Dodaj do ulubionych

Fotelik rowerowy

02.05.12, 14:36
Może głupie pytanie ale jestem totalnym laikiem w tej kwestii, bo nie mamy sami rowerów.
Czy dla dziecka 3 lata 2 miesiące fotelik rowerowy z przodu czy z tyłu ? Logika podpowiada mi że z tyłu ?
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: Fotelik rowerowy 02.05.12, 14:43
      z tylu
      • magdalenas9 [...] 02.05.12, 14:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • corrina_f1 Re: Fotelik rowerowy 02.05.12, 14:52
          O, super, dzięki za link, zaraz poczytam.
          Generalnie to ja chcę tylko wypożyczyć fotelik, bo sami rowerów nie mamy a latem będziemy na Mazurach z możliwością korzystania z rowerów. Bardzo chciałabym trochę z młodą pojeździć po okolicy (głównie lasy)
          • ponponka1 fajna reklama 02.05.12, 15:02

bo nic ciekawego w sprawie wozenia dzieci za to reklama przyczepki i sklepu rowerowego. Naprawde czerpiesz z takiej strony informacje (to do przedmowczyni)?

jest fourm rower - tam popytaj smile

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&query=fotelik&forumId=372&title=
            • corrina_f1 Re: fajna reklama 02.05.12, 15:04
              Dzięki ponponko, faktycznie tam mogłam zajrzeć na początek smile
    • tijgertje Re: Fotelik rowerowy 02.05.12, 14:46
      Z tylu i jeszcze musisz przymierzyc, bo niektore modele moga juz byc "na styk" bez mozliwosci regualcji dla ciut wiekszego dziecka. Zwracaj uwage na dopuszczalna wage, wiele ma 18kg i nie kazde dziecko sie w limicie miesci. Jak dziecko nie jest bardzo male jak na swoj wiek, to mozesz juz sie rozejrzec za doczepka do roweru, kierownica, siodelko i jedno kolo. Powstaje wtedy taki niby tandem, i choc na poczatku dziecko moze jeszcze nie dosiega do pedalow na tyle, zeby razem z rodzicem pedalowac, to szybko nie wyrosnie, a do tego jedzie sie duuuzo latwiej, nie czuc tak wagi, srodek ciezkosci jest nizej, wiec i o wywrotke nie tak latwo, a i dziecko ma frajde, ze samo jedzie i moze sie lepiej po okolicy porozgladac smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka