generallo 14.04.09, 18:21 To mój kandydat na Eurodeputowanego. Chociaż wolałbym Gintowt-Dziewałtowskiego. www.info.elblag.pl/5,14179,Wladyslaw-Mankut-numerem-dwa-SLD-do-europarlamentu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwrz Re: Już wiem na kogo mam głosować 14.04.09, 19:19 Mam nadzieje ze jestes jednym z nielicznych ktorzy beda glosowac na tego pana, oby SLD zdobylo jak najmniej miejsc lub najlepiej w ogole zeby ich nie zdobylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyglądającyNetowcy Re: Już wiem na kogo mam głosować IP: *.centertel.pl 14.04.09, 19:55 Daj już tym ludziom odpocząć . Nie chcialbys sam,zeby kiedys bylo tak ,ze zadnego urlopu nie mialbys chcąc zająć się czymś odpowiedzialnie . Juz nie wspomne jak by wtedy przebiegla prawdziwie praca wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Raz sierpem, raz młotem... 14.04.09, 20:48 ...czerwoną hołotę!!! j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: krzyżem i półksiężycem... 14.04.09, 23:19 To fakt, ich też trzeba pogonić. Ale lewactwo jest mimo wszystko odpowiedzialne za więcej krzywd na naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Jak długo... 15.04.09, 12:26 zamierzacie narzekać na dawną PZPR, z którą to obecna lewica nie ma nic wspólnego? Zgodzę się że mogliby dopuścić młodych do współrządzenia, w formacjach o poglądach lewicowych. Ale młodych nie widać w PO :( Bo sam premier Tusk ma ok. 50-tki, więc trudno nazwać go młodym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Jak długo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 13:33 50-tka to najlepszy wiek do polityki, pod warunkiem że w życiu coś się juz osiągnęło. Małolaty w wieku 20-30 lat do roboty a nie do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: Jak długo... 15.04.09, 14:14 Bo ta lewica jawnie odwołuje się do "starych dobrych czasów". Odpowiedz Link Zgłoś
generallo przykłady proszę 15.04.09, 14:39 Bo bez nich ignoruję twoją wypowiedź. Zresztą ty wolisz Niemców, o czym świadczy twój nick Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: przykłady proszę 15.04.09, 16:59 A co to ma wspólnego z lewactwem. Niemce też ich przecież lubią jak ty. Poczytaj se o NRD :) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo DDR 15.04.09, 21:13 Niech wszyscy sobie poczytają o DDR; pl.wikipedia.org/wiki/Niemiecka_Republika_Demokratyczna Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Jak długo... 16.04.09, 11:26 generallo napisał: > zamierzacie narzekać na dawną PZPR, > z którą to obecna lewica nie ma nic wspólnego? > > Zgodzę się że mogliby dopuścić młodych do współrządzenia, > w formacjach o poglądach lewicowych. > > Ale młodych nie widać w PO :( > Bo sam premier Tusk ma ok. 50-tki, > więc trudno nazwać go młodym. Hehe, standardowy argument generallo. Na "1" b. pierwszy sekretarz KW PZPR w Łomży, a na "2" człowiek, który poza PZPR praktycznie nigdzie indziej nie pracował. Cóż za świeże podejście ci panowie reprezentują! Młodość z nich aż kipi, nie to co u tych wszystkich 50-latków na innych listach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Do generallo 15.04.09, 16:20 Nie gniewaj się kolego.ale ten nieudacznik nie moze sobie poprostu znależć miejsca w obecnych czasach,więc miernota pcha się do europarlamentu,a nóż widelec się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Wcale się nie gniewam 15.04.09, 21:08 Tyle że podobnego typu miernoty są na wszystkich listach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Już wiem na kogo mam głosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 23:15 Przypominam: Mańkut rozwalił bank (kolejki załamanych ludzi do banku pod kierownictwem Mańkuta w Elblągu to jego zasługa!). Ponieważ należał do partii, więc został wojewodą. Czy ktoś wie, co osiągnął wojewoda Mańkut? Otóż NIC nie zrobił!!! Już wystarczy panie komuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: A pan Kozłowski... 16.04.09, 15:35 A co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Ma i to sporo wspólnego 16.04.09, 18:16 Obaj jak narazie nie spełnili swoich obietnic wyborczych :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: Ma i to sporo wspólnego IP: *.centertel.pl 16.04.09, 18:48 czyli wiemy ,ze nie zaglosujesz na tego pana, tak samo jak ja na SLD, bo to zwykli zlosliwcy. Mamy narodowe przedsięwzięcie, a oni nie promują wogole euro2012. Rozumiem ,ze od tego jest władza, ale oni maja gdzies monitorowanie , czy to Elbląg, czy jakąkolwiek współprace, bo to dla nich cos nie tak, wolą zachować jedynie powage własnej osoby. Ktoś taki nie nadaja sie nawet na opozycje, a już tym bardziej rządzić w duzym europarlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia p.s. IP: *.centertel.pl 16.04.09, 18:51 p.s moze jak juz dostaną się to niech chociaż otworzą sobie szkolke nauki jezyka "belgijskiego". bedzie jakis pożytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radnik Re: p.s. IP: *.centertel.pl 16.04.09, 19:00 Gupio ci bedzie jak w maju ruszy budowa na stadionie. Bo to bedzie oznaczalo ,ze i urzedujacy SLD w naszym regionie umia porozumiec sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: p.s. IP: *.centertel.pl 16.04.09, 19:06 pewnie juz to widze, juz sie wyrywaja , juz za dwa tygodnie na samym poczatku maja beda w gotowosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: p.s. IP: *.centertel.pl 16.04.09, 19:11 i sorki, ale jesli juz wszystko co robią nie jest przeciwko naszem miastu to nie bede popierac ludzi z grupy, ktora podkopuje pod Elblagiem dołki, swiadomie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Nie ma takiego języka 16.04.09, 21:13 Jęz. urzędowymi w Belgii są; - Jęz. francuski - Jęz. niderlandzki - Jęz. niemiecki A w użyciu są oprócz 3 jęz. podanych powyżej; - Jęz. waloński - Jęz. flamandzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Nie ma takiego języka IP: *.centertel.pl 16.04.09, 22:49 stanowisko ds. googlowania majbys u nas w pierwszej kolejnosci. Serio, kazdy ma prawo byc niedoinformowany czy cos takiego, ale chcacy sie udoskonalac jest dobrze postrzegany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regres do generallo IP: *.elblag.vectranet.pl 19.04.09, 16:06 Językami urzędowymi w Belgii są języki:francuski i flamandzki,ze względu na to,że językami tymi posługują się dwie mniejszości,które stanowią naród belgijski i nie uznają innych języków narodowych (oprócz niemieckiego,który jest językiem chyba paru powiatów zaanektowanych kiedyś,podczas pierwszej wojny światowej przez Belgię),są one uznane za języki rownoprawne i niezależne od siebie,chciałbym jeszcze dodać,ze waloński to odmiana francuskiego a flamandzki to prawie to samo,to odmina jezyka niderlandzkiego,jak holenderski:).Serdecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo A to jego notka dostępna na Wikipedii 16.04.09, 21:22 pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Ma%C5%84kut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Już wiem na kogo mam głosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 22:55 Jeszcze jedna sprawa: Mańkut do kumpel Halberdy! Bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody naiwny Re: Już wiem na kogo mam głosować IP: *.gprs.plus.pl 19.04.09, 11:43 W tych wyborach klęskę poniosą dwa tałatajstwa: 1. Czerwona banda; 2. PiSdzielcy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś