Dodaj do ulubionych

Lapis na ustach

08.06.12, 20:25
Witam, drogie mamy i tatusiowie czy mieliście taki przypadek podczas lapisowania ząbków swoich dzieci??? To było nasze drugie lapisowanie górnych jedynek u naszej 3- letniej córci i tym razem chociaż dziecko siedziało bardzo spokojnie po wyjściu okazało się,że ma pobrudzone usta, jak wszyscy wiedzą są teraz ciemno brązowe jak po czekoladziesad wiem, że czyszczenie jest praktycznie niemożliwe w takim miejscu i podobno po kilku dniach to zacznie blaknąć ale może ktoś tak z wiedzy praktycznej mógłby coś napisać?? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • karolina17w Re: Lapis na ustach 08.06.12, 21:22
      Mój syn tez miał usta w ciapki - po kilku dniach znikło, tak więc nie ma co się przejmować smile
      • gosiek114 Re: Lapis na ustach 09.06.12, 07:09
        Wielkie dzięki, mam nadzieję, że też szybko zniknie bo te ciągłe..oj oj chyba się czymś umazała...doprowadzają mnie do szałusmile
    • ciociacesia na drugi dzien 09.06.12, 09:13
      juz u nas nie bylo sladu
      • annwy Re: na drugi dzien 09.06.12, 12:13
        moja mała po jednej z wizyt u dentysty niestety wróciła z grubą kreską na pół policzka. W decydującym momencie tak się gwałtownie poruszyła, że pani doktor ja maznęła smile Z każdym dniem kreska była jasniejsza. W sumie około tygodnia chodziła pomalowana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka