBanku! IP: 89.174.178.* 16.10.09, 09:50 Nie mozna tak generalizowac. Jestenm w mbanku 5 lat i system internetowy, przelwy, obsluga k. kredytowych, bankomaty dzialaja wzorowo. Bank jest calkowicie darmowy (chyba ze liczymy cene podlaczenia do internetu), b. duza ilosc bankomatow, niezle oprocentowanie kont oszczednosciowych i lokat. Infolinia porownujac np. do polbanku (tez mam tam konto) to niebo, a ziemia. Reasumujac, niegdy wszystkim sie nie dogodzi. Odpowiedz Link Zgłoś