zuzankas 26.10.11, 16:04 Chciałabym się wybrać z moją prawie trzylatką na jakieś przedstawienie do teatru. Polećcie coś w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymon123 Re: Teatr 26.10.11, 16:30 Ja z młodym byłam na Świecie Małej Księżniczki - to na podstawie tej bajki z Mini Mini. Bardzo mu sie podobało. Gdziecznie całą "wysiedział", trwała 60 min. W PKiN są też przedstawienia dla dzieci, młody był z tatą na jednym, ale nie wytrzymał do końca. Jednak tutaj było przedstawienie chyba 2-godzinne, z przerwą. To dla niego było za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzankas Re: Teatr 26.10.11, 16:41 A gdzie grają Świat Małej Księżniczki? Myślę, że mojej córce by się to podobało, bo uwielbia tę bajkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymon123 Re: Teatr 26.10.11, 16:47 Grali w Domu Kultury Jary- Ursynów. Księżniczkę grała ta aktorka, która w bajce podkłada głos. Może pogooglaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagazeta.pl Re: Teatr 28.10.11, 11:44 Polecam Teatr Lalka w Warszawie (Pałac Kultury i Nauki) Spektakl "TYGRYSKI". www.teatrlalka.waw.pl/p_tygryski.php Bilety kupuje się 2 tygodnie przed Spektaklem ( 30 zł za 1 osobę). Moja córeczka 1,5 roczna była zachwycona ! Odpowiedz Link Zgłoś