Dodaj do ulubionych

dziwne charczenia

30.09.10, 11:25
Córka ma 22 miesiące od jakiego tygodnia dziwnie jej charczy tak między nosem a gardłem, kataru nie ma wiec zastanawiam sie co to moze byc...poradzcie prosze
Obserwuj wątek
    • martita1987r Re: dziwne charczenia 30.09.10, 11:28
      może byc to wiotkośc krtani bądź bezobjawowe zapalenie płuc najlepiej pokazac dziecko pediatrze albo z suchego powietrza
    • joanka-r Re: dziwne charczenia 30.09.10, 12:00
      dzieci czasami mają takie sapki.
    • julka_2009 Re: dziwne charczenia 30.09.10, 21:44
      Moja jak miala kilka 3 m-ce strasznie charczala i tez nie bylo wiadomo od czego, w plucach, oskrzelach czysto a ona charczala i charczala, jedna z pan ordynatorek oddzialu dzieciecego (!) patrzac na zdjecia rtg stwierdzila bez zastanowienia zapalenie pluc i przepisala natychmiast antybiotyk w zastrzykach - 20 zastrzykow, dwoch innych lekarzy z krzywym grymasem spojrzalo na zdjecia nie widzac zadnego zapalenia pluc, dziecko musialo wziasc do konca te bolesne zastrzyki - myslalam ze udusze pania ordynator !!!!!!! Bylam wsciekla. Mala wdychala tez flixotide i jeszcze inne wziewne leki - niestety nic nie pomagalo. Ale po jakims czasie charczenie przeszlo tak nagle jak nagle sie pojawilo. Nasza Pani pediatra powiedziala ze male dzieci nie maja jeszcze dobrze krtani wyksztalconej czy cos takiego i ze moze to to bylo. Mimo wszystko radze nie odpuszczac lekarzom i drazyc temat. Szukac szukac i jeszcze raz szukac przyczyny. Zycze powodzenia i zdrowia dla coreczki.
      • martita1987r Re: dziwne charczenia 30.09.10, 21:58
        to jest właśnie wiotkośc krtani o tym co piszesz krtań jest słaba to mija samoistnie ale zgadzam się że lekarzowi warto pokazac mój miał właśnie zapalenie płuc bezobjawowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka