montija 26.11.10, 12:17 W autobusie, w drodze do domu - mamo? - tak? - a czy nasz tata (jego) też jest ludziem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montija Re: Michał - lat 4 26.11.10, 12:17 Na skrzyżowaniu: - przepraszam ( głośne i wyraźne) - za co? Przecież nic ni zrobiłeś. - puściłem cichego bąka. A wszystko przez nauczanie młodego, że trzeba ładnie przepraszać Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: Michał - lat 4 26.11.10, 12:18 Kupiliśmy nowe mieszkanie i w łazience była dziwna bateria nad wanną. Przygotowywałam małemu kąpiel i kręcę ten prysznic i kręcę i nie mogę ustawić. Michał stoi z boku i patrzy w skupieniu i wypala: - musisz się zalogować żeby działał - Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: Michał - lat 4 26.11.10, 12:18 W autobusie , w drodze do domu: Kierowca zbliża się do świateł te zmieniają się na żółte, a kierowca po gazie i dalej do przodu, a Michał: - Ten kierowca pojechał na pomarańczowym!! – na cały regulator - ciszej, cały autobus Cię słyszy - ale tak nie wolno mamo, za to jest mandat A kierowca siedzi czerwony jak burak Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: Michał - lat 4 26.11.10, 12:19 - tato zacałuj mnie na śmierć I tak do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: Michał - lat 5 26.11.10, 12:20 Podczas kąpieli. - mamo? - tak? - a dziewczyny nie mają sikawek - ?? - Tylka taką pupę całą aż do pępka - Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: Michał - lat 6 czyli teraz 26.11.10, 12:22 W domu, w czasie walk i wygłupów Michał skacze i spada okrakiem na kolano taty. - aaaaaaa, tato złamałeś mi jądro! Długo pękaliśmy ze śmiechu ___________________________________________ - Ty oszukinierko! - do mnie __________________________________________ na gwiazdkowo - mamo już wiem co ci dam na gwiazdkę - tak? - piękny naszyjnik - ooo, a skąd go weźmiesz? - zrobię z koralików. - tak? a skąd je będziesz miał? - z Twojego pudełka mamo. no tak, z mojego ______________________________________ Rano nakrzyczałam na niego gdyż zamiast się ubierać to wyłożył się na łóżku jak długi i odpoczywa - wstawaj, ubieraj się, nie zdążę przez Ciebie do pracy - Ty tak na mnie nie krzycz, - tak? To się ruszaj - nie krzycz tak bo ja mam nad głowa taki pierścień jak anioły _________________________________________________________ Michał obejrzał reportaż „kobieta na krańcu świata” o gejszach Wieczorem po kąpieli smaruję mu suchą skórę twarzy dość tłustym gęstym kremem w kolorze białym, a ten z zadowoleniem: - mhmm, chociaż będę jak gejsz __________________________________________________________ Po obejrzeniu tego samego programu zapalił się do pomysłu noszenia parasolek latem. Koniecznie z falbankami. - przecież to jest dla dziewczyn, chłopaki noszą kapelusze lub czapki z daszkiem - no i? - nie będziesz się wstydził? - ludzie będą się ze mnie śmiali? - no - no to za to będę chodził cały goły, niech mnie spali słońce , jak z parasolem nie mogę __________________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: Michał - lat 4 30.11.10, 10:31 Michał kaszle bez zasłaniania buzi - zasłoń buzie jak kaszlesz bo robisz to prosto na mnie - nie mogę, nie chcę mieć zarazków na ręce Uffff Odpowiedz Link Zgłoś
montija Re: Michał - lat 4 30.11.10, 10:31 Męża poznaje się w Poznaniu. Bo w Poznaniu w ogóle się poznaje Odpowiedz Link Zgłoś