Dodaj do ulubionych

Naprawa drukarki ?

IP: 78.8.27.* 26.06.09, 13:57
gdzie w Elblągu można naprawić drukarkę ??
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: Naprawa drukarki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 14:04
      zalezy jaka ...ale przy dzisiejszych cenach drukarek, nie oplaca sie czasami...
      • Gość: Kasia Re: Naprawa drukarki ? IP: 78.8.27.* 26.06.09, 14:47
        Też tak myśle, ale może to jakaś nie wielka usterka i chcialabym się dowiedzieć
        ile by naprawa mogła kosztować
        • Gość: mieszkaniec Re: Naprawa drukarki ? IP: *.elblag.vectranet.pl 26.06.09, 20:49
          kup nowa. Juz ok 100 zł dobra drukarke kupisz
    • Gość: ej Re: Naprawa drukarki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 22:57
      Napisz, co się stało? To może pomożemy.
      • Gość: kasia Re: Naprawa drukarki ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.09, 09:04
        canon ip 1500 zakleszczenie papieru mimo iż fizycznie nic tam niema
        • elbinger1237 Re: Naprawa drukarki ? 27.06.09, 10:03
          Czyli, że co? Drukarka "myśli", że miała załadowany papier i na dodatek, że się
          wciął? Może zrób reinstal sterów?
      • Gość: a. Re: Naprawa drukarki ? IP: 78.8.27.* 27.06.09, 15:01
        Podłączę się pod temat. Też mam problem z drukarką akurat, kiedy jest bardzo
        potrzebna. Co druga linijka tekstu drukuje się niewyraźnie. Drukarka Canon IP 1000
        • elbinger1237 Re: Naprawa drukarki ? 27.06.09, 16:45
          A sprawdzałeś czy nie masz tuszu na wykończeniu?
          • Gość: a. Re: Naprawa drukarki ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.09, 21:10
            Właśnie nie, tusz nowiutki, nawet drugi nowy wsadziłam.
            Ale cuda się zdarzają, zaczęła działać, trochę ją dodatkowo "przeczyściłam" i
            działa jak nowa :)
            Jutro jej wielki dzień 'testowy'
            • elbinger1237 Re: Naprawa drukarki ? 28.06.09, 00:01
              Zapewne używasz tuszu zastępczego miast oryginalnego?
              • Gość: mieszkaniec Re: Naprawa drukarki ? IP: *.elblag.vectranet.pl 28.06.09, 00:17
                a co ma to jakas róznice??. A tak po za tym problemem to nie wiem czy wieicie
                ale jak macie np drukarke firmy brother i pokazuje wam sie ze wam sie skonczył
                tusz (objawy zapala sie czerwony wykrzyknik i nie mozna w ogole drukowac zadnym
                kolorem) to wystarczy zakleic na tonerach miejsce gdzie widac poziom tuszu tasma
                klejaca i bedzie dalej działac
    • Gość: Mariusz Re: Naprawa drukarki ? IP: *.elblag.vectranet.pl 08.08.14, 06:08
      Nie zawsze opłaca się naprawiać drukarkę. Czasem koszt naprawy przekracza koszt zakupu nowej. Ja naprawiam swoją w PrintSerwis u Andrzeja Kowalskiego. Przynajmniej wiem że jeśli można ją naprawić bez dodatkowych niepotrzebnych kosztów to tam to zrobią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka