Dodaj do ulubionych

Rajtuzy w marcu

20.03.12, 20:51
Chcialam sie pochwalic ze moje dziecko juz nie nosi rajtuz stwierdzilam ze nie bede go przegrzewac i zaczne go hartowac, czapki juz w ogole mu nie zakladam i mysle ze na dniach juz wyciagne sandalki! Jestem Super Mama big_grin A te ktore przegrzewaja sa brzydkie, niedobre... co z Was za Matki krzywdzicie swoje dzieci!tongue_out Mowie NIE grubym czapom kombinezonom i rajtuzom tongue_out
Obserwuj wątek
    • karol-cia15 Re: Rajtuzy w marcu 20.03.12, 20:59
      zakładam mojemu dziecku jeszcze czasami i rajstopy i czapkę i nie uważam żebym była złą tym bardziej brzydką i nie dobrą matką, i nie wydaje mi się żebym je przegrzewała...
    • bbuziaczekk Re: Rajtuzy w marcu 20.03.12, 21:00
      big_grin
    • jul-kaa Re: Rajtuzy w marcu 20.03.12, 21:01
      Moje dziecko w tym sezonie jesienno-zimowo-wiosennym ani razu nie miało rajstop. Myślę, że należy mi się największy forumowy order z ziemniaka, jak Lipcowa zdoła wyciąć wink
    • gosi-a-k Re: Rajtuzy w marcu 20.03.12, 21:09
      To podziwiam smile, szczególnie za te sandały smile. Moja córka miała dziś na dworze, nie tylko rajtuzy, ale też długi rękaw, polar i kurtkę big_grin, czapkę wiosenną i adidaski ( żeby ktoś nie pomyślał, że kozaki big_grin). I mimo tego zmarzła, temp. 13 stopni i silny, zimny wiatr. Była na dworze 2h. Żałowałam, że rękawiczek nie wzięłam bo cały czas mówiła, że w rączki zimno big_grin
    • mynia_pynia Re: Rajtuzy w marcu 20.03.12, 21:13
      Nie wiem gdzie dziewczęta mieszkacie ale ja dzisiaj na spacerze z moim synem miałam szalik i czapkę zimową oraz rękawiczki. Słońce świeciło ładnie ale wiatr jeszcze ładniej wiał.
      Ale żeby was pocieszyć to mój syn w wózku miał czapkę wiosenną 'smerfetkę' czy jakoś tak i też nie miał rajstop pod spodniami - tylko że był nakryty kocem a na gondoli była 'pokrywka' wink
    • arkanna Re: Rajtuzy w marcu 20.03.12, 21:20
      wole byc brzydka niz glupia.
      • 1maja1 Re: Rajtuzy w marcu 20.03.12, 21:38
        hehehe, no tez sie wpisze, skoro taki lans tu panuje. dzis rano odprowadzam dzieci, temp no nie wiem, cos ok 8 moze? syn pod jeansy skarpetki, ale czapka na glowie, szalik, bo wial dosc silnie wiatr. mlodsza cora jak zwykle konsekwentnie zdzierala czape z glowy, no coz, wie lepiej czy jej zimno czy nie, ale rajtuzki pod cienkie spodenki jak najbardziej. btw mieszkam w Niemczech, tu dzieci ubiera sie grubo, do tej pory te wozkowe jezdza w baranich spiworach (starsze|mlodsze), my, pomimo ze zima w tym roku byla ostra, jakos bez spiworow sie obylismy.
    • mabingo Re: Rajtuzy w marcu 20.03.12, 21:52
      Nie wiem czy tylko ja taka lotna i zauważyłam ironię w tym poście? bo reszta chyba nie tego zakumała
      • 1maja1 Re: Rajtuzy w marcu 20.03.12, 21:55
        mabingo napisał:

> Nie wiem czy tylko ja taka lotna i zauważyłam ironię w tym poście? bo reszta ch
        > yba nie tego zakumała

zakumala,zakumala, ale lans to lans:p
    • marta-zs Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 10:26
      e tam ja jestem lepsza. Swoją córkę ubieram w spodniczkę i sandały, oczywiście bez rajstop, czapy i bez kombinezonu, bo przy 10stopniach i silnym wietrze to nie pasuje ;D
    • kinga_owca WIOSNA przyszła :) 21.03.12, 10:37
      czekałam, czekałam i się doczekałam wątku o rajtkach smile
      WIOSNA przyszła smile
    • monikaa13 Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 10:53
      Sandały koniecznie już wyjmij. Moja już od tygodnia lata w krótkich spodenkach i krótkim rękawku - kto, by teraz zakładał rajtuzy jak jest 6 stopni.
    • jakw Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 10:55
      A ja czapkę młodej każę nosić - może ją ewentualnie zdjąć jak nie pada, nie wieje i ogólnie w miarę ciepło.
    • kanna To JA jestem super mamą :p 21.03.12, 11:11
      Bo mój syn , od kiedy skończył 2 lata, nie nosi rajstop. Nigdy. W żadnych warunkach. I ciągle żyje :p , od już 8 rok bez tych rajstop.
      Bo rajstopy u odpieluchowanego chłopca to obciach, ze hej (tak, to mój prywatny fiol i mam do niego prawo :p )
      • 1maja1 Re: To JA jestem super mamą :p 21.03.12, 12:16
        kanna napisała:

> Bo mój syn , od kiedy skończył 2 lata, nie nosi rajstop. Nigdy. W żadnych warun
        > kach. I ciągle żyje :p , od już 8 rok bez tych rajstop.
        > Bo rajstopy u odpieluchowanego chłopca to obciach, ze hej (tak, to mój prywatny
        > fiol i mam do niego prawo :p )

I am with you on that onetongue_out
    • naomi19 Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 12:43
      Brawo, teraz kolejny etap- nie zakładaj majtek.
      • duma.uprzedzenie Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 12:49
        To ja chyba swojego na golasa wypuszczę jak tak.A szczerze mówiąc to już czytać tych durnych wątków nie można! Jak nie czapki to szaliki, jak nie szaliki to rajstopy i tak w kółko bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
        • marzenka224 Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 19:49
          Po co ten prysznic mój jak dziś biegał na golasa po błocie to go potem do rzeki koło nas wrzuciłam to i na wodzie zaoszczędziłam bo już chociaż wieczorna kąpiel z głowy smile
    • bluemka78 Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 12:49
      A ja leniwa jestem i puscilam w rajtuzach na dwor, zamiast zmieniac na spodnie.
    • mikams75 Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 13:18
      a moje chodzi gole, oszczedzam na tym duzo i sie hartuje wink
      • eliszka25 Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 13:35
        chyba tez swoje gole dzis wysle. tyle blota wszedzie, ze po kazdym wyjsciu gora prania, a tak pod prysznic wstawie i po klopocie. a jaka ekologiczna bede big_grin
        • mikams75 Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 16:06
          poczekaj az zaschnie i samo odpadnie. Bedzie jeszcze ekologiczniej.
    • pamplemousse1 Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 13:46
      Moja Droga, nie chcę Cię martwić, ale Lipcowa na pewno Cię przebije wink
    • dagmara-k Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 13:46
      to do bani ze mnie matka, bo moja wczoraj byla w rajtuzachwink
    • 18_lipcowa1 hehe dobre 21.03.12, 15:25
      aaa
    • roks30 Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 16:12
      Cooo jakie sandałki sama też nosisz sandały w marcu ?
    • kfiatuszkowa Re: Rajtuzy w marcu 21.03.12, 16:13
      A ja mojej cieńkie rajstopy ubieram bo nie chodzi (w sensie nie zażywa ruchu) i by zmarzła. O.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka