pudelek09 28.07.11, 09:47 Dziewczyny!Jakie materace kupilyscie swoim maluszkom?i czy jestescie zadowolone?niewiem czy kokos-pianka czy kokos-pianka-lateks? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-kasia27 Re: materacyk 28.07.11, 10:22 Sama pianka, to jedyny materiał, który nie uczula. Kokos i lateks mogą uczulać. Po paru miesiącach spania na takim materacu dziecku wylezie wysypka i będziesz się głowić od czego. Odpowiedz Link Zgłoś
mia-p Re: materacyk 28.07.11, 10:27 Ja mam zwykły kokos pianka gryka i nic nie uczuliło mojego dziecka. Jak była mała spała na kokosie a odkąd skończyła roczek to na gryce. Odpowiedz Link Zgłoś
red_ladybird_1 Re: materacyk 28.07.11, 23:17 Ja mam lateksowo kokosowy z Janpola i jestem zadowolona. Lateksowe poleca także pan Zawitkowski gdyż dopasowują się do ciała, faktem jest jednak, że lateks może uczulać. U nas nie miało to miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
0wiolcia0 Re: materacyk 29.07.11, 09:22 mój syn używał piankowo-kokosowego wszystko było ok Odpowiedz Link Zgłoś
matka_karmiaca Re: materacyk 29.07.11, 10:58 Kokos pianka gryka, w rodzinie nie ma alergii, więc w ogóle tematu uczulania nie rozważałam. A młoda i tak więcej śpi z nami na naszym lateksie (podobno super hiper wypaśnym, termocośtam, ortopedycznym itd). Odpowiedz Link Zgłoś