Dodaj do ulubionych

TOY STORY gra

01.07.10, 17:08
witam,czy ktoras mama kupila ta gre swojemu dziecku? moj synek (7lat)meczy mnie o nia caly czas a nie jestem zwolennikiem gier komputerowych.ale bylabym sklonna ja kupic gdyby sie okazalo,ze nie ma w niej przemocy i ze ogolnie nie wypacza psychiki dziecka.Mamy - jakies doswiadczenia z ta gra?smile
Obserwuj wątek
    • constanza1 Re: TOY STORY gra 03.07.10, 10:08
      Co prawda minęły wieki od kiedy mój 10-letni syn przestał grać w Toy Story, ale to co pamiętam na pewno to totalna fascynacja Mateusza zarówno grą jak i filmem. Przez jakieś dwa lata Buzz Astral był dla mojego synka numerem 1smile Później długo nic tak bardzo nim nie owładnęło.
      Wszystko zaczęło się od wersji demonstracyjnej gry Toy Story 2 na PC, dopiero potem kupiliśmy pełną wersję gry i obejrzeliśmy filmy.
      Z tego co pamiętam gra jest przesympatyczna i ze znikomym natężeniem przemocy. Z przyjemnością grałam razem z synkiem, niektóre poziomy wcale nie są łatwe i trzeba się było nieźle namęczyć.
      Zaznaczam jednak, że mam na myśli Toy Story 2 (to gra sprzed ładnych kilku lat), absolutnie nie wiem jakie wersje są w sprzedaży teraz.
      • mamawroclaw Re: TOY STORY gra 05.07.10, 13:20
        ja natomiast kupiłam dziecku toy story 3 i mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć,że jest świetna. nie kupiłam mu wczesniej ani jedynki ani dwójki, bo byl jeszcze za maly, ale teraz ma 7 lat i juz probuje swoich sil w tej gierce. faktycznie, przetestowalam ją i nie ma tam niczego, co mogłoby jakos zle wpłynąc na jego psychikę,nie pozwalam mu tez grac dziennie dluzej niz godzinke. zanosi sie na to, że fascynacja Buzzem jeszcze potrwasmile naprawde polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka