leneczkaz 20.09.11, 16:58 Słuchajcie syn jakiś za chudy czy jak? Pielucha nocna przecieka brzuchem czy wierzchem, jakkolwiek Są jakieś pieluchy dla chudych brzuchów? A może większy rozmiar sięgałby wyżej i by nie wyciekało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi leneczkaz 20.09.11, 17:04 Powiedz, proszę, o co chodzi z Twoja sygnaturką? Ty jej nie umiesz zmniejszyć, albo zrobić losowej, czy nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: leneczkaz 20.09.11, 17:20 BTW mam taką od pół roku i jakoś nikt nie zwrócił uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: leneczkaz 20.09.11, 17:57 Przekracza. A jak ktoś sto razy przejdzie przez ulicę na czerwonym świetle, to za sto pierwszym nie można mu zwrócić słusznej uwagi? Zmniejsz ją, proszę, zrób losową, albo coś, bo przekracza zbyt dużo, by mogła pozostać w tej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa1 Re: leneczkaz 20.09.11, 23:40 Mnie nie przeszkadza sygnaturka Laneczkaz... Za to przeszkadzaja mi inne rzeczy na ktore nikt nie raczy zwrocic uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Pielucha nam przecieka. 20.09.11, 18:58 to wcale nie za chudy brzuch, kup wieksze pieluchy. Jakie masz? Zapewne spi w dziwnych pozycjach i scieka mu po brzuchu lub plecach zanim wsiaknie. Zaloze sie, ze pielucha wcale nie jest taka mocno napompowana. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz [...] 20.09.11, 19:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: popieram ciecie 21.09.11, 06:49 Mi ten Bazzz czy Tazzz wygląda na 4,5 linijki Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: Pielucha nam przecieka. 20.09.11, 20:48 to może trzeba zmienić pieluchy - mój też szczupły, ale z Dady nigdy mu nic nie wyciekło. śpi na brzuchu, 12h bez pobudki i zmiany pieluch ofkors. wieczorem zapinam mu dosyć ciasno, ponieważ w nocy i tak się "wyrobi" ponieważ boki są elastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Pielucha nam przecieka. 20.09.11, 23:27 Mojemu wycieka brzuchem, jak mu się siusiak przełoży w pozycję "do góry". Czasem sam z siebie (erekcja się trafiła), czasem cwaniak ręką przekłada, zwykle tuż przed zaśnięciem. Jak zasypia przy mnie i widzę, że bierze się do grzebania w pieluszce, to łapię za rękę, pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś